Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto moja historia pokazująca, że nie należy stawać w obronie kobiet i poświęcać

Polecane posty

Gość gość
OP , DEAL WITH IT.

Gość gość
Co za kur/wine miales, podejrzewam ze to prowo ale jak nie to kiedys, tak czuje ze to jej zeby poleca na ulice ale na wprawe nowych nie bedzie kaski... karma... wierze w to bo juz za duzo sytuacji i mnie i innych spotkalo, zaplacilem za syf z przeszlosci i chyba nadal place, stracilem cos na czym BARDZO mi zalezalo bardzo szybko i tak czuje ze zaplata za moje wybryki, dluga historia ale wiem ze karma czy bog istnieje i wyrowna los kazdego...

Gość gość
A ktos kto mysli ze to bzdura bedzie myslal ze to bzdura dopoki nie skojarzy faktow i nie spotka go cos podobnego. Tak wiec uwazajcie co mowicie, wysmiewacie (z wiekiem wychodzi, jaki sens tego byl, robienie chu/jni innym, bezsens), czy robicie bo wszystko powroci z o wiele wieksza sila i wtedy bedziecie plakac ku/rwy nedzne

Gość gość
karma nie istnieje. ja cale zycie dostaje po d***e. od podstawowki

Gość gość
Autor jest przegrancem którego porzuciło juz wiele kobiet i to nie dlatego że je bronił, do tego patologicznym kłamcą, którego nic nie kosztuje zmyślanie podobnych historii.

Gość gość
COS na pewno istnieje, nie wierze w te wszystkie zbiegi okolicznosci... za duzo ich i dlatego od jakiegos czasu postanowilem sie zmienic :)

Gość gość
I od jakiegos czasu moje zycie sie odmienilo, same plusy, zobaczymy co dalej w najwazniejszych sprawach bo troche ich jest :D

Gość gość
W jakie zbiegi okoliczności? O czym ty bredzisz?

Gość gość
Zapomnij, musialem sobie pobredzic :D

Gość gość
Temat do zamknięcia. Faceci to GNOJE

Gość gość
Do 20:32 i 20:38 nigdy nie bylam w zwiazku, ten chlopak z 2010 roku pomogl mi i nie zaprzeczam ale po 4 latach przestal pisac, ja nikogo nigdy nie poznalam w sensie bycia para nigdy nie bylam w zwiazku,tego chlopaka traktowalam jako przyjaciela ciagle zapewnial mnie jaka to ja jestem wyjatkowa ale w koncu odszedl,sam z wlasnej woli. Na poczatku naszej znajomosci powiedzialam,ze predzej czy pozniej przestanie pisac i poprosilam go o to zeby napisal mi kiedy bedzie chcial zakonczyc nasza znajomosc nie zrobil tego. Gdyby naprawde twierdzil,ze jestem wyjatkowa to by tak nie postapil. Jestem s****wem w oczach ludzi,gorsza jednostka, chcialabym uwierzyc ze jest inaczej ale to za gleboko siedzi we mnie. Wspolczuje autorowi,ze zostal tak potraktowany wiem jak odrzucenie boli.

Gość gość
Wiec zajmij sie tylko i wylacznie soba, praca, pieniadze itd, nie przejmuj sie innymi, nie uzalezniaj zycia od innych, to nie ma sensu i nawet najbardziej lubiani moga zostac kiedys zupelnie sami, bo ludzie to nedzne gowna i wiekszosc nigdy nie robi niczego bezinteresownie... potrafia wbic kose w plecy bez mrugniecia okiem komus kto traktowal ich jak rodzine i zawsze mogli na niego liczyc, za to jak mieli zrobic dla kogos drobiazg to nie bylo czasu albo sie nie chcialo wiec j***c ich, nigdy wiecej angazowania w znajomosci i bezinteresownej pomocy!!!

Gość gość
Skończ. Bo ta mizoginia i jawna nienawiść wobec kobiet się robi nudna. Jesteśmy dyskryminowane wszędzie, więc oszczędź sobie tego durnego ględzenia i zacznij spotykać się z facetami. I nie myśl sobie, że tylko Ty traktujesz kobiety jak zabawki. One z Tobą robią to samo, tylko że Ty jeszcze o tym nie wiesz. Ale nie tylko Ty masz przewagę. Bez pozdrowień.

Gość gość
No, to jeden sie przekonal jak to jest - byc olana przez wyglad. W ramach misji uswiadamiaj kolegow jak to jest byc ocenianym tylko po wygladzie:)