Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn blondynów, ciemnych blondynów

Polecane posty

Gość gość

Podobają wam się kobiety blondynki czy brunetki, może czarnulki?

Gość gość
Czy ciemny blondyn to szatyn? Pytam bo ludzie różnie to postrzegają.

Gość gość
To może tak, pytam tych: -Jasny blond -Jasne brązowe włosy -Średni brąz, nie za ciemny

Gość gość
No to jestem w brązie :P. W sumie to wymieniłaś praktycznie wszystkie możliwe kobietki za wyjątkiem rudych. Jaka jest różnica pomiędzy brunetką, a czarnulką? Chodzi ci o taką bardziej wschodnią/ południową urodę ciemne oczy i włosy?

Gość gość
gość dziś No to jestem w brązie. W sumie to wymieniłaś praktycznie wszystkie możliwe kobietki za wyjątkiem rudych. Jaka jest różnica pomiędzy brunetką, a czarnulką? Chodzi ci o taką bardziej wschodnią/ południową urodę ciemne oczy i włosy? xxxxxxxxxx A no rzeczywiście zapomniałam o rudych :-) no ale ok, podobają Ci się rude. No brunetka to brąz, ciemny brąz. A czarnulka to czarne włosy. Chodzi mi o Polke farbowaną po prostu na taki kolor, nie jakaś hiszpanka czy włoszka. Boże, jak faceci kobiet nie znają... :o

Gość gość
Przykro mi, ale muszę cię uświadomić :(. Bruneci/tki to osoby o czarnych włosach. Dlatego wolałem dopytać :/.

Gość gość
A teraz do meritum sprawy. W sumie to nie ma znaczenia. Jeżeli w miarę dbasz o siebie i nie jesteś zapuszczona, a masz miłą osobowość, to mi to wystarczy. Kolor włosów nie ma znaczenia. Chociaż nie przepadam za połączeniem brunetka + czarne oczy (taki południowy lub wschodni typ urody).

Gość gość
Chyba się mogę wypowiedzieć, bo mam wlosy ciemny blond , tylko ciemniejsze brwi i zarost;) Ja tam największą uwagę zwracam na twarz i ciało kobiety, kolor włosów mało ważny, chociaż najczęściej podobają mi się kobiety o ciemnych włosach i jasnych oczach. Sam nie wiem dlaczego, może dlatego że jest ich najwięcej;)Ale różne kombinacje mi się podobały, jeśli chodzi o urodę to raczej nie murzynki i Azjatki, tylko zdecydowanie białe, brązowe lub opalone kobiety:)

Gość gość
W sumie w większości zawsze blondynki do mnie ciągnęły. I szczerze, chyba wybrałbym blondynkę.

Gość gość
A autorka to jaki kolor, czarnulka?

Mi blondynki ale nigdy nie byłem z blondynką :-) Jakoś się nie złożyło cholera...:-p

Gość gość
zauwazylam ze blondyni wybieraja zwykle blondynki, obserwuje to na paru celebrytach i z zycia.rasa aryjska nie lubi marnowac swoich genow i nie jest to zart, moze podswiadomie tak sie dobieraja.zobaczcie sobie w necie celebrytow blond i ch drugie polowy.moze byc farbowana na ciemno, ale na 100% ma geny blondynki.chocby Brandolina jest przykladem

Gość gość
podobno blondyni czesciej zdradzaja, bo maja wysokie poczucie wlasnej wartosci i wymagania, szybko sie nudza i zwracaja uwage tylko i wylacznie na urode, rzadko na charakter

Gość gość
Piszesz brednie. Większość blondynek wybiera mężczyzn o ciemnych włosach.

Gość gość
dziś [22:10 a myślałem że to laski facetów wybierają do swego łoża. , ale ogólnie nie zgadzam się, nie ma reguły. Podobały mi się różne kobiety tylko w zadzie rzadko jakieś Azjatki czy murzynki... dziś a ty kto ? Skąd żeś to wymyślił?

Gość gość
to ja, 22.12, poszukam artykulu o tym jak nie wierzycie

"Większość blondynek wybiera mężczyzn o ciemnych włosach." gość dziś A w tym coś jest, też to zaobserwowałem.

Gość gość
dziś latino lovery częściej zdradzają choćiaż gdy facet jest przystojny i ma spore potrzeby to różnie bywa

Gość gość
od razu, zebyscie sie blondyni nie wbili w pyche, nie kazdy aryjczyk jest topmodelem, moze byc brzydki z ryja.wole ladnego bruneta niz brzydkiego blondyna

Gość gość
Czarnulka - to czarne włosy.

Gość gość
dziś ale to chyba oczywiste, nikt nie twierdzi że blond włosy są automatycznie lepsze? dziś jeśli ta czarnulka ma ładna twarz i ciało oraz to "coś" to nie widzę problemu.

Gość gość
dziś większość tych blondynek jest farbowaną, ale to taki szczegół. Prawda jest taka, że jeśli kobieta jest naprawdę atrakcyjna to facet się nie oprze jej. I tyle.i nie ma znaczenia jakie ma włosy, czy farbowane itd

Gość gość
Ja lubię blondynki ciemne i brązowe takie.

Gość gość
Nie rozumiem idei tego tematu... co mają włosy faceta do tego jakie kobiety im się podobają? O.o

Gość gość
Szatynki z piwnymi oczami wyglądają ładnie, np. sara boruc. Natomiast brunetki z piwnymi lub czarnymi oczami wyglądają jakjakieś cyganki lub kazahstatnki, tak jak ten pokemon co śpiewa "włączamy niskie ceny".

Gość gość
Jestem cimnym blondynem z brązowymi oczami i najbardziej lubie takie samo połączenie u kobiet. Blond + ciemne oczy.

Gość gość
Gość z 22:41 A to, że facetom blondynom chyba podobają się brunetki. A czarnym i ciemnym brunetom blobdynki. Ja jestem blondynką i nie podobam się blobdynom, tylki właśnie często czarnym których nie znosze.