Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałam go przeprosić a on

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłam się z facetem,obydwoje mamy po 30 lat, zachowałam się strasznie, zwyzywałam go od najgorszych itp. Chciałam go przeprosić, nie odzywał się do mnie przez tydzień, w końcu napisał : nie chce Cie znać, nie chce z Tobą być, nie kocham Cie, idź do tych z którymi się spotykasz i piszesz na fb. Dosłownie. I na każde moje kolejne pytanie dlaczego tak się zachowuje, odpisywał : nie chce cie znać, nie kocham cie!!!! nie spotkam się z tobą!!! nienawidzę cie wiem, że mnie zdradzałaś!! Nigdy nie spotkałam się z takim zachowaniem ze strony faceta. Kocham go, ale nawet nie daje się przeprosić. I te słowa jak 15letni zasmarkany dzieciak. Pisać coś czy odpuścić?

Gość gość
I to nie pierwszy raz gdy się zachowuje w taki sposób, gdy już mu przechodzi, spotykamy się to ciągle mówi: bo ty mnie nie kochasz. tylko te nasze kłótnie zdarzają się co chwilę, a on obraża się na co raz dłuższy okres czasu.

Gość gość
15 lat to Ty musisz miec że z takim temstem na forum lecisz. Zrozum że facet zobaczył jska jestes tępa i już cię nie chce. Więc daj mu spokoj

Gość gość
nie zasługujesz na niego szloro

Gość gość
Tępa. Może ktoś dorosły się wypowie. Pisze o tym na forum, bo co raz częściej ma takie zachowania, co chwilę się na mnie obraża, serwuje mi takie słowa, a później przychodzi i pyta czy ja go kocham, bo on czuje że nie. To chyba nie jest normalne.

Gość gość
Tym bardziej, że go nie zdradzam, zwyzywałam go bo mnie okłamał w bardzo poważnej sprawie. A on jakby starał się manipulować mną.

Gość gość
dorosnij albo idz do psychologa

Gość gość
I tak tu pisać coś na forum. Same dzieci tu chyba siedzą.Nie potrzebuję psychologa, ale dziękuję za propozycję. Obraża się na mnie często za nic i milczy, mieszkamy razem, a on wychodzi, nie mówi gdzie. I tak jest za każdym razem jak się pokłócimy. Zdaję sobie sprawę że to może dziwnie brzmieć, ale zachowuje się dosłownie jak rozkapryszony nastolatek. Jesteśmy razem, 4 miesiące. Ja się denerwuję piszę, a on cisza. A później serwuje mi takie słowa, a następnie przychodzi i mówi, to przez to że ty mnie nie kochasz. Czy to możliwe, ze mój partner ma kompleksy? Jak dotrzeć do tak obrażalskiego faceta?

Gość gość
Zastanów się- ile razy można przepraszać za nic- widocznie nie dorósł emocjonalnie albo świat mu się przewartościował. Uciekaj od takiej toksycznej miłości , jak masz gdzie- wyprowadź się i to szybko, unieś się ambicją i nie poniżaj się bo wpadniesz w spiralę ciągłych przepraszań. Z czasem sama dojdziesz do tego , że Twoje kochanie było źle ulokowane--- ( tego kwiatu to pół światu ).......