Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka58

pralka bosch

Polecane posty

Gość biedronka58

Muszę wymienić pralkę, na stronie electro.pl są z firmy bosch. Czy to naprawdę najlepsza firma w dzisiejszych czasach? Słyszałam,że ich pralki są nie do zdarcia i nie psują się zaraz po skończeniu gwarancji. Ile w tym prawdy?

Gość prawictwo pospolite 193
w dzisiejszych czasasach niestety nie jest najlepsza .. Są lepsze pralki na przyklad LG LG robi najcichsze pralki na swiecie , możesz prać w nocy i nikt nie usłyszy..A Bosh ? Bosh niestety jest przecietny nie moze sie rownac z LG no i oczywiscie ze sie psuje ,, nigdy nie wierz reklamom

Gość gość
tylko uzywana z niemiec bo na polskie robia do d**y najlepsze to miele ale kosztuja około 5 tys ale sa na całe zycie

Gość gość
najlepsze to miele ale kosztuja około 5 tys ale sa na całe zycie ale bzdury

Gość gość
Teraz już nie ma niestety lepszych czy gorszych, wszystko masówka. Zależy jak trafisz po prostu. Nie opłaca się brać jakiejś superdrogiej tylko wziąć pod uwagę że zepsuje się po x latach i będzie cię stać na następną za różnicę w cenie teraz.

Gość biobiznes
teraz wszsytko na jaedno kopyto , kieruj sie raczej ceną, ja brałem akurat elektroluxa z avans.pl ale co ci moge powiedzieć to bierz przez neta nie stacjonarnie zaoszczedzisz, a transport zazwyczaj jest darmowy