Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skryty23

Czy istnieje coś takiego jak seksprzyjaźń?

Polecane posty

Szukam seksprzyjaciółki z Wrocławia, z którą mógłbym spędzać miło czas ale również porozmawiać na każdy temat, wzajemnie zwierzać się i wspierać, wyjść na piwo, kawę lub na spacer. Nie chodzi o sam seks, lecz również na przyjaźni. Jestem zwykłym 23-latkiem, lecz nie interesuje mnie stały związek z powodu kilku zranień przez kobiety, z którymi byłem w przeszłości. Post nie ma na celu urażenia nikogo, jeśli jesteś zainteresowana i szukasz tego samego, napisz. Mail abcdefWrocław@poczta.onet.pl

Gość gość
A zakładasz drugi raz ten sam wątek w jakim celu?

Gość gość
No zakłada zeby znaleźć przyjaciółkę do seksu. Mozliwe ze istnieje ale ja wolałbym zwykłą przyjaciółkę + seks z którą mógłbym spędzić całe życie i nazywać żoną

Gość gość
czyli szukasz naiwnej laski do darmowego seksu, nie dając nic w zamian, zero zobowiazań :D buahaha żadna dziewczyna nie jest taka głupia, po pierwsze masz 23 lata więc nie umiesz zadowolić kobiety bo masz male doświadczenie, a skoro ma być seks dla samego seksu to wypadałoby go uprawiać z kimś kto się zna na rzeczy... dlatego do niezbowiązujących spotkań kobiety wybierają doswiadczonych 30 lub 40 latków :) a po drugie bez seksu już nie chcesz przyjaźni? to ja mam w doopie taka przyjaźń. Mam swoich znajomych którzy sa moimi przyjaciólmi bezinteresownie, a nie za seks.