Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aqualia

Poezja

Polecane posty

Gość Aqualia

Jestem twoim ukojeniem spelniam twoje sny, czy sie zmienie czy nie zmienie chce bys przy mnie byl. Mocno tulac mnie w ramionach, skrzydel dodajesz mi. Skrzydel mi dodajesz spelniasz moje sny... Nad głęboką wodą stojąc czuje ze mnie znasz, wiem to jestes tym, tutaj swiat jest nasz. Nasze sny, pragnienia, wojny wszystko abys byl tu przy mnie, kochal mnie , a ja bede tym. Czego chcesz, czego pragniesz bede wlasnie ja, tylko badz ,tylko zostan przy mnie caly czas....

Gość gość
Co to za grafomania?

Gość Zachatka
Nie znalazłam odpowiedniejszego wątku, więc podzielę się swoimi odczuciami tutaj. Miałam przyjemność przeczytać "Skrajności" Piotra Barańskiego, wspaniały zbiór wierszy. Polecam.

Gość Drusia2
Zachatka, a gdzie można kupić ten tomik Barańskiego? Lubię poezję i skupiam się głównie na polskich twórcach. Chciałabym dołączyć do swojej kolekcji "Skrajności":)

Gość wall street
"Skrajności" Barańskiego można dostać chyba we wszystkich księgarniach internetowych. Sama mam, Przeczytałam. Polecam :)

Gość RefleksyjnaKaśka
Skrajności Piotra Barańskiego to bardzo świetna poezja i dość mocna książka która wpływa na nasz tok myślenia. Miałam dość refleksji po przeczytaniu tej książki.

Gość polinezja2
Barański to wschodzący nowy talent. Więcej o nim i o jego tomiku "Skrajności" można poczytać tutaj: http://piotr-baranski.pl/ :)

Gość latoo
Czytałam "Skrajności" Barańskiego, ciekawy, intrygujący tomik.

Gość zaciekawiona wrona
Gdzie można kupić te "Skrajności" Barańskiego?

Gość Romantyczka90
Uwielbiam Piotra Barańskiego, ma chłopak talent. Jego książka "Skrajności" naprawdę wywarła na mnie wielkie wrażenie. Polecam każdemu miłośnikowi poezji!

Gość Mikolska
"Skrajności" to chyba najlepszy tomik poezji jaki przeczytałam w tym roku. Bardzo mnie urzekł talent tego młodego autora.

Gość Nusia45
Uwielbiam poezję <3 Ostatnio bardzo zaciekawiła mnie propozycja P. Barańskiego "Skrajności". Podobno genialna, nie mogę się doczekać aż przeczytam.

Gość klaiberka
ja już czytałam Skrajności, bardzo dobrze napisane. Lekko się czyta, choć w przypadku poezji jak wiadomo różnie bywa. Mi się bardzo podoba tematyka dla mnie trafna.

Gość Inka2345
Skrajności Barańskiego przebijają wszystko. Sama próbowałam kiedyś coś pisać ale szans nie ma bym mogła kiedykolwiek stworzyć takie arcydzieło...

Gość Grażynka32
Kiedyś przyjaciółka pożyczyła mi Skrajności Barańskiego. Od tej książki zaczęła się moja przygoda z poezją. Uwielbiam te książkę.

Gość głąbinka
Wspomniane tu niejednokrotnie Skrajności postanowiłam przeczytać i sama ocenić, wychodzi na to, że mamy podobne gusta. Bardzo głęboka.