Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego Wy kobiety poszukujecie?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem ze znalezieniem dziewczyny :( Nie jestem tragicznym trolem z wyglądu, staram się dbać o siebie a jednak znalezienie dziewczyny jest problemem. Mieszkam w małej wsi na imprezy niestety nie chodzę bo nie mam z kim i nie mam gdzie, nie piję dobrze zarabiam i mając 27 lat chciał bym już dzielić życie z kimś z kim można wiązać przyszłość bo jakieś tam związki miałem ale to nie było to :(

Gość gość
a czego ty poszukujesz? jakieś tam związki miałeś ale związku nie, czego ty poszukujesz, że masz tylko "związki".

Gość gość
Szukam kogoś z kim będę dzielił przyszłość :) Związki które miałem okazały się niewypałem

Gość gość
a ten ktoś ma jakieś konkrety?

Gość gość
ale dlaczego zakładasz że z winy kobiet. Sam takie kobiety do związku wybrałeś. Ale najłatwiej obwiniać innych zamiast rozważyć własne zachowania. Bo po co coś zmieniać, toż to wysiłek, lepiej zrobić z siebie ofiarę i winni są wszyscy inni.

Gość gość
Czego ?? Mężczyzny a nie chłopca, takiego co były dla mnie przyjacielem, kochankiem i wsparciem.

Gość gość
Nikogo nie winię :) Nie wyszło i tyle wina leży po obu stronach.

Gość gość
Chłopcem dawno przestałem być. Jestem zaradny, potrafię słuchać, można na mnie polegać, dotrzymuje danego słowa

Gość gość
no, ale coś musisz robić źle, że przyciągasz takie, a nie inne osoby, poza tym kogoś do stałego związku, mało to konkretne.

Gość gość
fajny jesteś,tam pewnie mało kobiet,

Gość gość
Ja nie mówię że tamte były złe bo z jedną spędziłem prawie 3 lata ale wybrała inne życie więc ja jej na drodze stał nie będe. Kobiet fakt jest mało i większość lubi rozrywkowy tryb życia a te normalniejsze wyjechały mnie nie ciągnie do miasta jest mi dobrze na wsi tylko znalezienie kobiety jest trudne :(

Gość gość
my kobiety nie lubimy takich dup wołowych

Gość gość
Kobiety szukają niemożliwego, takiego świętego graala wśród facetów :P

Gość gość
Co masz na mysli mowiac dupa wolowa?

Gość gość
Podstawowych rzeczy: miłości i poczucia bezpieczeństwa dawanego przez mężczyznę.

Gość gość
Nie jestem mega romantykiem ale miłość okazywać potrafię i bezpieczeństwo też jestem w stanie zapewnić

Ja poszukuje akceptacji, faceta który kocha mnie i za zalety i za wady, ale nie da sobie wejsc na głowę, robi dla mnie dużo ale nie daje się wykorzystywać, panuje między nami równowaga. Oboje umiemy się cieszyć z małych gestów wykonanych dla drugiej osoby, szanujemy swoje zdanie. Mój facet też bardzo mnie ujął tym, że naprawdę myśli o tym o czym mu mówię, często po rozmowie nie odzywa się na ten temat ale nastepnego dnia przychodzi i mówi, że przemyslał sprawe i możemy porozmawiać spokojnie i z szacunkiem do siebie, to wielka zaleta a niewielu mężczyzn ją ma. Wielu woli unieść się swoim ego albo udawać kogucika na ringu.

Gość gość
Nie jestem mega romantykiem ale miłość okazywać potrafię i bezpieczeństwo też jestem w stanie zapewnić x To dla mnie bardzo dużo, tyle, że ja, miejskie dziecko, nie chciałabym się zakopać na wsi, chyba, że tuż pod miastem, by mieć do niego niedaleko.

Gość gość
Wieś turystyczna górska więc nie jest zła :)

Gość gość
Ooo a gdzie w przybliżeniu konkretnie ta wieś? Ja szukam w facecie kogoś kto będzie chociaż częściowo podzilelal moje zainteresowania, miły, sama mega łaską nie jestem więc Adonisem być nie musi. Niegłupi, schludny, odpowiedzialny i bardzo ważne - z poczuciem humoru. Ciepłe kluchy nie, jestem trochę wycofana ale po pewnym czasie mogę zacząć dominowac a szczerze mówiąc nie chcę ;p

Gość gość
Mi wydaje mi się, że mogę wszystko zaoferować kobiecie. Nawet więcej. A sam oczekuje: - wolna, bez zobowiązań, obciążeń typu ex mąż, dzieci, toksyczne relacje rodzinne; - bez nałogów, zdrowo odżywiająca się i zdrowo gotujaca ( jadam w domu obiady, do pracy biorę posilki); - zrównoważona, opanowana, spokojna, nieagresywna, stroniąca od plotek; - stabilna, bez pmsów i histerii; - pracowita, pomocna, utrzymująca porządek w domu, dbająca o ogród i lubiąca psy; - wrazliwa, uczuciowa; - wierna, lubiąca częsty niepruderyjny seks, przejmująca w łóżku inicjatywę; - bez nadmiernego i przygodnie zdobytego doświadczenia erotycznego; - szanująca, dbająca o mężczyznę; - uczciwa, szczera, skromna, nierozrzutna; - dbająca o siebie, dobre ciało i piękne wlosy; - ubierająca się kobieco, chodząca w szpilkach i koronkowe bieliźnie, lubiąca pełna depilacje; - dama, z wysoką kulturą osobistą, ładnie się wyslawiajaca; - wyrozumiala, posiadająca własne pasje; - rodzinna, pragnąca dzieci; - dojrzała duchem i młoda wiekiem (do 30 lat) Reszta nieistotna lub mało istotna. Może się spotkamy.

Gość gość
O Jezusie chyba powinnam zwiększyć wymagania...

Gość gość
szukaj na czatach

Gość gość
szukasz idealu

Gość gość
- zrównoważona, opanowana, spokojna - stabilna, bez pmsów (cokolwiek to oznacza) i histerii - pracowita, pomocna - wierna, lubiąca częsty niepruderyjny seks, przejmująca w łóżku inicjatywę - szanująca, dbająca o mężczyznę; - uczciwa, szczera, skromna, nierozrzutna - dama, z wysoką kulturą osobistą, ładnie się wyslawiajaca; - wyrozumiala x Człowieku zejdź na ziemię, bo takiej laski nigdy nie znajdziesz, poszukaj sobie geja, to może chociaż on spełni część tych warunków :P

Gość gość
Widze że ktoś za mnie napisał oczekiwania :D Ja nie mam wielkich co do kobiet :) Jestem człowiekiem dążącym do celu mam wiele marzeń które staram się realizować i najbardziej chodzi o to żeby moja kobieta podążała ze mną nie musi się interesować tym co ja tylko żeby interesowało ją co ja robie :) Ja nie jestem ciepłymi kluchami potrafie walczyć o swoje ale gdy trzeba potrafie iść na kompromis.