Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu idiotki, które mimo że pracują to robią wszystko w domu?

Polecane posty

Gość gość

a chłop po pracy oczywiście tylko tv, komputerek, gierki i piwko.. są jeszcze tak durne kobiety? :D

Gość gość
Nie ja po pracy mam wszystko w d***e sama pije piwo i siedze na necie. Cos tylko do jedzenia przyszykuje, sprzatam, piore jak mam wolne.

Gość gość
zazdrościsz czy skarżysz się?

Gość gość
Nie. Mamy panią do sprzatania, po pracy nie chcialoby mi sie zajmowac domem, mojemu facetowi rowniez. Za granica to norma, tylko Polki maja jakis kompleks matki Polki podsycany przez szmatlawe programy typu perfekcyjna kura domowa.

Gość gość
Robisz za gosposie u obsranego SS-mana a tu paniusie zgrywasz:-P a idz ty w pistu:-P

Gość gość
tak, tak, za granicą "wszyscy" mają gosposię, skończ tu takie kity wciskać, bo nie wiadomo czy śmiać się czy płakać

Gość gość
Żebym sama sprzątała i codziennie gotowała facetowi to ten musiałby mnie utrzymywać :) Aktualnie pracuję, więc obowiązkami dzielimy się na pół. I również uważam za żałosne robienie z siebie kury domowej mimo pracy.

Gość gość
Akurat za granica nawet tak zwana klasa srednia korzysta z pomocy domowych, ale jak ktos nie wyściubił nosa z kuchni to nie dowierza i dalej sens zycia kobiety widzi w jeździe na mopie. Ja mam ciekawsze rzeczy do roboty niż prowadzenie domu, to nudy na pudy.

Gość gość
cieszcie się tępe suczki że wam internet dali. Haha

Gość gość
"Akurat za granica nawet tak zwana klasa srednia korzysta z pomocy domowych" hahahahahahahaha!!!!

Gość gość
"Akurat za granica nawet tak zwana klasa srednia korzysta z pomocy domowych" x Dzięki tej klasie średniej Polaczki mają tam pracę. Czyszczą kible żydom :D

Gość gość
polki :-) tutaj właśnie wychodzi debilizm kobiet. Nie dziwie się że większość poważnych stanowisk obejmują mężczyźni. W we własnym domu nie będę robila bo mam dobrą prace jako pomoc domowa w innym :-)

Gość gość
Nie robię wszystkiego w domu, oboje pracujemy wiec oboje ogarniamy dom. To normalny układ.

Gość gość
do 14:44 jeszcze głupszej wypowiedzi na tym forum nie czytałem. A kto pracuje jako te pomoce domowe????? KOBIETY :-):-) Pewnie nie zrozumiałaś. :-D

Gość gość
Tutaj właśnie wychodzi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Nigdzie nie pisałam, ze ja pracuje jako pomoc domowa. Mam prace biurową i pomoc domową.

Gość gość
Nie robię wszystkiego w domu, oboje pracujemy wiec oboje ogarniamy dom. To normalny układ.

Gość gość
mam kolezanke, ktora robi doslownie wszystko w domu 150 metrowym!!!!! maz nawet nie zamiecie.Rozwodzi sie z nim juz 5 lat i jakos rozwiesc sie nie moze . MImo ze ja wyzywa, nie szanuje(np przy mnie op******il ja ze stawia mu szklanke soku nie po tej stronie talerza) ta sluzy mu, jezdzi z nim nawakacje mimo ze naryj pada od sprzatania

Gość gość
Model matki polki zryl niektórym dekle, ale nie żal mi tych kucht na własne życzenie.

Gość gość
nigdy nie zrozumiem kobiet będącymi z takimi facetami, porażka :O

Gość gość
14:56 nie kompromituj się bardziej. Przeczytaj jeszcze raz, przemyśl i wtedy napisz skoro zatrudniasz pomoc domową to robisz z innej kobiety idiotkę wg waszego tępego rozumowania. Jestes więc zwykł... Nie odpisuj bo wychodzę.

Gość gość
To ty jesteś idiotą, daję tej kobiecie możliwość zarobku, a nie jak te durny kuchty co za darmo nawet nie za dobre słowo zapierająca na dwóch etatach w tym na jednym nieodpłatnym w domu. Widzę ze niektórym Polaczkom zazdrość d**e sciska ze ktos może miec lepiej i nie miec tego domowego kieratu na glowie.