Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poleccie farbe do pokoju dziecka o odcieniu pudrowego różu

Polecane posty

Gość gość

Nie chce, zeby byl cukierkowy, tylko wlasnie pudrowy. Wiadomo, ze farba w wiaderku i na probnikach rozni sie odcieniem od tego, jaki wychodzi na scianie. Moze ktos ma sprawdzoną?

Gość gość
Mogę tobie doradzić tyle, ze w niektórych sklepach można dostać próbki farb. Warto sprawdzić odcień w docelowym pomieszczeniu, bo w oświetleniu sklepowym może wypadać inaczej. Z farb ja polecam sniezke satynowa, nie jest najdroższa, ale ladnie kryje i dobrze zmywa sie z niej ewentualny brud. Nie wiem czy maja taki odcień, ja upodobalam sobie dla córki zolty.

Gość gość
Dzieki!

Gość gość
Proszę bardzo. Wejdź sobie na strony producentów, tam sa przykladowe aranzacje. Może cos ci wpadnie w oko. Beckersa tez chwalą, paleta jest również w necie.

Gość gość
Tylko nie maluj wszystkich ścian tym pudrowym różem, połącz z białym albo jasnym szarym będzie zdecydowanie lepiej.

Gość gość
Wlasnie mysle o szarym lub takiej ladnej wanilii

Gość gość
Ja mam pudrowy róż w pokoju corki. Jedna ścianę właśnie. Na to naklejone białe kropki. Najpierw kupiłam próbkę. Sa za 5 zł w obi. Farby beckers. Pozostałe ściany pomalowane sa na jasny szary, sufit biały. Jak na moj gust wyglada naprawdę ładnie. Wszystko stonowane. Do tego kupiłam białe meble.

Gość gość
Lepiej jaśniutki szary.

Gość gość
zdecydowanie śnieżka ma dużą palete barw i kolorów a poza tym jest wydajna podczas malowania

Ja chciałam jakiś pudrowy róż, ale na nim widać każdy bród, więc zdecydowałam się na jasne cappuccino, i dodaki wkremowym kolorze. Te barwy są neutralne ale nie nudne bo mozna dać fajne dodatki żeby cały pokój się ożywil

Śnieżka Satynowa sprawdzi się w pokoju dziecka. Jest zmywalna, powłokę można nawet szorować bez ryzyka zniszczenia czy wybłyszczenia. Kolor 520 Spokojne myśli to klasyczny pudrowy róż. Polecam uwadze także nieco bardziej różowy 506 błogi poranek. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka

Gość gość
śnieżka ma bardzo dużą palete kolorow swoich farb, musisz sie przejsc do jakiegos sklepu budowlanego i dokladny odcien wybrac osobiscie