Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge spać, półtorej godziny płakałam

Polecane posty

Gość gość

Przez faceta... nie mogę się otrząsnąc, że nie dał mi nawet szansy porozmawiać. Głowa mnie boli, wczorajszy dzień to była jakaś masakra. Jeden z najhorszych w moim życiu 😭 :-(

Gość gość
Bo gdybym faceta to go ignorujemy! U nas od początku związku bez tabu i ja byłam dziewicą on prawiczkiem.Zawsze mąż jest przy mnie intymność to ja i mąż nawet uczestniczy podczas Każdego badania u ginekologa na fotelu wspierał porody bo jak można być tępa i krepowac się najbliższej osoby a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota i zacofanie.

Gość gość
Placz bedziesz mniej sikać:-)

Gość gość
Ja płacze bo mam wzdęcia :(

Gość gość
...Bo gdybym faceta to go ignorujemy! U nas od początku związku bez tabu i ja byłam dziewicą on prawiczkiem.Zawsze mąż jest przy mnie intymność to ja i mąż nawet uczestniczy podczas Każdego badania u ginekologa na fotelu wspierał porody bo jak można być tępa i krepowac się najbliższej osoby a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota i zacofanie. ... Rozumiem, że klocka bez niego też nie zrobisz jak w wc siedzisz to on też ci towarzyszy...

Gość gość
jak gruba podchodzi do abstynenta to nie dziw się że on nie da ci szansy, facet nie zalany na pasztet nie poleci

Gość gość
Co się stało, zerwał ?

Gość gość
Współczuje.

Gość gość
Obwachal moje majtki i stwierdził, że jednak to nie to, że nasze dopasowanie zapachowe jest za niskie i chociaż teraz czujemy do siebie pociąg to za jakiś czas będziemy się kłócić i że on wierzy w dobór naturalny i samica która będzie matką jego dzieci musi inaczej pachnieć :(

Gość gość
Niemyj ciapary z tydzien to mu tak zapachniesz ze bez slubu sie nieobejdzie:-)

Gość gość
gość dziś Nie ciebie się pytałem, po co się więc odzywasz ?

Gość gość
8.56 idź pod kościół zebrac, może będziesz bogata skoro madra ani piekna nie jesteś