Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marjonetka

Siostra rządzi się w domu

Polecane posty

Gość gość
Ja bym co oddala dom i poszla z dzieckiem do domu samotnej matki. Mi by honor nie pozwolil mieszka w cudzym domu ktory nalezy do siostry gowniarrrrrrrry wielkiej wyksztalcciuszki

Gość gość
Ja bym co oddala dom i poszla z dzieckiem do domu samotnej matki. Mi by honor nie pozwolil mieszka w cudzym domu ktory nalezy do siostry gowniarrrrrrrry wielkiej wyksztalcciuszki

Gość gość
Zabij jej za kare dziecko.

Gość gość
Suka darmozjad. Plac rachunki a nie do lodowki za kase siostry zagladasz i nazekasz

Gość gość
Moj siostra z dzieckiem tez wziela dom ja mam wlasny bo mam bogatego meza. Dom mamy duzy.

Gość gość
Autorka przesadzasz troche. Znam durzo sytuacji podobnych np facet sprowadza najczesciej na wies do domu zone i mieszkaja z rodzicami a reszt rodzenstwa ma swoje domy mieszkania. Przeciez cale rodzenstwo nie odziedziczy domy bo karzdy z rodznami by sie nie pomiescil.

Gość gość
Jestes gowniara nie rozumiesz ile kosztuje utrzymanie rodziny wydatki i caly czas kasy nie ma. Na twoim miejscu nie siedzialabym w domu tylko do sezonowej pray poszla na studia troche zarobic. Jak studiowalam na wakacjach truskawki zbieralam i tp.

Gość gość
Oj nie zesrajcie sie biedaki z tym pluciem na autorke. Autorko sama ustaw ja do pionu i przypomnij jej kim jest w tym domu.

Gość gość
a kim jest w domu co?

Gość gość
Zeby to byl brat a nie siostra t o by sie zarzil jeszcze bardziej. BO 90 procent nieruchomosci zawsze dziecicza mezczyzini. tak bylo w przypadku brata mego a my nie nie dostalysmy.

Gość gość
Powied siostrze ze jest nikim i jest marginesem spolecznym bo zrobila dziecko i obciaze rodzine i panstwo. A dziecko kosztuje.

Gość gość
Ja mam najgorzej moja siostra ozenila sie mieszka z rodzicami i urodzila trujke dzieci ciogle do kociola chodz a do pracy sie nie wezimie

Gość gość
Nabuntuj szwagra ze nie zyczysz aby mieszkali tutaj. Powiedz ze nie nalezy do rodziny i mieszka w cudzym domu.

Gość gość
Kurwa wygon ja po co ci siostra z bachorem. Ja to gardze takimi kobietami z bekartem do niczego sie nie nadaja.

Gość gość
A mi rodzice oddali dom a dla siostry nie dali teraz sie gniewa na nas. Nazeka ze wynajmuje pokoj ale to nie moja wina ze rodzice woleli dac dla mnie. Ona dasa sie ze jej zile ale to jej wina. Ja zasluzylam dobrze sie uczylam mam dobra prace teraz super meza a ona bez wyksztalcenia tepa zawsze wstyd przynosila dla nas. Ty tez walcz o swoj dom wykuz ja z tad ty jestes bardziej przydatna i pozyteczna po studiach niz ona z dzieckiem kim ona jest nikim.

Gość gość
Napisalas o niej

Gość gość
Gluprzego i bardziej dziecinnego tematu nikt nie zalozyl k***a pogudzicie sie jakos.

Gość gość
Mysle zeby twoja siostra nie wpadla to by pewnie studiowala tak jak ty. A teraz z dzieckiem nie ma gdzie sie podziac ja nie chcialabym takiego zycia.

Gość gość
A macie ojca bo jak tak to dom nalezy do niego a do matki NIE bo on tak samo ja przyprowadzil jak siostra swego meza. HAHA takie prawo natury to dom tesciowej a nie matki twojej. Nikomu z tesciowa nie zycze mieszkac. Lepiej uwazaj aby cie to nie psotkalo ze pojdziesz do meza a wredne szwagierki beda przyjezdzac i ci przypominac ze to nie twoj dom ze to dom ich a y tylko sie wprowadzilas.

Gość gość
ZAbiez dom jej do celu sie idzie po trupach tylko tak dojdziesz do czegos. A jak juz zabiezesz to powiedz jej tak zobaczysz ze poczuje sie przegrana i na bruku. Walcz o swoja d**e nie zwracaj czy komus jest dobrze aby bylo dla ciebie. Wtedy bedziesz zyla na poziomie.

Gość gość
powiedz jej ze jest d***** bo dala d**y przed slubem a nie dochowala dziewictwa do slubu wtedy jej maz bedzie traktowal ja jak szmate a ty wyjdziesz na pozadzna dziewice.

Gość gość
Ja tez nie mam prawa do wlasnego rodzinnego domu bo rodzice przepisali go bratu. A ja mam swoj bo z mezem kupilismy. Ale pretensji nie mam bo poco mi dw domy. Niech sobie z rodzina mieszka a ja mieszkam ze swoja. Zreszta dwie rodziny w jednym domu to zawsze jakies klutnie sa.

Gość gość
A co autorka jest tu winna?? Siostrunia jest dorosła, dziecko zmajstrowała ze swoim chłoptasiem więc niech weźmie za to odpowiedzialność!! Dlaczego ma mieć lepiej i więcej, bo wpadła?? hahaha, widać same tutaj takie roszczeniowe mamusie, dupa swędziała to teraz czas na prawdziwe życie. Jak się siostrunie nie podoba niech idzie na swoje. A póki autorka studiuje ma prawo być w swoim rodzinnym domu! Wy studentki co się same utrzymujecie, a zdania poprawnie złożyć nie umiecie, błędy ortograficzne jak w podstawówce... Wykształciuszka... widać co fizola boli, jak się nogi rozkłada to trzeba liczyć że dzieciątko się może pojawić i trzeba mu dach nad głową zapewnić i byt. Od tego są rodzice a nie babcia i ciocia;p

Gość gość
No tak zawsze kobieta winna jak dziecko urodzi. Ja nie dostaje nawet alimentow po slowach od chlopaka ze to ja zaszlam w siaze i on nie bedzie placil. Wiec nie biore alimentow bo to ja winna jestem i to MOJE dziecko. kobieta winna wiedz ona ma prawo wieksze do dziecka

Gość gość
Niech chloptas wezimie odpowiedzialnosc bo to jego obowiazek zarobic i zapewnic dom.

Gość gość
Matke z dzieckiem wygoncie powiedzicie ze jak zrobila bachora to niech spada i bieze odpowiedzialnosc za niego i won z domu bo masz dziecko

Gość gość
Jak suka nie da to pies nie wezimie taka prawda

Gość gość
A jak matka ma wzias odpowiedzialnosc razem opiekowac sie i kupic odrazu dom. Tak sie nie da. Wszystko najlepiej na matke zwalic matka musi bys za wszystko odpowiedzialna. A przeciez jest jeszcze tatus. No ale tatus niewinny.

Gość gość
Matki z dzieckiem to szmaty z wielkimi po porodzie p*****i.

Gość gość
A jak twoja matka zmajstrowala durne siostry ktore kluca sie o dom to niech ponosi odpowiedzialnosc za to. Niech was finansuje dziecko i studia dla gowniary ktura nie idzie do pracy bo chce studiowac