Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były singiel

Do tej pory byłem samotny i unikałem żonatych kumpli a teraz ja się z nich śmiej

Polecane posty

Gość gość
Pozostaje życzyć Ci, żeby ta Twoja wschodnia żona wytrwała przy Tobie bez konieczności doprawiania Ci rogów. Jeśli jesteś około czterdziestki to sorry, ale za dziesięć lat będziesz zupełnie nieatrakcyjny dla młódki a ona z kolei będzie w wieku, kiedy chce się szaleć. xxx xxxx W jakim wieku będzie szaleć ? W wieku powiedzmy 30 iluś lat ? :D Polański ożenił się z młodą Emmanuel i do dzisiaj są razem mimo wieku. Ah ta zazdrość i wyszukiwanie na co ona poleciała.

Gość co nieco psycholog
Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany ale ja stoję po stronie autora wątku. Facet był kawalerem, któremu doskwierała samotność i który najwyraźniej zadał sobie trud znalezienia partnerki życiowej. Taka postawa zasługuje na pochwałę. Wiele osób w jego sytuacji poddaje się, ulega zniechęceniu ciągłymi porażkami sercowymi. Jak widać autor nie dał za wygraną. Nie mogąc znaleźć żony z rodzimego kraju wyszukał odpowiednią za granicą. A że młoda? Jego szczęście. A ż teraz facet odgrywa się za lata samotności? To też dobrze. "Wyenergetyzuje się" i mu przejdzie. Autorze, gratuluję i życzę szczęścia :)

Gość gość
Taaak jasne i uczyc male dzieci o k*****e i cipce i o seksie zeby na przerwach sie ******* w kiblach. Zastanow sie czlowieku co ty gadasz. Seks nie jest w zyciu najwzniejszy napalona małpo. Jestes meska d***** i nie wiem co robisz na tej stronie jak cie tak dziewczyny lubia. Zabaw sie. Chyba ze lubi cie tylko na kafeterii a *****les na jawie. Idz p*****aj. Juz w wieku 15 lat *****les i sie chwaliles kolegom. Dzis tez sie chwalisz ze cie dziewczyny lubia i wiesz jak o nie zadbac. Gdyby pozadna dziewczyna to przeczytytala to by sie nie fatygowała nawet odpisac. Dumni ludzie z seksu... Zalosne zwierzeta!

Gość gość
A ja współczuje tym młodym dziewczynom tyle lat starszych mężów. Na początku pewnie jest fajnie, poczucie bezpieczeństwa itd. A potem ona jeszcze młoda a on już się starzeje, nic mu się nie chce, brzuch i zakola coraz większe. Nieraz ona jest jego pielęgniarką a nie żoną. A potem zostaje wcześnie wdową, o co bardzo łatwo przy tak chorej różnicy wieku jak 20 lat. I często nie ma już szans na poznanie kogoś. Bo przecież dla równolatka pokroju autora po 40stce będzie już starą lochą. I ostatnie kilkadziesiąt nieraz lat życia spędzi sama.

Gość były singiel
@ co nieco psycholog dziś Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany ale ja stoję po stronie autora wątku. Facet był kawalerem, któremu doskwierała samotność i który najwyraźniej zadał sobie trud znalezienia partnerki życiowej. Taka postawa zasługuje na pochwałę. Wiele osób w jego sytuacji poddaje się, ulega zniechęceniu ciągłymi porażkami sercowymi. Jak widać autor nie dał za wygraną. Nie mogąc znaleźć żony z rodzimego kraju wyszukał odpowiednią za granicą. A że młoda? Jego szczęście. A ż teraz facet odgrywa się za lata samotności? To też dobrze. "Wyenergetyzuje się" i mu przejdzie.Autorze, gratuluję i życzę szczęścia x Dzięki! :) Ja od razu wiedziałem, że mnie zrozumiesz i tylko dziwiłem się że ta banda zazdrośników nie przyczaiła że te teksty o zazdrości to do nich :D Zazdroszczą nie?

Gość gość on 41 lat
gość dziś x niepotrzebnie sie pieklisz, nie masz po prostu kontaktu z młodymi ludzmi i nie wiesz o co chodzi:-O Lew Starowicz powiedział niedawno w jednym wywiadzie - "współczuję młodym kobietom". I ma racje - co druga moja znajoma w wieku 20-30 lat szuka cudzoziemca i zaręczam cie że nie chodzi wcale o kase :-O

Gość gość
Gdyby mnie jakaś ukrainka poprosiła w pociągu,żebym położył jej bagaż na półkę, to wyrzuciłbym przez okno, uprzednio je otwierając, jeśli by było zamknięte :classic_cool:

Gość gość
W ogóle za wschodnią granicą Polski, nie ma cywilizacji i taka właśnie jest prawda, więc czy to są UPAinki, Białorusinki, czy Rosjanki, nie ma żadnego znaczenia. :o

Gość gość
To już naprawdę trzeba być niezłym desperatem, żeby się wiązać z dzikuską ze wschodu :o

Gość co nieco psycholog
były singiel dziś  Zazdroszczą nie? x Niektórzy bez wątpienia zazdroszczą. Wystarczy poczytać...

Gość były singiel
I co barany? :D Nawet psycholog uznał, że mi zazdrościcie! :) Dobrze skurfysynki, zazdrośćcie bo macie czego. Ja mam śliczną żoneczkę a wy stare maciory hahahah!... :D

Gość gość
tak conieco, masz racje problem w tym że nasz autor pisze jak debil, jego podnieca to że ma chudszą loche. To że ma 40 lat nie znaczy że wogóle rooochał w życiu zresztą rooochają żonaci ale jedną babe, często tą jedyną smiech.gif i tak samo jak prawiczki g****o wiedzą o kobietach bo kobiety są różne. Nasz autor wygląda na takiego a więc - ROGI NA 100% smiech.gif :D wszystko na temat

Gość gość
A czego niby tu zazdrościć? Na wschodzie mieszkają dzikusy, a nie ludzie.

Gość były singiel
@ 18:17 Moja żoneczka nie jest Ukrainką. Ukrainki nie chciałem właśnie ze względu na przeszłość tamtego narodu. Moją żoneczka chociaż ma obywatelstwo zagraniczne to posiada także Kartę Polaka. Jej przodkowie byli Polakami. Co więcej, ci przodkowie, jak się zaczęły rzezie na Wołyniu uciekali na północ. A potem ta północ stała się nagle terytorium CCCP i tak oto Polacy wbrew własnym chęciom stali się obywatelami Związku Radzieckiego. A dziś wnuczka tamtych potomków wróciła do Polski i wyszł za mąż za Polaka czyli za mnie :)

Gość bardzoobiektywnaosoba
Taaa, Ty masz młodą, energiczną i piękną żonę.. i milion tematów zakładasz co chwilę o tym, jak to ukrainki są piękne, lepsze od polek, a teraz ten temat. Przestań marzyć i pozdrów Renię Rączkowską ;)

Gość byly singiel
To nie ja. Nigdy nie założyłem tematu o Ukrainkach.

Gość gość
Ile lat Was dzieli? Pytam bo sama jestem duzo mlodsza od meza.

Gość były singiel
@ gość wczoraj Ile lat Was dzieli? Pytam bo sama jestem duzo mlodsza od meza. x Sorka że dopiero teraz odpowiadam ale dopiero teraz mam odczytałem pytanie. Ja mam 39 lat, Żona 23 - różnica 16 lat. Nie uważam żeby to było jakoś specjalnie dużo ale ludzie są zdumieni bo Żona ma drobną budowę ciała, piersi na pewno nie ogromne i wygląda tak bardzo dziewczęco jak nastolatka i przy moim boku przy boku w pełni dojrzałego faceta takie zestawienie chyba robi na nich wrażenie. Kiedyś nawet kumpel się mnie zapytał czy Ona w ogóle jest pełnoletnia ;) Chciał mi dociąć ale jego słowa były dla mnie miodem na duszę :) :) Ale mu kopara opadła z zazdrości gdy Ją potem przy nim objąłem i pocałowałem :D :D :D

Gość gość 21
jestem kobietą, mam 21 lat i nie potrafię sobie wyobrazić, żebym była w związku z mężczyzną starszym o więcej niż 4 lata, dla mnie to nie pojęte, ale skoro twoja dziewczyna lubi takich to nie wnikam. ja wole mężczyzn w swoim wieku :)

Gość gość
były singiel wczoraj Wiem ale to będzie dopiero za 20 lat. Do tego czasu będę się cieszył śliczną dziewczyną podczas gdy wy już macie wasze stare ciężkie dupska. smiech.gif A za 20 lat to ja będę miał prawie 60 i będę się cieszył nawet z takiej nieco grubszej, bo nadal Ona będzie do rzeczy podczas gdy wasze ramolice nie będą zdatne już do niczego smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Tak czy siak to zawsze jestem WYGRANY!!! smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif xx Po pierwsze nie wszystkie 40latki mają grube ciężkie dupska i wyglądają paskudnie. Polki starzeją się lepiej od wschodnich koleżanek. Za 20 lat to ona będzie tak samo do rzeczy jak te z których się tutaj teraz śmiejesz (czyli według ciebie wcale), tylko ona zawsze będzie te 15-20 lat młodsza od ciebie. Za 20 lat będę się cieszył... tylko widzisz koledzy się już cieszą 20lat swoimi żonami i będą cieszyć jeszcze z 10, a ty będziesz się cieszył też 10, dopóki prostata nie siądzie. Nie, nie jesteś wygrany, bo podczas, gdy ty waliłeś za młodu konia co wieczór, oni mieli fajny seks, jaki chcieli i kiedy chcieli, a wieku 60 lat to po co im 40 letnia "siksa", jak impotencja w oczy zagląda? :) Taaa żonka zza wschodniej granicy... zaprawdę wielkie osiągnięcie. Ożenić sie z roszczeniową babą ze wschodu, która patrzy na kasę i na to aby się wyrwać ze swojej ojczyzny. Ty poczekaj jeszcze trochę, jak ci zacznie truć, że za siostra tęskni i mamusią...

Gość gość
co nieco psycholog wczoraj Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany ale ja stoję po stronie autora wątku. Facet był kawalerem, któremu doskwierała samotność i który najwyraźniej zadał sobie trud znalezienia partnerki życiowej. Taka postawa zasługuje na pochwałę. Wiele osób w jego sytuacji poddaje się, ulega zniechęceniu ciągłymi porażkami sercowymi. Jak widać autor nie dał za wygraną. Nie mogąc znaleźć żony z rodzimego kraju wyszukał odpowiednią za granicą. x Ha ha ha ha miał 20lat na znalezienie sobie żony w kraju. Nie zastanowiło cię dlaczego? Widocznie jest dupkiem, łamagą, albo tępakiem, a tym się imponuje małej liczbie Polek. Nawet się autor nie może bronić tym, że te które spotykał na swojej drodze to jakieś materialistki, bo się właśnie z materialistką ożenił. Nie poleciała na jego urodę, czy osobowość (osobowości to on chyba nie ma, sądząc po tym jak się chwali młodszą doopą w domu), tylko na obywatelstwo, a za kilka lat będzie mieć pół jej rodziny na głowie, o ile nie rozwód za sobą.

Gość gość
mój mąż zostawił mnie dla Ukrainki, ja miałam wtedy 34l, mąż 36l a ona 24l, na szczęście dzieci nie mieliśmy, ja szybko pogodziłam się z tym, że poszedł o niej, po około 2 latach raz jak przechodziłam przez park widziałam jak się liże z jakimś facetem koło 30l, uznałam, że to nie moja sprawa i sobie poszłam, bo po co miałabym mu o tym mówić? ja znalazłam sobie wspaniałego mężczyznę, mam teraz 38 lat i wyglądam o wiele mniej niż na swój wiek, ona niby ma 28 lat a z twarzy wygląda starzej ale dalej eksponuje swoje ciało oraz zdradza go na prawo i lewo a raczej zdradzała bo jak się o tym dowiedział to wpadł w szał zażądał z nią rozwodu po czym przyszedł do mnie w nadziei, że jestem sama i go dalej kocham no ale się przeliczył i teraz jest sam jak palec z rogami które mu pozostały, no cóż, jak chciał tak ma

Gość gość
gość wczoraj Pozostaje życzyć Ci, żeby ta Twoja wschodnia żona wytrwała przy Tobie bez konieczności doprawiania Ci rogów. Jeśli jesteś około czterdziestki to sorry, ale za dziesięć lat będziesz zupełnie nieatrakcyjny dla młódki a ona z kolei będzie w wieku, kiedy chce się szaleć. xxx xxxx W jakim wieku będzie szaleć ? W wieku powiedzmy 30 iluś lat ? smiech.gif Polański ożenił się z młodą Emmanuel i do dzisiaj są razem mimo wieku. Ah ta zazdrość i wyszukiwanie na co ona poleciała. xxxxxxxxx Nie zrozumiałeś gościu gościa powyżej. Za 10 lat to on będzie jak pęknięty balon, podczas gdy ona będzie u szczytu swoich potrzeb seksualnych. Tak, kończy się 30 lat i kobieta dostaje wścieku macicy. Polański? Ten pedofil? Masz porównanie. :)

Gość gość
gość dziś Jej ten rozwód pewnie nie załamał. Obywatelstwo jej zostało, a teraz może szukać innego jelenia. Autor powinien przejrzeć na oczy, bo zdecydowana większość o ile nie wszystkie wschódki, są dokładnie takie same.

Gość gość
jesli to nie provo, to zapewne poleciala na faceta z zachodniego kraju.to niewatpliwie prestiz.mysle ze niejedna Polka by chciala podstarzalego Niemca czy Szweda, nawet niekoniecznie zamoznego.Wyleniale stare dzinsy, "ale oryginalne wranglery"

Gość gość
@ gość dziś a wieku 60 lat to po co im 40 letnia "siksa", x No teraz to żeś dała do pieca :D Zapewniam Cię, że każdy 60-latek nie miałby nic przeciw takiej "siksie". x Jak tam czytam Wasze posty to dochodzę do wniosku, że zarówno Autor jak i Psycholog mają rację. Wy mu po prostu zazdrościcie. Zawiść przez Was przemawia. Czasami posługujecie się tak głupimi argumentami (patrz cytat powyżej), że aż szok. Wam się wydaje, że 50-cio czy 60-cio letni facet ma zanik instynktu seksualnego? Trudno o większą brednię...

Gość były singiel
DOkłądnie!!! Zazdroszczą mi stare prukwy i przydupasy starych prukw :D :D :D

Gość gość
oj były , chce ci sie tak pierdzieć na forum 3 dzień. chyba zona powinieneś sie zajmowac zamiast tu się produkować?