Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na Kafe kobiety wyglądają młodo, mają hobby, są ładne, zdrowo się odżywiają HAHA

Polecane posty

Gość gość

smieszą mnie te wasze ściemy :D wakacje pod gruszą ? e tam, wy jezdzicie do Hiszpanii, Portugalii, Włoch, na Jamajke, Dominikane, do Meksynku :D Ubieracie się modnie, ładnie, gardzicie sieciówkami, wy chodzicie do lumpeksów i znajdujecie tam modne ubrania Diora, Dolcze Gabany, Versace :D KAZDA wyglada młodo, niektóre mimo 30 lat nadal są pytane o dowód gdy kupują piwo :D Gimnazjaliści je podrywają :D Kobiety z kafe mają czas na wszystko, na basen, bieganie, zakupy, kosmetyczke, skok ze spadochronem, wycieczke po Czarnobylu i Kamczatce :D Kobiety idealne buhahaha

Gość gość
a tak naprawdę są pasztetami bez życia :D

Gość gość
tutaj 90% kłamie, zaloz temat o chorobach psychicznych i depresji to zobaczysz :P zaczną wpisywac jakie leki na depresje, nerwice, fobie i schizofrenie biorą :D

Gość gość
sace smiech.gif KAZDA wyglada młodo, niektóre mimo 30 lat nadal są pytane o dowód gdy kupują piwo smiech.gif Gimnazjaliści je podrywają smiech.gif Dokładnie, żal

Gość gość
wakacje pod gruszą ? e tam, wy jezdzicie do Hiszpanii, Portugalii, Włoch, na Jamajke, Dominikane, do Meksynku x x to akurat swieta prawda, ze ludzie tu z reguły pisza zeby sie popisac, ale nie tylko kobiety, bo to forum kobiece tylko z nazwy... :p Smieszy mnie jak kazdy pisze, ze jedzie za granice, na serio ok. 12 % osób spedza tam wakacje, bo sprawdzałam... To samo z zarobkami, przecietnie ludzie maja ok. 1600 na rekę, a tu cuda.. nie rozumiem tej mentalnosci... choc niektóre rzeczy to prawda, bo sama byłam pytana o dowód jak miałam ponad 30 lat, ale mam wzrost karakana bo 152 cm , i to nic przyjemnego w zasadzie nie bylo... :(

Gość gość
Nie proszono mnie o dowód, ale miałam 32 lata jak mnie przy okazji zakupów marketowych, kupowałam między innymi alkohol (35 urodziny męża) pani w kasie "obcięła góra, dół" i powiedziała, rozumiem że 18 już jest. Niestety kupowałam też wtedy pampersy, kaszki, mleko i inne dla dziecka (syn miał nieco ponad rok) poczułam się jak skrajna patologia :/

Gość gość
na kafe sa rozne kobiety, zdziwiłabyś sie. Nie sądź wszystkich wg siebie.

A ja wam prawdę napiszę :D- nie jeżdżę na wakacje za żadną granicę, bo mnie zwyczajnie nie stać, nie ubieram się w kiecki z galerii, bo tam wszystko na jedno kopyto, chodzę do lumpeksów, bo oryginalniejsze wdzianka, wyglądam młodo, mimo, że mi w tym roku stuknie trzydziecha, nie biegam, chodzę na spacery, nie chodzę do kosmetyczki, czy fryzjera, sama się oporządzam , czy zdrowo się odżywiam? Przyznam się, że nie zawsze, ot cała prawda o mnie :)))))))))

Gość gość
chodzę do lumpeksów, bo oryginalniejsze wdzianka x x tez tam chodzę, ale mimo wszystko w to do konca nie wierze... tzn w tłumaczenie ze oryginalniejsze... u mnie jak byc szczerym na 100% to jest jednak brak kasy, albo oszczednosc, wole wydac na co innego bo te lumpy ostatnio sa coraz gorsze, i to jeszcze po 60 zł na kilo, czasem mi sie płakac chce, jeszcze ta kupa ludzi co przymierza te szmaty

Gość gość
90% ciuchów w lumpeksach to szmaty i badziewie, smiac mi sie chce z tych idiotek ktore mowią ze znajdują tam swetry burberry czy spodnie versace :O moja mama chodzi regularnie do kilku szmateksów i cos naprawde fajnego znajdzie raz na pol roku, nie wiem po co ludzie tam chodzą skoro ceny w lumpach są takie jak w galeriach :D

No sorry, ale ciuchy w galerii wszystkie są takie same, zobacz jak ubiera się cała masa, mają identyczne spodnie, identyczne koszulki, w lumpeksie dostaniesz tylko jedną taką samą sztukę. Chodziłam dzisiaj po galerii za krótkimi spodenkami z materiału, nic sensownego nie mogłam znaleźć, wkurzyłam się :/ Jutro idę do ciuchlandu, może tam coś ciekawego będzie. Ja praktycznie nie przymierzam, kupuję na oko, mam miernik w oku i zawsze dokonuję właściwego zakupu ;) Fakt, ze cenowo jest coraz drożej, ale są niektóre używańce, w których ciuchy są już wycenione i tanio wtedy wychodzi ;)

Gość gość
smiac mi sie chce z tych idiotek ktore mowią ze znajdują tam swetry burberry czy spodnie versace x nie wiem czy to nieprawda, bo tesciowa co tam lazi w kołko upolowała raz marynarke od Armaniego... tylez ze co sie trzeba naprzebierac w tych szmatach to cały urok traci nawet armani, nieraz te rzeczy sa obrzydliwe

gość dziś To zależy do jakich lumpeksów chodzisz, bo ja oprócz szmat widzę wysokogatunkowe materiały, trzeba umieć szukać i wiedzieć kiedy są nowe dostawy ;) Zdarzają się markowe, niezużyte ubrania naprawdę w dobrych, niskich cenach ;)