Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Witam. W lipcu, 18 dokladniej ( 10 dni przed planowanym okresem mojej dziewczyny ) uprawialismy peeting. Mozliwe ze na moich palcach zostala wtedy czesc spermy. Glupi blad... Wlozylem te palce do pochwy mojej dziewczyny. Okres spoznil sie jej 4 dni. Oboje wtedy umieralismy ze strachu jednak dostala go 1 sierpnia. Mozemy spokojnie wykluczyc ciaze? Dodam, ze pierwszego dnia byl normalny a teraz jest bardzo obfity. I moje drugie, moze dosyc smieszne pytanie. Czy jesli skoncze w swoje majtki, i sperma przebije majtki i spodenki rowniez beda w niej lekko wilgotne to czy plemniki sa rowniez na spodenkach czy tylko w majtkach? Prosze o szczera odpowiedz i nie wysmianie :)

Gość gość
Niech zrobi test ciążowy, miesiączka nigdy nie wyklucza ciąży, ale biorąc pod uwagę, że nie doszedłeś w niej, tylko włożyłeś palce, prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo znikome, wręcz niemożliwe. Plemniki są tam, gdzie sperma, ale umierają na powietrzu, po 24 albo 48 godzinach, nie wiem dokładnie. Musiałbyś mieć bardzo długie palce żeby zapłodnić ją w ten sposób. Plemniki potrzebują "wystrzału" z penisa, bo odpowiednia prędkość pozwala im dotrzeć do macicy.

Gość gość
przeczytaj ten artykuł: http://www.naturalna-plodnosc.pl/pl/poradnik/var/26,241,1,wszystko-co-chcielibyscie-wiedziec-o-seksie-ciazy-i-antykoncepcji-ale-boicie-sie-zapytac?sid=9ba7f1fa30b7ce22146c5955b25bacba na pewno pomoże Ci zrozumieć wiele kwestii związanych z seksem i zapłodnieniem.