Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszenka

Swedzaca skora nog (od kolan do kostek)

Polecane posty

Gość Poszenka

Witam serdecznie, Jestem tu nie pierwszy raz, ale pierwszy raz udzielam się na forum. Od jakiegoś tygodnia strasznie (ale to tak, że można zwariować) swedza mnie nogi, ale tylko od kolan do kostek. Mam wrażenie, że zwariuje jak czegoś z tym nie zrobię albo zdrapie sobie skórę. Nie zmieniłam nic w diecie, nie mam na nic kompletnie alergii, nie zmieniłam proszku, balsamu, nic. Wszystko tak jak zwykle. Od wczoraj pojawiła się wysypka, nieregularna. Wygląda to tak jakby gdzieniegdzie skóra się po prostu zaognila ( mam zdjęcia, ale nie wiem jak dodać). Poza tym mam wrażenie, że gdy bardziej swedzi to podnosi się mi ciśnienie i ciężej mi się oddycha (ale może to jakaś paranoja, bo choruje na nerwice). Jeśli któraś z was miała coś podobnego, to może jest w stanie mi pomóc. Pozdrawiam, Poszenka

Gość posza
Rozumiem że nikt nic nie wie :(

Gość gość
upal...mnie swedzi cale cialo.duzo ludzi tak ma.

Gość gość
Ja miałam podobny problem i wynikał on z uczulenia na roztocze, pomogło mi wtedy smarowanie swędzących miejsc olejem kokosowym, zabija on bakterie oraz regeneruje naskórek przez co łagodzi podrażeniania. Ja kupiłam ten http://hh-life.pl/produkt/olej-kokosowy-ekogram-280g/

Gość Posza
Wszystko ok Ale upał nie wchodzi w grę bo mieszkam w Anglii- a swedzi dużo bardziej wieczorami. Nie do wytrzymania po prostu. Okladanie czymś zimnym mi pomaga. Ale muszę jeszcze olej kokosowy wypróbować. Dzieki