Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja jestem za chuda

Polecane posty

Gość gość

moje wymiary wzrost 168cm waga 52kg biust 86cm talia 63cm biodra 89cm udo 50cm lydka 34cm. mam mega kompleksy:( mam 22lata.

Gość gość
Daj fotę! Nie każdy jest inżynierem.

Gość gość
raczej nie, ale daj moze fote

Gość prawictwo pospolite 193
no za chuda raczej nie jesteś . Masz wagę idealną

Gość gość
W du/pach sie przewraca juz......

Gość gość
bo duzo schudlam jak zmienilam odzywianie. no i troszke tez przez stres. 11kg schudlam. i nie moge sie przyzwyczaic znajomi tez komentuja.

Gość gość
Bardzo dobre wymiary, biust masz przynajmniej. A duża różnica między wzrostem a wagą. Ja przy 157 waże jakieś 51 kg i w cyckach mam tylko 80 cm

Gość gość
masakra

Gość gość
cycki zawsze mialam czy chuda czy nie takie geny choc dostaly w kosc kiedys mialam doslownie balony jedrne ehh.. nogi mam wychudzone:(

Gość gość
Ja mam 170 wzrostu, ważę 43 kg. Powinnam przytyc?

Gość gość
powinnas.

Gość gość
Nie przejmuj się chudymi nogami. Cycki najważniejsze są! Mi jakby tylko urosły, to już niczym bym się nie przejmowała.

Gość gość
Nie znam kobiety która nie miała by kompleksów... Ja znowu za małe cycki, ty za chude nogi, inna za duży brzuch, za duży tyłek, za duży biust...

Gość gość
ciesz się, żeś szczupła, a nie biadol

Mysle ze jestes akurat. Ja jestem wyzsza od ciebie o 2 cm a waze o 3 kg mniej niz ty masakra nigdy nie moge przytyc. W udzie mam 50cm w tali 65 cm a w biuscie 85cm lydka to nie wiem nie mierzylam zaraz sobie zmierze :) . Jeszcze upal i nie chce mi sie jesc zebym tylko nie schudla :( kobitka powinna byc okraglutka mam dola okropnego ale co zrobie nic cale zycie tak mam byly takie miesiace ze z 4 kg mialam wiecej ale dlugo sie to nie trzyma u mnie. Wlasnie jem czekolade i cistka a od tego tyje chyba moja sasiadka nie ja :((( pozdrawiam

Gość gość
o widzisz ja jakbym jadla ciastka i czekolade to bym przytyla na pewno no ale mialabym duzy brzuch plus celulit:( ja bym chciala zdrowo przytyc a tak nie moge wlasnie ehh

A ja jem wszystko i nie tyje czasem zdazy mi sie moze raz w roku ze widze tak do 3 kg gora 4 wiecej ale dlugo mi sie to nie trzyma. Robilam juz nawet badania rozne i wyszlo ze nic mi nie dolega ani tarczyca ani cukrzyca nic morfologia idealna pelno badan robilam swojego czasu mam cala teczke nic nie wyszlo zlego. W ciazy to przytylam tylko 8 kg a dziecko wazylo idealnie. Nie mam rozstepow ani celulitu. Czasem wolalabym miec celulit albo rozstepy ale byc grubsza. Ale wracajac do ciebie to uwazam ze wygladasz dobrze nie widze cie ale po tym co opisalas to jest ok. Pozdrawiam

Gość gość
kobieto nie masz celulitu ani rozstepow to ciesz sie ze jestes szczupla. ja mam celulit no i male rozstepy na piersiach i pupie:(