Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KulturalnyChłopak

Pogoria IV plaża nudystów

Polecane posty

Gość KulturalnyChłopak

Witam, jestem bardzo bardzo ciekawy czy ktoś tam przychodzi plaża nudystów pogoria IV bo się zastanawiam czy warto iść się poopalać nago , może mi ktoś napisze proszę o kulture z góry dziękuje :)

Gość Namiętna 30stka
JA tam czensto bywam. Teraz jestem sama, może dosiądziesz sie do mnie ?

>>>Witam, jestem bardzo bardzo ciekawy czy ktoś tam przychodzi plaża nudystów pogoria IV bo się zastanawiam czy warto iść,<< x A Ty wybierasz się tam poopalać :D, x pooglądać sobie kogoś :P, x czy sam się czymś pochwalić :P ? x Po co Ci tłum sąsiadów ?

Gość KulturalnyChłopak
Dlaczego by nie ?:) z chęcią przyjemność to jak masz ochotę dziś się poopalać ?:)

Gość KulturalnyChłopak
Do misio , a nie mogę się poopalać nago żeby czuć lepiej ?

Gość KulturalnyChłopak
Do Namiętna jeśli chcesz dziś to pójdziemy razem i się opalamy nagie grzecznie :)

>>>Do misio , a nie mogę się poopalać nago żeby czuć lepiej ?<<< x Nadal nie rozumiem: do czego Ci w tym opalaniu, obcy ludzie są potrzebni ?

Gość KulturalnyChłopak
Do misio a powiedż mi gdzie mam się opalać nago ? Jak ludzie chodzą i popatrzy , wole tam i spokojnie .. Dobra jadę tam :) 3maj się wam :p

>>>Do misio a powiedż mi gdzie mam się opalać nago ?<<< x Na plaży naturystów, w dowolnym, ustronnym miejscu, we własnym ogrodzie... x I nadal uważam, że obcy ludzie, są do tego, zupełnie niepotrzebni :P.

Gość KulturalnyChłopak
Namiętna 30stka Cześć , mam pytanie czy byłaś dziś bo ja tam byłem i bardzo mi smutno jak sam leże nago :(

>>>Namiętna 30stka Cześć , mam pytanie czy byłaś dziś bo ja tam byłem i bardzo mi smutno jak sam leże nago<<< x Czekałeś, aż przyleci PELIKAN i Ci siusiorka dziobem klapnie :P :P :P ?

Gość KulturalnyChłopak
Misio , weż przestań do mnie pisać bo nie dernewujesz .. a tak to nie jestem taki żeby się zabawić , nie wolno zapoznać się , rozmawiać poleżeć do miłe towarzystwa ?

>>>Misio , weż przestań do mnie pisać bo nie dernewujesz <<< x Cieszę się :D, że Cię nie dernewuję :D. x >>>.. a tak to nie jestem taki żeby się zabawić , nie wolno zapoznać się , rozmawiać poleżeć do miłe towarzystwa ?<<< x Możesz zabawiać się w jaki tylko sposób zapragniesz :D. x Wystarczy, ze napiszesz wprost, że szukasz towarzystwa do wspólnych wypadów na plażę naturystów. x A Ty kręcisz przy tym, jak kot przy jeżu :D :D :D.

Gość niunia 16
tam przychodzą głównie faceci i zamiast grzecznie leżeć chodzą w kółko ze stojącymi fajfusami.

Gość gość
To tak samo jak na miedzyszynskim spotykają się kobiety i faceci ze zbiornika i inni swingersi lubiący takie zabawy w większym gronie.