Gość Anonimouse12 Napisano Sierpień 12, 2015 Mam 14 lat.Od dłuższego czasu przy kucaniu strzelało mi w kolanach.Ostatnio mnie to zdenerwowało, bo zaczęłam ćwiczyć i przy przysiadach jest to denerwujące.Zaczęłam impulsywnie prostować i zginać kolano aż zaczęło mnie boleć.Następnego dnia bolało mnie kolano przy chodzeniu,i nadal mnie boli a jak zginam to mnie tez boli i czuje takie nieprzyjemne uczuczucie bo ciągle coś w nim szeszczy! Takie uczucie troszke chodzby piasek sie przesuwal.. Jest to lewa noga.Troszke kuleje przy chodzeniu, a najbardziej boli gdy naciskam nad tym "wzgórkiem" i po bokach...Wczoraj wieczorem posmarowałam kolano kremen na kontuzje i bol oraz zabandorzowalam ale nie pomogło..Dodam ze jestem chuda i wysoka i nigdy nie mialam problemow z kolanami.Często siedziałam ze zginiętym kolanem. ból troszke ciągnie sie w góre po lewej stronie uda.Dodam ze druga noga tez mi strzela i troszke pobolewa.Jak powiedziałam Mamie albo Tacie to mnie wyśmiali..Prosze napiszcie czym to moze byc spowodowane i co mam robic.. ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach