Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćvisitor

Spotkalem moja byla

Polecane posty

Gość takiSobieSzczesliwyTata
do "gość dziś ": czyżbyś była pryszczatym moralizatorskim zaniedbanym grubasem, który nadal uważa, że chorobska jak otyłość czy alko itd spadają na człowieka same? uważasz że dupa ci urosła od rodzenia dzieci? biodra może sie poszerzą i to jest piękne, ale wielką dupę masz od ŻARCIA SŁODYCZY i żałosnego faceta /nie mężczyznę, faceta/ niewymagającego nic od ciebie.

Gość gość
Tu Autor "Co do marzycielstwa też się nie zgodzę bo jak długo można katować się marzycielstwem? Kiedyś dorasta się do tego, że marzenia, jeśli są nierealne i jeśli nic nie robi się w tym kierunku, żeby je realizować, to one zostaną zawsze tam, gdzie były, czyli w głowie, a nie w realnym świecie." Typowe polaczkowe myslenie. Marzyc ale nic nie robic aby te marzenia sie spelnily. Genetyczne lenistwo zakodowane od pokolen. Tylko zazdroscic i narzekac jak mi zle. To bylo najlepsze co moglem zrobic, opuscic ta z****** "ojczyzne" w ktorej jestem tepym bucem.

Ja nie mam marzen.tylko plany ktore konsekwentnie powoli realizuje. Polecam kazdemu.od razu sie w pl. Poprawi.

Gość gość
OK, mozna to nazwac planami, ale cos trzeba w zyciu robic a nie tylko siedziec i biadolic.

Gość gość
czytać debile ze zrozumieniem!!!! pisać ze zrozumieniem, szumowiny!!!!

Gość gość
do goscia o nicku szczesliwy tata czy jakos tam.... masz problem z samym soba w kazdym poscie mowisz o nadwadze czy otyłosci jakby to bylo tematem a nie jest przeciez. czyzbys mial problem sam z soba???czy masz moze kompleks na tym punkcie?? z toba jest cos nie tak ,bardzo nie tak. autor pisze o czyms innym a ty z uporem maniaka pieniacza kafeteryjnego uprawiasz bełkot ze nadwaga czy otyłosc sa powodem i przyczyna braku milosci. jezeli jestes istota rozumna to wiedz ze takie rzeczy zdarzaja sie tez niezalenie od tego jak zyjemy i ciebie tez moga dotyczyc. moze sam byles kiedys grubasem a teraz prowadzisz swoja chora kampanie tylko przeciw czemu/?? nikt nie pochwala otylosci bo jest zabojcza dla zdrowia ale ty pogardliwie wyrazasz sie o kobietach ktore urodzily czy maja iles tam kg ,co cie to obchodzi?? pilnuj siebie i swojej d**y i swojej baby jezeli masz zeby ci nie przytyła o ile od ciebie nie ucieknie... za duzo jest w twoim gadaniu glupiej zlosliwosci jakiegos chorego pojecia o wyobrazeniu czemu sie kogos czasem kocha. z twoim podejsciem mozesz szybko zostac sam lub samotnym tatusiem... mylisz pojecia i to co ludzie pisza gadasz jak niezdrowa dupa od rzeczy.

Gość gość
do tego jeszce wyzej..sczesliwego taty. teraz doczytałam. ty bucu jeden naucz sie zasad orotografii i skladania zdan jak chcesz brac udzial w dyskusjii. ty leczyles sie iles lat??pewne ze psychiatrycznie dlatego tak wyrazasz sie o kobietach ograniczony imbecylu z niedorozwojem funkcji myslenia. jak smiesz tak wyrazac sie o innych kobietach?? ta twoja jak przejrzy na oczy to z********i ci kopa w d**e i zostawi samego, bo nie sposob zyc z taki debilem. teraz jest zrozumiale ze masz w sobie taka nienawisc bo juz jedna cie kopneła w dupsko....

Gość gość
Tu Autor Chyba nie po to zalozylem ten temat

Gość gość
ale o co chodzi z tym zadbaniem? o tapetę czy o co? ja wiążę włosy w kitkę w warkocz i jest ok,nie niszczę suszarami kolorami i nic nie kombinuję na co dzień ,tapeta odpada bo nic mi nie dolega by się tapetować,roztyć się nie roztyję bo nie żre jak świnia,no i tyle,czy ja jestem niezadbana bo chodzę naturalnie?

Gość gość
Autor Jak zawsze tak chodzilas, to oki, mnie rozchodzo sie o to, ze kiedys planocwalismy co s innego, ja moje osia gnolem, jezeli ona zmienila preferencje to OK, niech bedzie szczesliwa, chodzi mi o to, ze kiedys mazylismy o czms innym, ja jestem tego brdzo blisko, ona jest calkiem daneben. Sorry.

Gość gość
Do gość 2015.08.20 Naprawdę niezmiernie rzadko ludzie zmieniają się na lepsze , zazwyczaj na gorsze. W wyjątkowych przypadkach impulsem do zmiany są traumatyczne przeżycia , choroba lub chęć osiągnięcia czegoś ale i tak w większości przypadków ludzie wracają do swoich nawyków. Doświadczenie kształtuje człowieka , mądry człowiek wyciągnie wnioski i zmieni się, głupi niczego się nie nauczy. Marzenia są po to aby dążyć do spełnienia ich, marzenia można zmieniać i jest to jak najbardziej normalne. Najbardziej widać zmiany fizyczne , które są nie nieuniknione bo starzenie się jest wpisane w nasze życie ale jedni po 10 lata wyglądają prawie tak samo a inni w skutek zaniedbania czy nałogów ewentualnie chorób starzeją się szybciej, warunki genetyczne tez maja znaczenie. Myślę ,ze autorowi nie chodzi tylko o zmiany fizyczne jakim uległa jego była miłość ale i o zmianę priorytetów. Widocznie zmieniła swoje marzenia pod wpływem obecnego życia , mąż , dzieci, zadowoliła się tym czym ma,co właśnie zauważył autor i to właśnie te zmiany wyleczyły go z niespełnionej miłości. 10 lat to nie jest tak dużo , miedzy 20-30 zmiany w wyglądzie są nie wielkie o ile człowiek dba o siebie.

Grube otluszczone swinie teraz pluja jadem choc wiedza ze mam racje. Wy oceniacie po wygladzie i ja tez. Caly czas. Jak mozecie wymagac od meza zeby was kochal skoro nie moze na was patrzec ani kolo was usiasc bo smierdzicie swiniojady? Poki co to jestesmy szczesliwi a wy zamiast zyczyc innym zle to zrobcie cos ze soba-schudnijcie pryszczate nieudacznice pokazcie mezczyznie ze wam zalezy.dajcie cos z siebie co nie bedzie smierdzacymi pierdami okraszonymi kretynskim usmieszkiem na spoconym pysku. Pamietajcie what goes around comes around, Wiec uwazajcie co komu zyczycie spaślaki. Cale szczescie jest ratunek. Mlodzi chlopcy powoli sie orientuja jakglupi jest model matki polki cierpietnicy. Po slubie zawsze dziewicy. Sorry ze uzywam takich slow, ale wy nie rozumiecie nic innego niz pogarda. Logicznie to wy nie myslicie i myslec nie bedziecie. Z resztapisze to tez do mezczyzn, zeby wiedzieli ze to co im sie wydaje (ze kobieta powinna o siebie dbac nawet, a w zasadzie zwlaszcza, po slubie) to jest prawidlowe. To wy leniwe grubasy z tlustymi lbami wmawiacie wszystkim ze tak to powinno byc. Skoro tak, tomskad tyle zdrad?skad instytucja kochanki? Albo d****i? Moja o siebie dba.ja o nia dbam i o siebie. I nikt mi nie wmowi ze to jest trudne czy niemozliwe po dziecku/ciazy. Po prostu uzasadniacie swoja opaslosc i lenistwo niewinym dzieckiem. I macie do tego prawo.ale sie pozniej nie dziwcie. Chce wam pomoc,ale wy corki marnotrawne w nerwach z nienawisci pojdziecie do lodowki opier*olic czekoladowy tort i zapijecie litrem ckli. No dalej! Co do ortografii

Co do ortografii i pisowni to mam to gdzies. Pisze z tabletu a nie ogarniam tej malej klawiaturki (o taaaak, macie pole do popisu,krytykujcie mnie). Co to tego czy ktos mnie kopnal w d**e to tak bylo. Ja sie stsralem a ona sie pasla. Na koniec skonczylem z rogami. Za to z dobra figura. Za co jej dziekuje niesamowicie. Co do dbania o siebie to ja rozumiem przez to umyte wlosy, brak jakies chamskiejnadwagi,nieodrapane paznokcie lub w ogole naturalne. Jednym slowem schludnosc. Aha, i zero tapety.moze baardzo dwlikatny makijaz, chyba ze do lozka. To tak duzo?

Gość gość
Byłe to byłe, kop w dupę i po kłopocie.

Ale czasem fajnie usiasc z byla przy kawie i powspominac.

Gość gość
Takisobie, opowiadasz bajki ze jestes szczesliwy, a to wszystko bzdury jakich malo. Jakbys serio byl to nie bylbys tak bardzo sfrustrowany jak jestes, a jestes koszmarnym frustratem;)

Gość gość
A bylo tak fajnie....

Gość gość
Kocham Cie G!!!!

Gość gość
Ja Ciebie też !

Gość gość
Kocham wszystkie swoje byłe! A ich mężów to wprost uwielbiam, że zagospodarowali niechciany towar :D

Gość gość
Prawda. Ożenić się to największy akt desperacji. Taka Prawda.

Nie wiem skąd pomysłze jestem frustratem. Nie mierz innych swoja miara. Osobiscie mam na brzydkie spasione baby wywalone. Mam cudna kobiete i sciagne dla niej ksiezyc na ziemie. Bo ona daje z siebie duzo i stara sie. Kazdy mezczyzna to doceni. Grubasy i tak przekreca sie na zawaly albo cukrzyce, wzglednie spowoduja swoim postepowaniem kolejne patologie-zdrady, przyczyniając się do degeneracji naszego polskiego spoleczenstwa. Tak was ucza mamusie, a my musimy na to uwazac. Fla was wystarczy "zlapac" faceta na dziecko i juz mozecie sie zapuscic.

Gość gość
A moja byla ma sie lepiej ode mnie. Jezdza 2 razy w roku za granice na wczasy, maja dom, 3 samochody, maz ma firme zatrudniajaca ponad 100 ludzi. Widocznie wiedziala, dla kogo mnie zostawia.....

Gość gość
Kocham wszystkie swoje byłe! A ich mężów to wprost uwielbiam, że zagospodarowali niechciany towar x wszystkie bez wyjątku wygrały los na loterii,ze ich nie chciałeś,takich poparańców trzeba omijać łukiem,niedorosłych chłoptasiów,narcyzów z przerostem ego,najczęściej bezpodstawnym przerostem dodam

Taa beda mogly jeszcze wiecej zrec****asc sie na potege. O dzieki Ci Wielka Głupoto,chciwa k****,patronko wszystkich kobiet.

Gość gość
debilu ty , widać jak sie wyleczyłeś :D:D psychopato ! wroci to do ciebie 50 kg !

Ooo jak boli.pare slow prawdy i grube pryszczate hejtery-nolife'y internetowe juz cisną. Powtorze wy feministyczne (w sporej wiekszosci) swinie-faszystki: Wy macie pretensje do facetow jak zdziadzieja przed telewizorem, że siedza z piwem opartym na brzuchu i smierdza im dziurawe skarpetki. Same natomiast dajecie sobie prawo do niemycia sie i tycia jak swinie, noszenia brudnych podrapanych paznokci. Najlepiej czujecie sie u mamusi na plotach o tym jakiego chvvjowego meza macie. O sexie nawet nie ma co marzyc. Taki to ten wasz obiektywizm jest...