Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat moja najukochańsza 60

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [20:06] Poznaliśmy się, gdy miałem 24. Bardzo ją kocham. Ona wie, jak dać szczęście swojemu mężczyźnie, to doświadczona mistrzyni sypialni. Nie chcę żadnej małolaty, która jako kochanka nie sięga pięt mojej najukochańszej. Zgłoś gość dziś [20:54] Wtedy też czyli 4 lata temu moja najukochańsza powiedziała mi, żebym na imprezie poderwał jej córkę, bo rozstała się z poprzednim jej kochankiem. Miałem oczywiście nic nie mówić, że codziennie uprawiam cudowny seks z jej mamusią moją najukochańszą. Poprzedni jej chłopak i jeszcze poprzedni też jej nie mówili prawdy, tak mi powiedziała moja miłość, zresztą sama mi mówiła, że wszyscy ją zdradzali. Śmieliśmy się z niej, gdy płakała za każdym razem po tym jak ją rzucałem. Moja ukochana zawsze dba by ona o niczym nie wiedziała. Jest cudowna, kocham ją  Zgłoś gość dziś [21:01] Nie chciałem zdradzać mojej najdroższej ale mi kazała. Na początku udawałem przed jej córką, że nie lubię seksu i że mi nie wychodzi. Ale gdy się wkurzyła i mnie zdradziła uznaliśmy z moją miłością, że mogę się poświęcić. Ale przez kilka lat albo udawałem albo psułem atmosferę, ciągle mi opadał, że młoda po paru latach w końcu darowała sobie i nie chciała już ze mną seksu. Nie chciałem, by moja jedyna, której o wszystkim mówię, była zazdrosna :) gość dziś [21:11] Moja najcudowniejsza ma zawsze wspaniałe pomysły. Od początku kazała mi udawać, że lubię małolatki. Wkręcaliśmy ją tak długo, że uwierzyła, że zdradzam ją z koleżanką jej znajomych małolat. O wszystkim im mówiłem, by się nie wygadały. Znałem tą, o którą była taka wkurzona to nawet małolacie mówiłem, co ma wstawiać na facebooku, bo młoda oglądała jej profil i tylko się utwierdzała, że to z nią sypiam. Czasami się zdarzało. Tak samo jak z jej najlepszą przyjaciółką od podstawówki. O to moja najukochańsza nie była zazdrosna. Sama mi mówiła, że przyjaciółka córki lubi uprawiać seks z facetami młodej i że dzięki temu młoda o niczym się nie dowie. Jest cudowna w tym jak zawsze dba o to, bym był szczęśliwy

Gość gość
Lubiłem płakać, gdy młoda naciskała, bym przyznał się, z kim ją zdradzam. Lubiłem też żalić się, że przestała mówić, że mnie kocha. Zupełnie wiem, dlaczego. Zresztą i tak wolę jej mamusię. Moja najukochańsza jest wspaniała. To nic, że dzieli nas 30 lat różnicy wieku :)

Gość gość
Moja najcudowniejsza ma prawo czuć się niespokojna z powodu, że jest starsza i to sporo. Żeby zapewniać ją o swoim uczuciu stale pomagam jej wymyśleć nowe sposoby na dobicie młodej. Na zmianę moi znajomi i poprzednich kochanków najukochańszej udają, że podrywają młodą a potem się zmywają albo dla odmiany, gdy wiemy, którędy będzie szła, a zawsze wiemy, co w danej minucie robi, wysyłam kogoś w jej typie, by odwracał się i udawał, że jej nie zauważa :) ważne, by najukochańsza nie czuła się gorsza :)

Gość gość
dlaczego mlodzi szukaja starszych.czy ich zadna nie chce.

Gość gość
To oczywiste, że trzeba mieć duże defekty psychiczne, by traktować o tyle starsze osoby jako atrakcyjne seksualne. Kłaniają się zakorzenione kompleksy, emocjonalne braki z czasów dzieciństwa, problemy z definicją swojej orientacji...

Gość gość
Żeby nie było młodej za dobrze postaraliśmy się, by straciła dobrą pracę po ładnych paru latach :) najcudowniejsza jest szczęśliwa :) a jej mąż nam pomaga, donosi o każdym kroku młodej :)

Gość gość
Ostatnio mąż mojej najcudowniejszej nie wracał cały dzień do domu byśmy mogli uprawiać seks :) bo młodej nie było a zapowiedziała, że nie pozwoli z domu robić burdelu a jej tatuś zrobi wszystko na złość młodej i nam pomaga:) to pokazaliśmy kto ma rację :)

Gość gość
Wymyśliliśmy, że moja najcudowniejsza podkrada córce różne rzeczy, w tym jedzenie :) ale to nie wszystko, gdy założyła biznes podsyłaliśmy jej masę w************h pseudoklientów, zrobiliśmy wszystko, by padł a na koniec ukradliśmy wyposażenie warte naprawdę dużo pieniędzy :) moja najukochańsza to cudowna kobieta :) dla mnie liczy się tylko dobry seks :)

Gość gość
Podoba mi się, jak ona wyśmiewa i nienawidzi swojej córki :) jest taką wspaniałą kobietą :) kocham ją.

Gość gość
Ale nie będę patrzył jak ona traktuje tak nasze dziecko, bo usunęła wszystko już dawno temu by uprawiać seks z kochankami bez obaw o konsekwencje :) i nikt nie będzie zarządzał zbiórki na rzecz dziecka bo zus nie przewidział takiego przypadku :) nie rozumiem dlaczego, gdyby widzieli jak pociągające i atrakcyjne bywają kobiety po 60 jak choćby moja najukochańsza, szybko zmieniliby zdanie :)

Gość gość
Zresztą moja miłość zawsze powtarza, że dzieci to największy życiowy błąd i że liczy się tylko majątek i dzieci, a ja zgadzam się z jej radami popartymi życiowym doświadczeniem i nie zamierzam nigdy układać sobie życia z małolatą. Liczy się tylko moja najcudowniejsza :)

Gość gość
Tzn. pieniądze i brak dzieci/seks miało być :)

Gość gość
Moją najukochańszą porównują zawsze do pięknej kobiety jaką jest nasza premier obecna Ewa, prawda, że jest cudowna? :)

Gość gość
Temat z kafe: Kopacz vs Szydło, która brzydsza?

Gość gość
Moja najwspanialsza zawsze, gdy młoda jej wygarnie straszy ją, że będzie poddana przymusowemu leczeniu psychiatrycznemu. A zadbała, by nikt z rodziny z młodą nie rozmawiał. Uwielbiam ją, jest cudowna a myśl o jej wieku 60 lat tylko mnie podnieca :)

Gość gość
ja mam 53 i 35 kochanka,jest super.:)

Gość gość
co w tym dziwnego? ?)\\;)

Gość gość
Hm 53 to nie 60, 35 to nie 28

Gość gość
Mam c***a zatartego na fioletowo od j****ia się w kółko. Wieczorem już nie tryskam tylko kapię przezroczystym czymś ale nadal mi mało. Planuję seks z najukochańszą 24 h gdy przejdzie na emeryturę :)

Gość gość
W ogóle fioletowa miękka pała ze mnie. Myślę fiutem i tylko o fiucie.

Gość gość
Jestem idiotą, po którym od rana do wieczora ślizga się stara prukwa, nawet nie mam prawa się rano wyspać, co innego gdy prukwa ma wolny dzień od pracy :)

Gość gość
Mamusia mnie nie kochała i znalazłem sobie nową, tak samo zimną i wyrachowaną osobę, tylko że jest opcja 2 w 1 :)

Gość gość
Patologia

Gość gość
po 50tce to już należy czekać tylko na śmierć  gość dziś taka prawda, z górki już szybko poleci Zgłoś gość dziś to tylko współczuć ci mogę, że masz tak nudne życie po 50 Zgłoś gość dziś A co powiedziałbyś takiemu? http://f.kafeteria.pl/temat/f4/mam-28-lat-moj a-najukochansza-60-p_6309628 gość dziś powiedziałabym,żeby poszedł się leczyć bo nie wątpliwe jest to,że jego mózg nie pracuje prawidłowo

Gość gość
Kupiłem maść na otarcia c***a.

Gość gość
Ja i najukochańsza jesteśmy poważnie chorzy psychicznie.

Gość gość
Jej na uzależnienie od seksu pomoże tylko zaszycie piczy a mi odcięcie c***a.

Gość gość
ze mna chce sie umowic duzo mlodszy.

Gość gość
Jak nie masz męża a on żony partnerki to sytuacja czysta a nie patologia jw.