Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jednak prawda. Na Kafeterii co trzecia osoba bierze leki psychiatryczne...

Polecane posty

Gość gość

schizofrenia, depresja, fobia społeczna, choroba afektywna dwubiegunowa i borderline, to najpopularniejsze schorzenia Kafeterian i Kafeterianek :)

Gość gość
ja nic nie lykam jestem zdrowa,nie mam zadnych wyzej wymienionych chorob!

Gość gość
ja to wiem od dawna, widac po niektorych tematach i wypowiedziach ze siedzi tu sporo czubków :O ludzie ktorzy bez powodu reagują agresją, wyzywaja cie od najgorszych, inni smieją się z chorych na raka, bredzą glupoty, inni to mitomanki :O wejdz na forum macierzyńskie, tam siedzą prawdziwe psychopatki

Nie ma czegos takiego jak bezsennosc jak sie nie chce spac to sie nie spi choc ja w psychiatryku jakbym nie bral lekow na spanie to bym chorowal umyslowo z tego cierpienia i tej meczarni

>>>To jednak prawda. Na Kafeterii co trzecia osoba bierze leki psychiatryczne...<<< x Po tekstach tych najczęściej piszących, wnioskuję, że raczej tylko jeden na pięciu takich leków nie łyka :P.

Gość gość
ja z 23:19 ciesze sie ze nie mam zadnych problemow,i nawet nie wiem o co chodzi z tym"macierzynskim"tematem.zadko tu jestem ,nie czytam wszystkiego, zauwazylam ze tu sa psychole,dobranoc

Gość gość
Chodzi o podforum na Kafe, dział Ciąża, macierzynstwo i wychowywanie dzieci. Tam siędzą naprawde chore baby, obrażają kobiety ktore decydują się na dziecko po 30stce albo 40stce, w sumie to kazdego obrazają kto nie zyje jak one, wszystkie jedzą warzywa i owocowe z wlasnego sadu, jajka i mieso kupują od zaprzyjaznionego rolnika, rzeźnika, ich dzieci są piekne, mądre, inteligentne, chodza na basen, na tenisa, kurs chinskiego, nauke gry na pianinie :O szkoda palców by pisac co tam sie dzieje

Gość gość
do :-)gość dziś dziekuje ci za info.ale naprawde maja o czym tam pisac,to znaczy ze one nie maja swojego zycia?kiedy one sie myja?sprzataja?piora?gotuja?kto z normalnych ludzi ma czas na wysiadywanie na kafe cale dnie?tygodnie ?miesiace?weszlam tu tylko dlatego ze czekam na mieso ktore jest w piekarniku/jeszcze 15 min/ DOBRANOC:-)

Gość gość
nie wiem, ich zapytaj ;) one uwazają się za idealne partnerki, żony, matki, mają czas na wszystko, na fitness, na spacer z dzieckiem i oczywiscie na pisanie na Kafe :) tu jest podobnie, masa ludzi uwaza się za kogos kim nie jest :) mitomani :) ja w ciagu dnia nie moge siedziec na forum ,a tutaj co druga osoba ma rzekomo prace w ktorej mogą pisac na forum buhaha

Gość gość
to jest buractwo:p

Gość gość
////Kafe, dział Ciąża, macierzynstwo i wychowywanie dzieci.//// Bo ludzie sa pusci i prozni. Jesli ktos w zyciu jest spelniony i zadowolony to nie ma potrzeby wychwalania sie takimi rzeczami , Plytkie to bardzo

Gość I to jest wlasnie hipokryzja
i co rusz udowadniaja jakie maja światowe życie, a jaka jest prawda? no to prawda, forum macierzyńskie, ci którzy próbują się dowartościować byle czym... i tyle. ludzie sie chwala tym co ich cieszy.tym też pokazują, jak bardzo nie mają swoich pasji, hobby, które pochłaniają czas, jak nie mają przyjaciół i bliskich osób z którymi mogłyby dzielić te radości w realu. :p

Gość Lilly Hallbock
Enough of this trash.

Gość gość
Oni się nie lecza......

Gość gość
nikt sie nie chce leczyc.wszyscy zwalaja wine na innych

Gość gość
Ja chyba jestem normalna...przepraszam ....nie pasuje tu

Gość gość
tu siedzi tzw. ściek społeczny, ludzie ubodzy intelektualnie i duchowo