Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn blondynów, ciemnych blondynów

Polecane posty

Gość gość
Blondynka z piwnymi wygląda odpustowo. Blondynka musi mieć niebieskie lub zielone, nie ma bata.

Gość gość
dziś nieprawda, mam ciemne blond wlosy, jadne oczy, ciemny zaroist, mi się podobały blondynki czasem , a czasem ciemne, zainteresowanie chyba większe od brunetem, ale nie sama pigmentacja się liczy tylko twarz i ciało IMO

Gość gość
Odpustowo to Ty wyglądasz. Sexowne ciemne kocie oczy.. uwielbiam.

Gość gość
Co za bzdura, że blondynom podobają się brunetki a brunetom blondynki? Mój chłopak jest brunetem i podobają mu się ciemne włosy u kobiet. Mój brat z kolei jest blondynem i wszystkie jego dotychczasowe dziewczyny były blondynkami. To nie ma nic do rzeczy, jednemu blondynowi będą podobać się brunetki, drugiemu blondynki, a trzeciemu rude. Poza tym wątpie, żeby kolor włosów był decydujący - u mnue np. nie jest.

Gość gość
Haha no mój kuzyn to bardzo jasny blondyn a moja kuzynką jego siostra ma włosy czarne po mamie , raczej się nie kochają:D

Gość gość
Mi się podobają najczęściej jasnookie i ciemnowłoser

Gość gość
CappuccettoRosso dziś Blondynow tez chcialoby sie zjesc usmiech.gif X Że co?:o

Po prostu mezczyzni o blond wlosach wydaja mi sie byc seksowni :p nie chodzi o gotowanie ani nic...Tacy mescy, wikingowie, wytrzymali i twardzi. Nie wiem czemu ale wole blondynow najzwyczajniej w swiecie ;)

Gość gość
CappuccettoRosso jeśli to ty w awatarze to ładniutka jesteś, aż ślinka cieknie:P ją mam ciemnoblond włosy, jasne oczy, ciemne brwi i ciemny gęsty zarost a napalm się na nią, fajna? www.youtube.com/watch?v=3ZcsQ-MVj64 Wiem że nie polka, polki też lubię..

Gość gość
Ja uwielbiam rude.

Gość gość
Ghost_young Ja jestem blondynka o zielonych oczach. I super, że tobie jako ciemnemu blondynowi się podobają :-)

Z tego co zauważyłem to 70 do 30% na korzyść blondynek. Ale akurat najpiękniejsza moim zdaniem dziewczyna jaką spotkałem do tej pory była brunetką. edit: JEST brunetką ;)

Gość gość
lubię "złocisty" blond, szatynki i rude

Gość gość
Ghost_young z 00:46 To super! Blondynka i ciemny blondyn! To tacy jak mi się podobają! ;-)

Gość gość
Haha ciężko jednoznacznie stwierdzić, wiele pisdeczek jest kuszących

Gość gość
dziś [00:49 a ty dziewczyna czy chłopak?

Do autorki tematu. Ja też jestem ciemnym blondynem, choć w lecie moje włosy nabierają całkiem jasnego koloru, czyli prawie normalnego (jasnego) blondu. Szczerze, to też uważam brunetki w większości, za takie same (mówiąc o wyglądzie). Bo rzeczywiście mało czym się różnią. A blondynka? Niesamowita. Blondynki są tak cudowne, piękne, słodziutkie, naprawdę. I zgadzam się z osobą, która pisze troszkę wyżej. "Każdą chciałoby się zjeść".

Gość gość
jestem kobietą, nie powiem nic odkrywczego ale tak naprawde przecież nie ma reguły, są pary gdzie blondyn wiąże się z blondynką a są pary gdzie ludzie są przeciwieństwem siebie, jedni wolą partnerów w podobnym typie urody a inni swoje przeciwieństwo, co człowiek to inny gust

Gość gość
dziś x czytałam kilka podobnych tematów gdzie niektórzy pisali że to blondynki wszystkie są takie same, jak mówiłam co człowiek to inny gust ;)

Gość gość
Nie będę oryginalny liczy się młoda piczka i facet wariuje:P

Gość gośćczarnulka
Młoda piczka!???? Wow:-P

Gość gość
Dlaczego to zdziwienie ? Prawda stara jak świat, jako 20- paro letni mogę tylko to potwierdzić... Dla młodej piczki mogę góry przenosic😴

Gość gośćczarnulka
No co ty? Kobieta jest jak wino. Śpij dobrze synu. 🖐️

Gość gość
Nito czarne nito blond to szatyn Co do wlosow kobitek to jest to obojetne,bo mozna sie przefarbowac.

Gość gość
O dżizys, młoda to niekoniecznie znaczy 15 lat, mam nadzieję że nikogo nie uraziłem:)

Gość gośćczarnulka
Mam czarne włosy i zawsze miałam ciśnienie na blondynów :P