Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka smutna ja

Wrócić czy nie... Pomocy!

Polecane posty

Gość Taka smutna ja

Ech, parę dni temu zerwałam z chłopakiem, z którym byłam 3 lata. Od jakiegoś czasu często się kłóciliśmy, no ale teraz już musiałam to zakończyć. Wiele razy obiecywał mi coś, ale niestety nie dotrzymał słowa już kilka razy... Miałam tego dość, bolało mnie to i z nim zerwałam. On zapewnia, że kocha. Ja też to widzę, ale nie potrafi dotrzymać obietnicy. Nie wiem, czy o to walczyć czy nie, jestem kompletnie rozdarta. Z jednej strony kocham go i tęsknię, mamy wiele wspomnień i nie chcę tego tracić. Z drugiej strony to już opisałam wyżej... Co zrobić :(

Gość gość
Ale zanim pójdę chciałbym powiedzieć Ci że Miłość to nie są tez kwiaty i miś kudłaty... Ani calusy male duże..

Gość gośćAmith
Ala zanim pójdę.... Ale zanim pójdę..... Ale zanim pójdę..

Gość gośćAmith
Ala zanim pójdę.... Ale zanim pójdę..... Ale zanim pójdę..

Gość gość
z doświadczenia niestety- on się nie zmieni. Uciekaj póki czas i znajdź sobie odpowiedzialnego faceta. Tak radzi doświadczona koleżanka. Miłośc to czasem zbyt mało

facet się nie zmieni, ludzie się nie zmieniają, nie czas ani nie wspomnienia są miernikiem Waszego szczęścia. facet który Cię okłamuje i nie dotrzymuje słowa jest zwyklym chamem. Ty masz o to walczyć? chyba żartujesz, poczuwasz się do winy? to on powinien o Was walczyć, ale Ty nauczyłaś się wybaczać i robić dużo rzeczy pod niego, akceptowałaś jego olewactwo i niedotrzymywanie obietnic, dlatego teraz wydaje Ci się, że to Ty masz walczyć i wracać. a on co robi w tym kierunku?

Gość gość
chce ci sie przypodobac obiecankami,a to jest podle manipulowanie na swoja korzysc,on ci nie ma nic do zaoferowania, to tylko biorca.