Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puste obietnice faceta, żeby udobr***ać na chwilę kobietę ehhh

Polecane posty

Gość gość

puste obietnice faceta, żeby udobr***ać na chwilę kobietę ehhh

Gość gośćhaha
Hej dziewczyny czy wam tez się zdarzają takie zachowania ze strony mężczyzn? Podam przykładową sytuację, wasz mężczyzna robi wam jakąś przykrość, wam jest przykro jesteście złe i on wtedy żeby was ułaskawić, poprawić wam humor na chwilę obiecuje wam coś, czasami jest to jakiś mało ważny wyjazd we dwoje, ale czasami plany są poważniejsze. Potem zawsze się to rozchodzi bez odzewu, albo coś wypada, albo on nie wraca do tematu albo zbywa jakimiś odpowiedziami i nic już tego nie wynika. Przykre to. Mój się właśnie do tego przyznał gdy mu to wszystko wyrzuciłam bo się nazbierało. I teraz co? Przyznał mi rację, że tak robił a ja nie wiem co dalej z tym zrobić, bo moim zdaniem to nie jest poważne traktowanie mnie jako kobiety którą się kocha. Napisałam mu, że muszę to wszystko przemyśleć i teraz nie wiem co dalej z tym zrobić jak się zachować, on chyba uważa że skoro się przyznał to wszystko ok że więcej tak nie będzie robił i koniec tematu, ale nawet nie przeprosił.

Gość gość
ktos się wypowie?

Gość gość
kop w dupę tylko pomoże znajdź kogoś kto będzie cię szanował dlaczego niektóre baby są aż tak głupie

Gość gośćhaha
no tak chciałam z nim poważnie porozmawiać o naszym związku to się rzucił że chyba to oczywiste i jak ja tego nie widze bla bla bla ale nic konkretnego żadnych konkretnych słów. I w końcu powiedział, że może powinnam od niego odpocząć to się dowiem co to za związek. Wyszło na to że ja wymyślam, jestem niewdzięczna i ta zła niedobra głupia czepiająca się baba przed okresem. I mam doła teraz:(