Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś z tego może być?

Polecane posty

Gość gość

Hej:-) nie wiem od czego zacząć. Od jakiegoś czasu pracuję z pewnym chłopakiem. Jest starszy ode mnie o 2 lata. On ma 30 lat ja 28. Obydwoje jesteśmy wolni. Ogólnie zwierza mi się ze swoich problemów domowych i sercowych. Narzeka na to, że nie może znaleźć tej jedynej. Mam wrażenie, że czasami się mnie peszy i czerwieni na mój widok, ale to tylko tyle. Wczoraj Go widziałam z jakąs dziewczyną na lodach. Bardzo był nie zadowolony, że Go z nią zobaczyłam. Jak myślicie On po prostu chce mi się wygadać czy może trochę myśli o mnie?:-)

Gość gość
Może troszke tam myśli o tobie ale miłość od pierwszego wejrzenia to to nie jest skoro umawia sie z inną

Gość gość
No na pewno miłość od 1 wejrzenia to nie jest. Pracujemy ze sobą już 7 miesięcy. Ja też na początku wcale nie myślałam o nim. To dopiero przyszło z czasem, właściwie nie dawno, po tym jak zaczęliśmy ze sobą rozmawiać.

Gość gość
kocha cie

Gość gość
Gość z 21:43- dobry żart:-)

Gość gość
Nikt mi już więcej z Was nie napisze z Was co myśli na ten temat?

Gość gość
to napisz co ci mamy napisać - tak będzie prościej!

Forum jest zablokowane, więc jak Twój temat nie jest na "najnowszych" to inaczej się w niego wejść nie da, dlatego m.in. nikt nic nie pisze. A co do tematu: jeśli nigdzie Cię nie zaprasza, nie proponuje kawy, wspólnego wyjścia, nawet niezobowiązującego, to niestety wątpliwe, żeby chciał czegoś więcej. Może się zwierza, bo Cię traktuje jak kumpelę i na tym koniec.

zachowuje się nieco jak nastolatek, mówi ogródkami, żebyś domyślała się, nie mówi konkretnie o Tobie, wzburza w Tobie jakieś nadzieje, ale nie mówi wprost. zobaczyłaś go z inną, więc nie wiadomo, czy chodzi o Ciebie i czy po prostu widzi w Tobie przyjaciółkę, czy się w Tobie zakochał. szczerze, nie inicjowałabym pierwszego kroku, skoro facet umie kogoś na spacer zaprosić, to czemu mnie ma nie umieć? :) przyzwyczai się, że Ty bierzesz górę nad inicjatywą i będzie liczył ciągle na Ciebie :) odpowiadaj mu w takich sytuacjach: ojej, to przykre. albo 'no przecież widziałam Cię ostatnio z jakąś dziewczyną, coś z nią nie tak?'