Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn blondynów, ciemnych blondynów

Polecane posty

Gość gość
No ja mam włosy ciemny blond , a zarost i brwi ciemne,, może byc?Na słodkie czarnulki zawsze miałem ciśnienie, czasem takie ciśnienie że aż strzelałrm nabojami😴

Gość gość
ja jestem szatynem bo mi zciemnialy wloski ale kiedys bylem blond jak hooj :D

Gość gośćczarnulka
Eh jestem dojrzałą czarnulką.... No nie przyszłam tu na wyryw...:-P Gorąco duszno i nie mogę zasnąć... Chyba zaraz się rozbiorę. Może zasnę. :-D

Gość gość
dziś [02:31 no jako dziecko miałem platynowy blond a teraz ciemny blond i czarny zarost, brwi i rzęsy

Gość gość
Nie p*****l potrzebujesz bolca :D dawaj fote i z jakiego miasta ?

Gość gość
Kobieto nie kuś i nie męcz, ja samotny jestem:/

Gość gośćczarnulka
Tłoczno się zaczyna robić..Może trochę kultury . Wyrażaj się . Nie jesteś w remizie strażackiej. Też potrafię klnąč :)

Gość gość
Ej czarnulko to ten szatyn klnie, ja ciemny blondyn 👄 cię na dobranoc :)

Gość gość
ok to zaklnij jak potrafisz !?

Gość gość
ciemny blondyn to c**a na resorach

Gość gość
Mam nadzieję, że w takich majtkach nie chodzisz... :-P Nie żebym się smiala bo tolerancyjna jestem :-D

Gość gośćczarnulka
Autoryzuje... To moje . To powyżej. Z wrażenia się nie podpisałam. Za Buziaka dzięki. Również posyłam 😘:)🌼

Gość gość
Dobra przyznam sie chcialem troche strolowac. Ja nosze teraz slipki a ogolnie bokserki, ale ogolnie wole slipy ,bo nie lubie dyndania :D

Gość gość
Nie ma za co, mi dopłynęła krew w jedno takie miejsce, więc jesteśmy kwita ;)

Gość gość
Czarnulka pozno juz i ja tez uciekam .Spij dobrze i niech ci sie przysnia sexowne sny z Twoim idealem.

Gość gośćczarnulka
Też uciekam. Ech kolor włosów to tylko namiastka! Ważne jest wnętrze, charakter i błysk w oku ;) Może się jeszcze tu spotkamy :)

Gość gość
Już uciekasz, a planowaliśmy taką upojną noc... Ciemny blondyn z Londynu

Gość gośćczarnulka
Jaka jest pogoda w Londynie? W Polsce bardzo gorąco...

Gość gość
Tylko kilkanaście stopni w noc, ale nawet jakby było 40 stopni C to i tak bez gorącej polskiej kobiety mróz...

Gość gośćczarnulka
Już nie przesadzaj bo lubię zimę. Kiedy tu będziesz ? To wrócimy do rozmowy. Dokończymy ;)

Gość gość
W pewnym sensie czuje się jakby była zimą, co z tego że z Kolezanką Brazylijską czy kolegą Anglikiem porozmawiamy po angielsku , brakuje mi polskich żartów i słowiańskich kobiet:/ jutro wieczorem będę prawdopodobnie:)

Gość I am different
To znaczy, reguły rzeczywiście nie ma. I mało kto robi tak, że poznaje przystojnego, z charakterem etc. partnera/tnerke i na propozycje związku, mówi 'nie' przez to iż nie podoba jej/jemu się kolor włosów.. W każdym razie ja mówię tylko, że blondynki są atrakcyjniejsze pod każdym względem, od rudych, czarnych itd.

Gość gość
"W każdym razie ja mówię tylko, że blondynki są atrakcyjniejsze pod każdym względem, od rudych, czarnych itd" X Jak dla mnie nie ma reguły jeśli chodzi o koloryt chociaż większość kobiet , które mi się podobały miało jasne oczy ale i tak najważniejsze twarz i ciało w wyglądzie kobiety. Włosy lubię długie proste naturalnego koloru, tylko nie przepadam zbytnio za farbowanymi na bardzo jasny blond czy rudy, ale to nic nie przekreśla.

Gość kapitan marvel
mi się podobają blondynki z brązowymi oczami takie połączenie nie jest chyba bardzo częste chociaż z drugiej strony bardzo podobają mi się kobiety z krajów typu iran czyli ciemne włosy i ciemne oczy o specyficznych twarzach. Co do wlosów to również podobają mi sie najbardziej proste długie,nie specjalnie podobają mi się za to kręcone włosy u kobiet albo bardzo krótkie

Gość Blondas_Kraków
Ja preferuję szatynki typu Anna Mucha lub Weronika Rosati i takiej kobiety szukam.

Gość gość
Mi zawsze wpadają w oko szatynki, brunetki bądź z jakimiś odważnymi koloryzacjami typu róż czy zieleń. Blondynki sa jakieś takie takie zwyczajne, mało wyraziste. Jesli juz faktycznie kreci mnie jakaś blondynka to musi byc wyjątkowo zgrabna i miec ładną buźkę, ale taka przeciętna blondynka kompletnie mnie nie rusza.