Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ja wczoraj blokowałem kafe blędem 502

Polecane posty

Gość gość

Dziś już nie mam z tym nic wspólnego, ktoś przeczytał wczoraj mój post w którym napisałem kto byl bliski rozwiązania zagadki i poszedł po tym tropie do celu, jak widac skutecznie. Dziś po krotce napisze wam jak to zrobiłem. Błąd 502 bad getaway nginx, to nic innego jak brak połączenia z serwerem aplikacji. Pojawia się on gdy aplikacja w tym przypadku kafe, została przeciążona w logach serwera WWW , mówiąc po ludzku, aplikacja jest blokowana gdy zostaje przeciążona z powodu zbyt dużej ilości żądań w krótkim czasie. Rozwiązaniem tego problemu jest zmiana adresu serwera na taki który zmniejszyłby czas tych wszystkich operacji, lub najlepiej zakupienie prze administrację kafe, serwera kombajnu usmiech.gif który byłby wystarczająco wydajny, wtedy problem 502 zniknie, jak kamfora. Wiem, że wyprowadziłem z równowagi psychicznej kilku pasożytów z kafe, taki byl mój zamiar i go osiągnąłem smiech.gif Pozdrawiam moich nie przyjaciól i pocałujcie mnie teraz w tyłek przegrańcy życiowi i nołlajfy jezyk.gif I pamietajcie, nie jedzcie kaszanki smiech.gif K-ce