Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odezwac sie? Powiedziec cos? Problem na wakacjach...

Polecane posty

Gość gość

Jestesny nad morzem. Mieszkamy w drewnianym domku w ktorym wiadomo wszystko slychac u sasiada za sciana. Ale wydawalo mi sie ze ludzie sa na tyle kulturalni ze potrafia uszanowac to iz mieszka ktos obok. Wczoraj wprowadzila sie jakas rodzinka. Halas na potege zachowuja sie jak w zoo. Od 7 rano dzieciuchy wrzeszcza skacza dra sie. rodzice im wcale nie zwracaja uwagi by byli ciut ciszej. Tez mam dzieci ktore jeszcze spia w tym polroczna corke. Odezwac sie zwrocic im uwage ze maja byc ciszej czy zostawic ich w spokoju bo maja przeciez wajacje....

Gość gość
Możesz spróbować, ale skoro to takie bydło, że samo nie wie, że należy zachowywać się spokojnie, to nie wróżę sukcesu.

Gość gość
nie nie odzywać sama wybrałaś taki domek ja tez znam taki ośrodek z podwójnymi domkami i chociaż znam tez ośrodek 20 lat wiem że dotychczas żadne patole tam nie zjeżdżają to i tak zawsze wybieramy pojedynczy domek ,swoje dzieci też będziesz uciszać bo za ścianą są ludzie to jest urlop i mimo że wypoczynek powinien być miły i spokojny to idź do lasu aby mieć spokój bo kazdy wypoczywa po swojemu po to są wakacje

Gość gość
Powiedz właścicielowi, od którego wynajmujesz, że hałasy takie, że się nie da funkcjonować.