Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 30 latkowie lecą na młodsze?

Polecane posty

Gość gość

I co gorsza one często odwzajemniają zainteresowanie starszych facetów?

To proste... Starszy facet lubi młodsze kobiety bo są dla niego atrakcyjniejsze, brutalne.....instynkt, natura A młodsze kobiety wolą starszych bo są bardziej dojrzali od rówieśników. Ale to statystyki :-), nie generalizowałbym.....

Gość gość
Ja mając 20 lat i 20pare nie miałem powodzenia u równolatek a mając 30 lat mam powodzenie u 20 latek i 20parolatek a 30 mają mi za złe to, że wolę młodsze teraz.

Gość gość
Co się zmieniło poza wiekiem że zacząłeś być atrakcyjny dla 20 latek?

Gość gość
Mam bardziej męskie rysy twarzy, mam pracę, własne mieszkanie. Przez okazywane zainteresowanie mną stałem się mniej nieśmiały a bardziej pewny siebie, czuje się lepiej z samym sobą, W końcu jestem w swoim pierwszym związku ( od niedawna). Zaczynam myśleć o ojcostwie. Wcześniej nawet przestałem wierzyć, że jakakolwiek dziewczyna mnie ze chce.

Gość gość
ile ona ma lat?

Gość gość
Ona ma 21 lat a ja 32. Cudownie jest być kochanym i akceptowanym. Teraz czuję, że moje marzenie o rodzinie może się spełnić. Czuję się silny jak nigdy mając ją u swojego boku.

Gość gość
Ok powodzenia życzę, żeby Wam się udało

Gość gość
Każdy facet leci na młodszą bo to jest chyba oczywiste,po co takie kretyńskie pytania stawiać,czy ktoś normalny leciałby na stare zwiotczałe kobiety !? chyba zbok albo gówniarz którego może to podniecać ale tylko do pierwszego razu

Gość gość
Tutaj zachodzi wymiana ona daje młode jędrne ciało, on doświadczenie i np 10 lat pracy. Co ma chłopak 21 lat właściwie nic. Co ma facet koło trzydziestki? właściwie wszystko, sylwetkę faceta, zarost, samochód, dom lub mieszkanie.

Gość gość
Dziękuję. Ja również życzę Tobie wszystkiego co najlepsze:)

Gość gość
Jakim trzeba być idiotą czy idiotką żeby takie pytania zadawać,chyba,że tylko prowokacyjnie albo dla zabicia czasu

Gość gość
Jakim trzeba być frajerem żeby taką starą babę świadomie wziąć :-D

Gość gość
@up Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi :classic_cool:

Gość gość
to jest odpowiedż tych którzy takie pytania zadają

Gość gość
Ja nie rozumiem tych dziewczyn, sama mam 20lat i w ogóle nie podobają mi się mężczyźni którzy maja więcej niż 24l :/ jak poznaje mężczyznę i dowiaduje się ze ma 26l automatycznie staje się moim kolegą i nikim więcej

Gość gość
mi też, ale w tym wątku piszą tylko prawiczki po 30, więc niech się dowartościują;)

Gość gość
To należysz do ewidentnej mniejszości,albo po prostu nie jarasz dojrzałych facetów bo dojrzali faceci jarają zdecydowaną większość małolatów

Gość gość
Dla mnie to zupełnie normalne, 20 latki mają czas żeby się malować i depilować czyli wyglądać atrakcyjnie, a starsze kobiety sobie nieraz odpuszczają :P

Gość gość
20 latki przede wszystkim mają 20 letnie ciała,a nie tapetę na ryju i to jest powód głowny ale nie jedyny,stare baby to są frustratki ze zjebaną psychiką i to jest powód drugi

Gość gość
to czemu spedzacie cale dnie na kafe zamiast odpedzac te tlumy 20 paro latek? co klamczuszki?:p ja tez bede pisac, ze lataja za mna setki modeli przystojniakow, kto zabroni

Gość gość
ale durna babo gdzie oni piszą o tłumach? gdzie o modelkach? A ty o jakiś tłumach przystojniaków za tobą szalejących piszesz! Tłuk z ciebie nienaganny :)

Gość gość
Ja lubię kobiety starsze, bo lubię z kobietami gadać o życiu. Ale ja jestem wyjątkiem i marudą. To że przebywam na kafeterii oznacza moje upośledzenie umysłowe :). Natomiast moi rówieśnicy wolą młode 17 -25 letnie dziewczęta a jak są z dużymi cyckami i mają długie włosy to już nic im więcej nie potrzeba.

Gość gość
Ja mam 25 lat i wolę facetów po 30 :) 30-35 to idealny wiek, ale górną granicę mam 40 lat. Podoba mi się w nich dojrzałość, zaradność, doswiadczenie życiowe, potrafią się zachować w wielu sytuacjach... ale z tego co zauważyłam to jestem raczej w mniejszości, moje koleżanki raczej oglądają się za równieśnikami, ewentualnie facetami max 5 lat starszymi

Gość gość
Z moich obserwacji wynika że kobiety wolą kilka lat starszych. Żeby zwróciły uwagę na powiedzmy 10 lat starszego to musi pod jakimś względem się wyróżniać (pozytywnie).

Gość gość
młode, ładne i nie marudzą

Gość gość
To dziwne bo ja w wieku 20 lat nie miałam powodzenia a teraz po 30 mam wyglądam lepiej niż wczesniej ćwiczę i dbam o ciało stać mnie na lepsze kosmetyki lepsza fryzurę a ponieważ sie nie opalam to skore mam lepszą niż niejedna spalona słońcem i spasiona fast foodami dwudziestka. To jakiś mit ze po trzydziestce wygląda sie staro, to najlepszy wiek kobiety, chyba ze to jakas zniszczona życiem alkoholem papierochami słońcem i tapetą od wczesnej młodości matka polka.