Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta zniszczyła mi zycie.

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście że mam hobby,pasje ale przyjaciół już nie mam.Psycholog mi nie pomoże,bo u niego tylko wygadać się można.

Gość gość
a za co jej rodzina Cie nie akceptowala? Czym to argumentowali ?

Gość gość
Z jej rodzina nigdy nie było konstruktywnej rozmowy,bo przekreślili mnie z góry.Nie liczyło się dla nich,że ona jest szczęśliwa,zakochana i szanowana.Liczyło się tylko ich własne ego,bo ja jestem od niej 16 lat starszy.

Gość gość
olej ją naprawde, a o dziecko walcz i utrudniaj jej życie za to co Ci zrobila

Gość gość
To rób to co lubisz, zajmij sie czymś, co pochłonie Cię tak, ze odwróci uwagę od bolesnych spraw. Może warto odnowić niektóre znajomości albo nawiązać nowe. Czas leczy rany i jesli przestaniesz rozdrapywać rany i odetniesz się od niej . Znam faceta w podobnej sytuacji, którego zona po wielu latach małżeństwa zostawila dla gacha z ktorym wyjechała do Stanów, tez sie załamał ale teraz ma nową prace, remontuje dom i wychodzi na prostą.

Gość gość
Nie mogę się od niej całkowicie odciąć,bo łączy nas dziecko.Codzień w poszukiwaniu fotek córki wchodzę na jej fejsa. Widzę tam jej fotki z tym gachem,lub jego fotki z moją córką to boli najbardziej.Boli tez,że nie zrobiłem nic złego,a zostawiła mnie jak śmiecia.

Gość gość
Każdy dzień zbliża mnie do samobójstwa.Ja już się po tym nie podniosę.To uczucie jest zbyt mocne i nie potrafię o niej zapomnieć.To jest silniejsze ode mnie i nie radzę sobie.