Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zmieniam codziennie majtek

Polecane posty

Gość gość

Noszę wkładki, myję się, czasem chusteczki odświeżające. Rano jak założe czyste majtki to wieczorem jeszcze pachną... Nie rozumiem tego żeby zmieniać gacie codziennie, przecież są czyste! W dodatku od tego ciągłego prania się niszczą tylko!

Gość gość
Co innego codziennie co innego raz na tydzień. Ja jeżdżę dużo rowerem i moje gacie są przepocone :P więc na drugi dzień muszą być świeże.

Gość gość
no podobnie moze byc ze skarpetkami. Nie zawsze musisz zmieniac codziennie ale to raczej w zimie :D Ja dzis 2 razy sie przrebieralem! I mylem! Bo pot! Gacie mi zmokly pod spodenkami.

Gość gość 123
Ja też nie zakładam co dzień świeżych, właśnie przez wkładki, no chyba że jest gorąco i się spocę, ale dupa mi się raczej nie poci :D

Gość gość
I już wiadomo, skąd ten smród w komunikacji miejskiej w upały :P Fuuuj!

Gość gość
Mi się poci tyłek, ale gacie i tak wyschną a pot nie śmierdzi... Sama woda

Gość gość
Rano jak założe czyste majtki to wieczorem jeszcze pachną... x potem i wydzielinami, tylko ty tego nie czujesz, inni owszem

Gość gość
a pot nie śmierdzi... Sama woda x jasne, pachnie fiołkami :P Sama woda? To ją wypijaj :P

Gość gość
pot jako taki rzeczywiście nie smierdzi , ale ... są w nim bakterie któe go rozkladają Wiec swieży pot moze miec niewiele bakteri , ale taki dwu dniowy ma ich mnóstwo

Gość gość
Ja jestem facetem i zmieniam bieliznę oraz skarpety co dziennie. Inaczej sobie nie wyobrażam. Zależy jakie kto ma podejście do higieny osobistej

Gość baraba
kiedyś się prawie w ogóle nie myli a barchany nosili całe życie te same i jakoś żyli

Gość gość
Ja się codziennie kąpie, włosy myje, dezodorantów używam. W ten upał to prysznic nawet 2 razy dziennie! Ale poce się tak, że nie wydzielam żadnego smrodu tylko samą wode. Skarpetek nie nosze, w sandałkach chodze. Gacie dzisiaj założyłam czyste. Bede może zmieniać codziennie. Wybiore się na zakupy i kupie sobie ich więcej.

Gość gość
"gość dziś Ja jestem facetem i zmieniam bieliznę oraz skarpety co dziennie. Inaczej sobie nie wyobrażam. Zależy jakie kto ma podejście do higieny osobistej" xxx znaczy jakbys nie był facetem to bys nie zmieniał czy sugerujesz beak higieny jako problem płci żeńskiej.

Gość gość
nie rozumiem takich rytuałów. higiena dotyczy wszystkich bez względu na płeć. po c****j zaznaczasz, że jesteś facetem? jak komus mówisz, że lubisz mandarynki to też dodajesz na wszelki wypadek, że jesteś facetem?

Gość gość
aaaa:) już wiem:) to miało być na zasadzie "stanowie chlubny wyjatek, która sie ze mną umówi?":) krótko mówiąc zakamuflowana generalizacja klasyfikujaca wszystkich facetów jako flejtuchów i smierdzieli. ..oprócz ciebie:)

Gość gość
coś jak: jestrem facetem lubie różowo pluszowe dywaniki na klopa i sikam na siedząco:) dobrze trafiłes:)

Gość gość
przy noszeniu wkladek czesciej ozemy dostac zapalenie pochwy grzybicze lub bakteryjne ! pamietajcie !

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
są tacy koneserzy że za damskie majtki z zapachem dobrze płacą więcej niż nowe kosztują ! :)

Gość gość
chłopy śmierdzą :) to pisałem ja chłop z kafe :classic_cool:

Gość gość
wszystko śmierdzi. kwestia wyczulenia zmysłu węchu, który w tej sytuacji przeszkadza. niedługo będą go usuwać w ramach liftingu "polepszającego jakośc życia";)

Gość gość
Masz się czym chwalić... :/

Gość gość
Mam rozumieć, że Pożyczki na Dowód bez Zaświadczeń udziela się tym, którzy nie zmieniają majtek? :P

Gość gość
Jak można nie zmienić codzien gaci i skarpet! Boże co za brudasy, co z tego, ze uzywasz wkładek? I jak można nie mieć w domu tyle par majtek, zeby nie starczyło na każdy dzień AZ do kolejnego prania! Nie stać cie na droga bieliznę to kup majtki po 4 zł, zwykle bawełniane, napewno zmieniane codziennie będą lepsze niż te droższe zakładane dwa dni z rzędu, fuuu w ogóle co za brudas!

Gość gość
a ja smigam bez majtek tylko kiecka

Gość a to ja ja ja
Nie wiem jak wy ale ja pamiętam z biologii ze pot to mocz.. To bylo dawno dość ale wpadło mi to w głowę A o higienę dbam strasznie mama się śmieje ze kiedys skore sobie zmyje hehe

Gość gość
38'. Dalej nie zmieniacie majtek? Niezła kiszonka :P

Gość gość
W upały częsty prysznic, po każdym zmiana bielizny :)