Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna jednocześnie pewny siebie i uczuciowy to ideał każdej kobiety

Polecane posty

Gość gość

faceciki nie mogą się z tym pogodzić, bo mają często tylko jedną cechę z tych dwóch, więc albo piertolą, ze kobiety lecą na chamskich samców alfa (bo sami są cio/tami i niemotami) albo tych romantyczniejszych, poetów, artystów itd. nazywają "frajerami" (bo im sami tej cechy nie posiadają i zazdroszczą takowym powodzenia) prawda jest taka, że największe powodzenie mają ci posiadający obie te cechy w sobie

Gość gość
to święta prawda

Gość gość
same te cechy nie wystarczą - sam mam te obie cechy. Potrzebny wygląd i bycie takim facetem jakiego kobiety chcą. Np. Pewny siebie, że nie chce mieć prawa jazdy nic nie da bo kobiety nie lecą na facetów bez prawka. Więc gadasz kompletne bzdury.

Gość gość
"Np. Pewny siebie, że nie chce mieć prawa jazdy nic nie da bo kobiety nie lecą na facetów bez prawka. Więc gadasz kompletne bzdury" x :D:D:D kompletną bzdurą jest to co ty napisałeś, chyba wiadomo, że chodzi o pewność siebie, w sensie cechę charakteru, czyli asertywność, odwagę itd.

Gość gość
jestem taki!! Tylko nikt mi nie wierzy :( :D

Gość gość
kolejna bajeczka jakiegoś babiszona :P

Gość prawictwo pospolite 193
każdy człowiek ma jakieś wady .. NIektóre kobiety są zakochane w jakimś kolesiu , a po slubie okazuje sie ze alkoholik i chujj.. Moze byc też sytuacja odwrotna , kobieta może niedoceniać jakiegoś kolesia , a potem sie okazuje że mylła się calkowicie do jego osoby.. Ludzie mają tendencje do niedoceniania albo przecenia innych .. NIgdy nie jest tak że ma sie o kimś prawidłowe zdanie ..

Gość gość
"bajeczką" to jest np. pieprzenie bzdur, że kobiety lecą na chamów :) kobieta potrzebuje i siły i zaspokojenia emocjonalnego

Gość gość
Zgadzam się z tym. Sama to już dawno zauważyłam :P

Gość gość
Ja mam obie cechy

Gość gość
kobiety lecą na chamów to jest prawdą dopiero jak dostaną po d***e od życia zaczynają używać mózgu i na chamów nie lecą tak bardzo.

Gość gość
""bajeczką" to jest np. pieprzenie bzdur, że kobiety lecą na chamów usmiech.gif kobieta potrzebuje i siły i zaspokojenia emocjonalnego" no właśnie o to mi chodzi, kobiety się boją agresywnych chamskich facetów, strach to emocja najsilniejsza! = agresywny facet jest tym najbardziej pożądanym

Gość gość
Odchodzę stąd!! Szukajcie sobie chamów "kobiety" :P!