Wzorkowato 0 Napisano Sierpień 12, 2015 Hej dziewczyny ; ) ! jestem tutaj nowa . Piszę bo nie wiem co mam sama już o tym wszystkim myśleć . A więc może streszcze wam mniej więcej moją historie. Mam 18 lat. Zaszłam w ciaże ,byłam w 20+1 tygodniu urodziłam1 kwietnia i w tym samym dniu moje maleństwo zmarło, zyła 1 h. Od porodu minęły 4 msc. Chciała bym zajsc w ciaze znowu, planowałam z moim chłopakiem nawet. Aczkolwiek mój chlopak ostatnio mi powiedział że boi się trochę o mój stan zdrowia gdyż w ciaży źle to wszystko znosiłam. Mówię mu że w 2 ciązy nie musi byc przeciez tak samo, sama widzę że chce dziecka, bo jak jeździmy do znajomhych a mają dzieci to widze że sam by chciał. Ostatnio mi się nawet zapytał od jakiego momentu można zaprowadzac dziecko do żłobka, i czy za żłobek się płaci. Byłam zdziwiona trochę .. gdyż nie dawno mówił mi coś zupełnie w stylu poczekajmy jeszcze trochę a teraz pyta mi się o żłobek .. najlepsze w tym wszystkim jest to że jak sie go zapytałam po co mu takie informacje, przeciez my na chwilę obecną nie potrzebujemy żłobka ? a on odpowiedział mi że dowiem sie w swoim czasie .. chciał mi przez to coś powiedzieć ? może szukał dla kogoś ? bądź może chce dziecka i chce mi powiedzieć że się zdecydował. Może teraz chce się przygotować do tego bardziej ? . Co o tym myslicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach