Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy skończy się ta sauna

Polecane posty

Gość gość
u mnie 27,4 na parapecie w cieniu :)

Gość gość
Pinkole,konkretnie okolica jakiego miasta nadajesz? :)

Gość meteeo
O, to już dla ludzi. A za oknem?

Gość gość
Gdzie taki przyjemny chłodzik ?

Gość gość
na zachodzie :)

Gość gość
wielbiciele upałów to jakieś mutanty genetyczne, ja osbiście narzekam tylko na upał, nie narzekam na snieg, deszcz czy odwilż, upał jest najbardziej nieznośny, nie wspominając starszych schorowanych ludzi, ich oczywiście wielbiciele afrykańskiej pogody mają w doopie :)

Gość gość
no i w upalnym klimacie organizm szybciej się starzeje :)

Gość gość
wrzucajcie info, ile macie stopni i gdzie

Gość gość
u mnie juz slupek opadl ;-)

Gość gość
gość dziś Gdzie taki przyjemny chłodzik ? gość dziś na zachodzie :) x Chyba na północnym, bo na pd daje równo.

Gość gość
Katowice 32 w cieniu :)

Gość gość
Lubelszczyzna 35 w cieniu przy ścianie. Ja chce desszcz albo śnieg ;)

Gość gość
Opolskie rejon Opola ok. 34 :D daje

Gość gość
Wam to nigdy nie można dogodzić, tak to marzycie o wakacjach w Hiszpanii, Egipcie,Grecji, bo słońce i ciepło, to macie teraz taką pogodę w PL, więc się cieszcie i przywyknijcie, bo jak na razie to do przyszłej środy nic się nie zmieni i nadal będzie upalnie :)

Gość gość
Chłodek jest dzisiaj od Słupska po Elbląg, reszta kraju upalna.

Gość gość
Niedaleko katowic niedawno padał deszczyk :)

Gość gość
A przy okazji w bulgari w burgasie jest teraz 25.5 o 19:00

Gość gość
Cieszcie się że wilgotność powietrza jest poniżej 40%, bo gdyby było 80-90% to dopiero byście narzekali.

Gość gość
gość dziś Wam to nigdy nie można dogodzić, tak to marzycie o wakacjach w Hiszpanii, Egipcie,Grecji, bo słońce i ciepło, to macie teraz taką pogodę w PL, więc się cieszcie i przywyknijcie, bo jak na razie to do przyszłej środy nic się nie zmieni i nadal będzie upalnie usmiech.gif Piszesz z pozycji Stwórcy? ,,Wam to nigdy nie można dogodzić...." Bo nie wiem jak mam się zwracać? :(

Gość gość
No...cieszymy się :( z***biście jest,powiedz to mojemu psu,owczarkowi niemieckiemu długowłosemu,od kilku dni biedak zastanawia się gdzie ma zamek błyskawiczny od futra :(

Gość gość
Wam, znaczy wam dziwnym Polakom którym zawsze coś w niesmak i jakby pogoda nie była, to i tak będziecie narzekać, bo taka wasza dziwnych Polaków natura :P

Gość gość
No...cieszymy się smutas.gif z***biście jest,powiedz to mojemu psu,owczarkowi niemieckiemu długowłosemu,od kilku dni biedak zastanawia się gdzie ma zamek błyskawiczny od futra x To go ostrzyż i będzie mu chłodniej, a sierść odrośnie :) Nie martw się o psa, poradzi sobie oby tylko miał wodę do picia.

Gość gość
Eeeeh ty Polaku,, normalny" :( skąd biorą się tacy ludzie jak ty...czytałeś prośbę autora,raporty z Polski o pogodzie,większość ludzi ma dość upałów,nie tylko w Polsce ale i w innych krajach ogarniętych tym dobrodziejstwem,po cholerę się czepiasz,wymądrzasz,cwaniakujesz :( Nie odpisuj nawet,szkoda twojej mądrości na takich ćwierć ludzi jak my nie lubiący upałów.

Gość gość
Dzień dobry, jak tam dzisiaj z temperaturą? :)

Gość gość
dziś, GREEN - wynajem i serwis toalet przenośnych, nowoczesne systemy sanitarne, Tarnów, Wojnicz, Brzesko, Kraków, Rzeszów, Dębica www.e-wc.pl

Te temperatury nie są normalne i nasza infrastruktura nie jest do nich przystosowana. wakacje w rejonie śródziemnomorskim to zupełnie inna historia. wieje bryza od morza, powietrze jest dużo bardziej lekkie i znośne niż to nasze. Teraz dodatkowo jest susza i uprawy na tym cierpią, naprawdę ciężko się cieszyć z ciepła wiedząc, że wszystko za chwilę będzie importowane i cholernie drogie.

Gość gość
Białystok - 26 w cieniu. Przeżyjemy...niedługo będziemy tęsknić za latem :)

Gość gość
est lato, pogoda zajefajna. Ja akurat uwielbiam upały i dobrze się czuję przy takiej pogodzie. Ale nie, polacy jak zwykle naród cholernych malkontentów musi marudzic. Latem - kiedy się skonczą upały? jesienią - kiedy się skończą deszcze ? zimą - kiedy się skończy mróz i będzie ciepło ? wiosną - kiedy się skończy cholerna odwilż. jednym słowem ? jesteście p.o.y**********. x Marudzimy bo w tym kraju jest tak, że albo jest 7 stopni albo 35... Brak jest tego umiarkowania gdzie każdy czułby się dobrze, czyli temperatura w granicach 22 stopni. Jest może kilka dni w roku z taką temperaturą. Ani pizgawcia ani pustynne upały nie są fajne.

Gość gość
To fakt. Umiarkowania brak. Urlop spędziłam na Mazurach. Był tydzień, gdzie akurat tam było [po 12 stopni i codziennie padało. Masakra :/ może dlatego teraz nie narzekam :P

Gość gość
U mnie znów Sahara. Na termometrze za oknem brak skali :O (czyli 55+).