Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem staroświecka. Noszę spódnice za kolana, majtki figi, białe biustonosze

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat. Nie lubie nosic spodni ani miniówek ani szortów i wygladac jak szmata, zle sie czuje mimo ze mam ladne dlugie nogi, po prostu ciało mam dla faceta a nie ''dla ulicy'' Nie nosze stringów, męskich bokserek i innych dziwactw typu stringi, jesli juz to wole wcale majtek nie zakladac, po co mi jakis sznurek w tyłku ? to wstretne Biustonosze tez nosze zwyczajne, biale lub czarne, nie lubie kolorowych, koronkowych i cudacznych dla ''modnych'' lasek z wielkich miast. Jestrem tradycjonalistką, nie wiem czy powinnam sie cieszyc ze nie podążam za modą ? :)

Gość prawictwo pospolite 193
po prostu jesteś przecietna i nie masz w sobie wiele seksapilu , taka szara myszka.. Nie brakuje takich na ulicach ..

o prostu ciało mam dla faceta a nie ''dla ulicy'' x tak, jest przeszczęśliwy widząc Cię w habicie i gorsetach, przecież nie będzie ****ał szmat w spódniczkach:D

nie , no jak widze dziewczyny w szortach , to ona nie powala mnie .. Nie mam jakiś nietypowych głupich myśli Dlatego , że kobiet w szortach jest mnóstwo na ulicach Wiec to nie jest coś szczególnego .. JAsne spoglam wtedy czesto na nogi , ale nic więcej .. Mi trzeba cos znacznie mocniejszego niż nogi ,zeby mnie nakręcić

to zależy czy ktoś ma w plane ubrac coś zeby facet myślał tylko i wylącznie o jednym .. No , jest to możliwe

Gość gość
takie spodenki to plaga na polskich ulicach :( często noszą je dzieci, dziewczynki z podstawówki, nie wiem co rodzice mają w głowach pozwalajac dzieciom na taki ubiór :O starsze to juz w ogole tragedia, widac jej tylek jak tak kafeteriance HIM ktora wystawia dooopsko do zdjec i sie chwali jakby miala czym...

a mnie takie zwykle szorty nie kręcą . W skali od 0 do 10 jeśli chodzi o tworzenie gorącej atmosfery to oceniam szorty na 6,5/10 ? Słabo ?

to juz za taki strój moge dać 8,5/10 https://www.youtube.com/watch?v=0khHh82iNvg to zatem nie jest kwestia wyłacznie stroju , ale figury .. Jeśli masz mały tyłek to będziesz musiał nadrobić w inny sposób - to nie będzie takie łatwe

tyłek jest znacznie seksowniejszą częscią ciała niż nogi .. nogi owszem , są wazne , bo zwraca sie na nie uwage , ale to za mało ..

Gość gość
ale jak odsiolnie nogi i brzuch , podkreśle cameltoe i pośladki to doprowadzę faceta do wrzenia

ale jak odsiolnie nogi i brzuch , podkreśle cameltoe i pośladki to doprowadzę faceta do wrzenia tak , wtedy może zrobić się gorąco .. Niestety same nogi to tylko ciepły wiaterek jeśli chcesz burzy ogniowej , to musisz pocisnąc mocniej

są takie obcisłe szkory co mocno podkreślają pośladki , tyko ,ze ... nigdy nie widziałem takich w realu.. Albo polki maja małe tylko , albo ... nie noszą obcisłych szortów.. Ale powiem wam szczerze , że miałem taką dziewczynę w grupie ona pojawiała sie w legginsach ( tyłka nie miałą super ) , ale nadrabiała cameltoe .. Więc dawała radę . ba ,, nawet moja nauczycielka chodziła w legginsach i też była niezła

Albo Polki maja małe tylki , albo ... nie noszą obcisłych szortów.. Ale powiem wam szczerze , że miałem taką dziewczynę w grupie ona pojawiała sie w legginsach ( tyłka nie miałą super ) , ale nadrabiała cameltoe .. Więc dawała radę . ba ,, nawet moja nauczycielka chodziła w legginsach i też była niezła

Gość gość
Prawictwo ty to wgl poje*any jesteś. Pisałeś kiedyś że stanął Ci na widok panny z wielkim tyłkiem w legginsach... nie ma nic gorszego niż wielka dupa w legginsach

Prawictwo ty to wgl poje*any jesteś. Pisałeś kiedyś że stanął Ci na widok panny z wielkim tyłkiem w legginsach... nie ma nic gorszego niż wielka d**a w legginsach mylisz się bardzo , ta panna w legginsach miała duzy tyłek i szczupłe nogi i dawała radę zaraz wkleje zdjęcie dziewczyny o podobnej pupie

Gość gość
Spódnice za kolana to normalny ubiór kobiety stosowny na przykład do pracy a nie żaden habit czy burka, kobieta tak ubrana wygląda profesjonalnie i na pewno bardziej kobieco niż w spodniach czy szortach jakiś, stringi poza tym że odbierają kobiecie tajemniczość, są niewygodne, wżynają się w tyłek i powodują infekcje. Klasyczna elegancja kobiety tylko dodaje jej seksapilu bardziej niż wulgarna oczywistość i nie ma nic wspólnego z byciem szarą myszką. Autorko, ślepe podążanie za modą nie ma sensu, to owczy pęd , ubieraj się jak uznasz za stosowne, bo to ty decydujesz o swojej garderobie a nie jakiś przygłupi celebryta z ekranu, który rości sobie prawo aby innym nowe trendy narzucać. Ludzie nie dajcie się ogłupić głupim modom, reklamom czy ideologiom ani odebrać sobie władzy decydowania o swoim życiu w tych sferach w swoim mikroświecie, gdzie to jeszcze możliwe bo wiadomo, że na pewne dziedziny jak polityka czy ekonomia wpływu nie macie.

to prawda stanał mi kiedyś na widok panny , która była podobna z tyłu do tej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b9854f725de55af9.html to było w autobusie i ... ta dziewczyna stała , w pewnym momencie usiadła , a ja siedziałem za nią więc widziałem jak wypina ten tyłek 20 cm przed moją głową gdy gdy zaczęła siadać na siedzeniu przede mną .. Wiec prawie mi zahaczyła tym siedzeniem o twarz.

Wiec prawie mi zahaczyła tym swoim wielkim siedzeniem o moją twarz Odniosłem wrażenie ze zrobiła to celowo

hey prawictwo, lizal byś te tylki po przebiegu 1 km na tym upale? a co ci nie pasuje w tym tyłku ?

miałem teżtakie zdarzenie , ze jakas laska rozmawiała z inną , w pewnym momencie się pochyliła - ja stałem za nią bo był tłum i trafiła mnie tym swoim tylkiem w podbrzusze .. Ale to było innym razem i wiem doskonale ze zrobiła to celowo

Gość gość
Autorko ale co z tego wynika? Ze wyglądasz jak szara myszka i tyle... Ja nie ubieram się wulgarnie, nie lubię np swoich nóg wiec spodnie lub rozkloszowana spódnica, grunt żeby ubrac sie odpowiednio do swojej figury i dobrze się czuć. Nie noszę stringów bo nie lubię a moj mąż uważa, ze figi są seksowniejsze. Ale czy to musi być biala bawelna? Co złego w koronkach i kolorach? Biustonosze mam w rozmaitych kolorach, w ogole mam fajny biust wiec akurat biustonosze lubię i to najróżniejsze. Czy trzeba wyglądać jak "cnotka niewydymka" żeby nie być uznaną za dzifke? Oczywiście, ze nie...

Gość gość
a jak dziewczyna nie ma żadnych atutów to czym może nadrabiać ? Cameltoe ? Legginsy ?

każda kobieta ma jakieś atuty .. Tylko większośc przegrywa .. Bo wydaje im się ze jak pokaża facetowi uda i , to on będzie szczęsliwy na maksa .. NIesetety , ale to są bzdury, to tak nie działa .. Musicie sie bardziej wysilić kobiety..