Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 30tce 40tce coraz czesciej leca na 20paro letnich typkow

Polecane posty

Gość gość

zaczyna sie robic patologia.

Gość gość
A nie jest przypadkiem odwrotnie.

Gość gość
no właśnie, chyba coś ci się pomyliło, to stare konie po 30-tce lecą na nastki, kobiety nie muszą się w taki sposób dowartościowywać

Gość gość45k
Też to zauważam w swoim otoczeniu, a czego zupełnie nie mogę zrozumieć. Mam koleżankę po 40 i jest z mężczyzną o kilkanaście lat młodszym. Mnie odobają się wyłącznie równolatkowie lub starsi i nie mogę zrozumieć jak kobiecie po 40 może odpowiadać 30 latek? Ale z gustami się podobno nie dyskutuje.

Gość gość
30 lat i mężczyzny to początek bo poniżej 30 są jeszcze chłopaki albo młodzieńcy. Natomiast po 30 to już końcówka dla kobiety

Gość gość
Też mi problem. W tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. A po ile mają lat, to raczej mało ważne, byleby tylko byli pełnoletni.

Gość gość
związek ona starsza a on młodszy to patologia i zboczenie

Gość gość45k
No dzięki gość 15:33 :D

Gość gość
gość45k dziś No dzięki gość 15:33 smiech.gif x Proszę bardzo :)

Gość gość
"Natomiast po 30 to już końcówka dla kobiety" no ładnie, ciekawe co by twoja mama sobie pomyślała, czytając twoje wypociny o kobietach i o tym jak "się kończą", nie byłaby chyba zadowolona, nie tak cie wychowała

Gość gość
"Natomiast po 30 to już końcówka dla kobiety" Jestes taka gwiazda ze po 50 nadal bedziesz z powodzeniem zarywac 20+, a moze nastolatki?wtedy taka 30 letnia koncowka nawet na ciebie nie nasika

Gość gość
to jest kolejny produkt tego masowego otepienia ktore przyszlo z zachodu po wejsciu polski do ue. To sa wzorce z zachodu, tam tez 40paro letnia matrona uprawia seks z kolega syna. Kupa podobnej zgnilizny podsuwana jest polakom na talerzach, niestety nasze spoleczenstwo jest bardzo chlonne na taki syf.

Gość gość
Właściwie smutne jest to, ze taki negatywny jest stosunek młodych do starszych, jakby zapomnieli, że też kiedys będą w tym wieku. Chyba bardzo charakterystyczne dla nas Polaków, bo podobno w innych krajach tej wrogości nie ma. Społeczeństwo się starzeje a jednocześnie zauważa się atak na ludzi dojrzałych. Nie chodzi mi o to, by mając 40 i ponad zgrywać młódkę, ale przymus czucia się starym i niepotrzebnym po prostu mnie denerwuje.

gość dziś Ja tam absolutnie za starego się nie uważam ale myślę, że w pewnym wieku trzeba mieć troszkę samokrytycyzmu i realistycznie spojrzeć na świat. Dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn

Gość gość
Właściwie smutne jest to, ze taki negatywny jest stosunek młodych do starszych, jakby zapomnieli, że też kiedys będą w tym wieku. Chyba bardzo charakterystyczne dla nas Polaków, bo podobno w innych krajach tej wrogości nie ma. Społeczeństwo się starzeje a jednocześnie zauważa się atak na ludzi dojrzałych. Nie chodzi mi o to, by mając 40 i ponad zgrywać młódkę, ale przymus czucia się starym i niepotrzebnym po prostu mnie denerwuje. XXX tez prawda, tyle ze to kobiety gnoja facetow po 30tce, same oczekujac tolerancji ze strony innych.

Gość gość
Skończcie ten beznadziejny temat :P

Gość gość
Jak najbardziej trzeba wiedzieć co pasuje, a co nie. Ale pisanie, że kobieta po 30 to już śmieć jest conajmniej niestosowne.

Gość gość
Ja zauważyłam że to młodzi faceci lecą na starsze babki i dla mnie to dziwne.. mnie samą kilka razy podrywał chłopak w wieku mego syna :-(

Gość gość
pierwsze słyszę, by kobiety gnoiły facetów po 30 lub jakichkolwiek innych. Jedyne co, to mają krytyczny stosunek do tych co prowadzą niehigieniczny tryb życia

mnie samą kilka razy podrywał chłopak w wieku mego syna xx Mnie też kokietowały koleżanki córki i co? Miałem wywalić ozór i latać za nimi, żeby sobie ponoć ego podnieść? Ile może sobie pobiegać mężczyzna po 50-ce za 20-parolatką zanim dostanie zadyszki. Że o niesmaku nie wspomnę:P

Gość gość
Dajcie spokój ,nie macie innego zajecia tylko odpowiadac na glupie tematy jakimś gimbusom

Gość gość
Pulchny haha ale się uśmiałam! Dobre, na prawdę dobre Ale chyba należysz do nielicznych , którzy nie chcą tego ego sobie połechtać.......

Gość gość
to smutne dla niektorych ze faceci wyznaczaja kryteria "konca zycia".tak jakby atrakcyjnosc i podobanie sie facetom byla jedynym wyznacznikiem zycie (obok funkcji mozgu i serca).Po 30 mozna byc nieatrakcyjna ropucha i miec mase zainteresowan, przyjaciol, celow w zyciu.Tylko z paru hobby (faceci, atrakcyjnosc) trzeba zrezygnowac, ale zostaje tysiace innych (np muzyka, podroze, roznorakie sporty, sztuka, zwierzaki, to tylko kilka przykladow z nieograniczonej ilosci)