Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzinna idylla

Jakie macie zwiazki ? Udane czy juz nie? Po latach podsumowanie

Polecane posty

Gość Rodzinna idylla

Taki temat o partnerach. Ile jestescie po slubie? Jak wam się uklada? Co z seksem? Co z miloscia?

Gość gość
12 lat po ślubie... Jest super... Wiadomo są i kłótnie jak to w małżeństwie, ale teraz uważam że mój mąż to też mój najlepszy przyjaciel... Trzecie dziecko rodzi się na dniach, z sexem bardzo dobrze, i chyba bardzo się kochamy.... Ja w każdym razie nadal jak na niego patrzę to mam motylki w brzuchu :-)

Gość gość
4 lata po ślubie, jest ogólnie super tylko z seksem słabo bo po porodzie bardzo spadło mi libido... Ale mąż jest pod każdy względem bardzo wyrozumiały, nie naciska i wszystko idzie w dobrym kierunku, w sumie nie znam lepiej dobranej pary od nas ;)

Gość gość
9 lat razem, 4 lata po slubie, kocham go nad zycie. Mielismy troche problemow ale moj maz to wspanialy partner i cudowny ojciec, w sumie to ja aferantka jestem ;) Czesto mowimy sobie ze sie kochamy, przytulamy sie, z seksem ostatnio cienko, bo mamy spiacego z nami malucha a i zmeczenie robi swoje.

Gość gość
8lat razem 6 po slubie,dwojka dzieci 5latek i roczniak.ogolem jest ok zdarzaja sie spinki ale o pierdoly i chwilowe mysle ze wynika to z.mojego zmeczenia i czepiania sie.Fajnie sie dogadujemy,mysle ze nalezymy do udanych zwiazkow .z seksem srednio Bo nie mam sil I zwykle zasypiam....

Gość gość
U mnie na razie miłość jest zrozumienie czasem szwankuje ale to normalne zwłaszcza teraz kiedy jestem w ciąży i szybko się denerwuje, zobaczymy co będzie po...Trochę się boje bo od 3 miesięcy nie kochamy się.Po prostu nie mam ochoty i nie zmuszę się

Gość gość
5 lat. Z perspektywy czasu uważam ślub z tym człowiekiem za największy błąd w moim życiu. Jesteśmy w speracji od 5 miesięcy. Po rozwodzie będę wreszcie spokojna .