Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z okresleniem siebie.

Polecane posty

Gość gość

Ngdy nie bylam w zwiazku a mam 30 lat. Generalnie to nie potrafie okreslic swoich emocji. Raz czuje obrzydzenie i lek do mezczyzn, czasami ich nienawidze, bywa tez tak,ze chcialabym z kims byc. A czasami sobie mysle,ze sqiat bez facetowbylby lepszy. Generalnie to wstydze sie mezczyzn,robie sie czerwona jak burak kiedy jakis obcy mezczyzna cos do mnie powie. Przy tych ktorych znam to normalnie sie zachowuje. Generalnie to dziwna ze mnie istota. Nie potrafie sie okreslic,mam duze problemy z emocjami. Vhcialabym wiedziec kim jestem :(

Gość gość
pewnie masz jakiś uraz do mezczyzn i moze wrzucasz wszystkich do jednego worka: źli i przez to sie izolujesz od nich. Musisz uwierzyć,że są też dobrzy mezczyzni :) ktorzy wcale nie chcą Cię zranić czy odrzucić

Gość gość
Stara dziewica jesteś i to jest twoj problem. Zacznij sie wkoncu rznąć a wszystko sie ustabilizuje w twoim mózu:-P

gość dziś Stara dziewica jesteś i to jest twoj problem. Zacznij sie wkoncu rznąć a wszystko sie ustabilizuje w twoim mózujezyk.gif x Taką wypowiedzią to jej pajacu nie pomożesz. Najlepiej gdybyś nic nie napisał.

Gość gość
Xsen laleczko ty pajacujesz. Wlasnie to jest jej problem . Jak chce sie okreslic niech zacznie zyć:-P

gość dziś Xsen laleczko ty pajacujesz. Wlasnie to jest jej problem . Jak chce sie okreslic niech zacznie zyćjezyk.gif x Łatwo powiedzieć, trudniej zrealizować. Nie jesteś kobietą, nie znasz życia.

Gość gość
No kobitka se niejestem ale zycie znam z racji tego ze moglbym byc twoim ojcem:-P

Gość gość
Taka stara dupa jesteś? Lo rany:-P . Ale to pocieszajace ze nie tylko ja stary dziadek tu siedze:-P

Gość gość
Do 3:37 no wlasnie nie jestem dziewica,czy az tak bardzo przeszlosc moze zniszczyc terazniejszosc?to jest bardzo meczace nieumiejetnosc zycia w grupie,niby pracuje z ludzmi a tak naprawde nie potrafie z nimi rozmawiac. Czasami mi sie wydaje,ze to nie moje miejsce,ze nigdy nie powinnam sie urodzic.