Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez tytulu wejdz przeczytaj skomentuj

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio kolezanka powiedziala mi,ze jestem dziecinna i nie doroslam do malzenstwa i dzieci. Mam 25 lat i uwazam zupelnie inaczej. Niewiem czemu tak mysli. Ona ma 18 lat nie byla w zadnym zwiazku ledwo konczy gimnazjum. Uwaza ze jest madrzejsza i dojrzalsza odemnie. Bylo mi przykro . Bo nie wierzy w to,ze ja wyjde za maz ze wogole urodze dziecko. Niewiem czemu. Jakie zachowania pokazuja dla innych,ze ktos jest dziecinny? Ja juz niewiem moze jakims zachowaniem tak okazuje,ze tak mysli?

Gość gość
tak jeszcze konczy

Nie słuchaj krytyki ani nawet rad ludzi którzy w dziedzinie w której się wypowiadają nie mają żadnego autorytetu. Kim jest jakaś 18 letnia dziewczyna żeby Cię pouczać?

Gość gość
Kolezanka ktora znam 0d 10 lat ostatnio mi caly czas dogryza wyglada jakby we mnie watpila ,ze niewiadomo czy ja wogole dziecko urodze itp. Naprawde mi przykro ,bo jestem normalna dziewczyna. Wiec zaczelam myslec,ze moze przypadkiem niektore moje zachowania pokazuja ze jestem dziecinna ,ale w sumie nie mam pojecia jakie.

No jesteś dziecinna skoro czyjas opinia ma dla Ciebie takie znaczenie. A już ze to opinia laski, majacej 7 lat mniej niz Ty to powinnas srac na nią luzną coopą :classic_cool:

Gość gość
Ja wogole sie czesto przejmuje krytyka

Gość gość
Wiesz co bym nie zrobila to i tak nie uwierzy . Przykladowo powiem,ze robie prawko. Nie uwierzyla by dopoki bym nie pokazala prawka i nie pokazala jak jezdze. I tak jest w wielu sytuacjach. Sa z mojego otoczenia niektorzy zlosliwi ludzie co tez tak mysla i nie wierza. A przejmuje sie ,bo to kumpela,ktora znam tyle lat a ostatnio takie dogadywania z jej strony,ze mi odechciewa sie do niej jezdzic a sama nie przyjedzie.