Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebieskooka Omega

Do osoby blokującej moje temat.

Polecane posty

Drogi użytkowniku Kafeterii. Musisz wiedzieć że jestem osobą cierpiącą na nadmiar wolnego czasu. Tak więc podzwoniłam dzisiaj trochę oraz posiedziałam w internecie i wyszło na to że to co robisz blokując tematy moje oraz Ironicznej Myszy, Oszki, Brunetosa i Niedorobionego to stalking. Myślę że osoby tu wymienione zgodzą się ze mną w tej sprawie. Tak więc jeśli nie zmienisz swojego zachowania będę zmuszona podjąć pewne kroki. Pierwszym Moim krokiem jest założenie tego tematu, Drugim krokiem będzie E-mail do administratorów z prośbą o załatwienie tej sprawy. Jeśli te dwa kroki nie pomogą każdy kolejny mój krok będzie przybliżał mnie coraz bardziej do komisariatu policji i zgłoszenia sprawy stalkingu. Ponieważ na forum masz prawo wyrażać swoją opinie o mnie ale nie masz prawa blokować moich tematów. Mam nadzieję że jesteś osobą wystarczająco inteligentną aby zrozumieć moją prośbę, jeśli nie to załatwię tą sprawę po swojemu. Pozdrawiam.

Gość gość
buuuaahahahahahahahha ja pierdolę//

A moim zdaniem to trochę się wszyscy za bardzo sracie, ludzie, przecież to tylko forum, wyłączcie komputer i zróbcie coś pożytecznego, może Wam na dobre wyjdzie. Ja w każdym razie mam zamiar zaraz tak zrobić, skoro jak widzę z pisania dzisiaj nici.

Tak sa na to paragrafy ostatnio tez mialam przygode z trollem i pofatygowałam sie na policje i faktycznie potraktowali to powaznie

Gość gość
Jestescie chore dziewczynY. To sie kwakifikuje do odwyku. Szczegolnie autorka. :(

Gość gość
Idiotki bez życia.

Psychodelirium_ dziś A moim zdaniem to trochę się wszyscy za bardzo sracie, ludzie, przecież to tylko forum, wyłączcie komputer i zróbcie coś pożytecznego, może Wam na dobre wyjdzie. Ja w każdym razie mam zamiar zaraz tak zrobić, skoro jak widzę z pisania dzisiaj nici. X Może i przesadzamy ale forum jest od tego żeby każdy mógł wyrazić swoją opinię. A przez osobę blokującą nie mamy takich możliwości.

Niebieska Oka, żeby nie było, nie ja Ci blokuje tematy, patent na 502 się rozszedł po forum i jest już nie do zatrzymania... Aczkolwiek wypowiem się bo Twoje pierdaczenie o pójściu na komisariat, uwierz, nikogo poważnego nie wystraszy, może jedynie dzieci tak do 12-15 roku życia, co jeszcze mało to true life wiedzą. Nie chce mi się wgłębiać w meritum, ale serio groteskowe są takie groźby panami w niebieskim... ;-):P

Gość gość
dobrze ze blokuja tematy bo niestety na forum pojawiały się wulgaryzmy i inne rzeczy nie oszukujmy się

Gość PsychodeIirium_
serio na policje aż ? napisz, że żartowałaś jedna z drugą bo was wyśmieją na psach :D