Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Frida spamuje Ciotki

Polecane posty

Gość gość
Serio chciałbym :)

pomoge ci. wrzuc ten temat na monitor. k***s w dlon. wachlowanie. spust na monitor.... teraz mozesz go wylizac. w szczegolnosci przyloz sie do lizania miejsca w ktorym kroluje wyraz "Frida". masz mnie prawie na talerzu :D

Gość gość
Ale się wulgarna zrobiłaś. Nie lubisz lizania cipki, serio pytam? :)

zrobilam. jak widac chamstwo jest najlepszym lekarstwem na rany :) nie mysl o tym co lubie a czego nie. zajmij mysli czyms innym, bo nie bedziesz mogl zasnac :) dobrej nocy eroonanisci. zmienscie kompresy na dloniach, zeby przypadkiem nie zainfekowac swiezych ran. szkoda zdrowia. wasze k***sy czekaja z niecierpliwoscia :D

Gość gość
Strasznie dziwna się zrobiłaś, wiele osób to zauważyło. Odpychasz ludzi od siebie tym.

tak? przeciez jestem odpychajacym, paskudnym trollem. wiec o co chodzi? acha.. na dodatek wulgarnym. wcale sie nie dziwie, ze ludzie poczynili takie obserwacje. wyciagaja calkiem logiczne wnioski. ciesze sie, ze jest tu jeszcze ktos myslacy :)

Gość gość
Nie mam cię za trola, po prostu zrobiłaś się dziwna od kilku miesięcy, kiedyś byłaś zupełnie inna.

tak to prawda. bardzo sie zmienilam. kiedys bylam starym rozsypujacym sie prochnem, nic nie warta szmata itp. teraz jestem wulgarnym, chamskim trollem. ot jaka zmiana. nie wiadomo ktora frida lepsza. ta pierwsza czy ta druga. a nie uwazasz ze zmienila sie tutejsza atmosfera? styl rozmow? tematy? wiem. wszystko ulega zmianom. widocznie ja rowniez. byc moze nie powinnam tu pisac. byloby najzdrowiej :) wezme do serca twoje rady i tak wlasnie uczynie. po co maja sie ludzie niepotrzebnie stresowac moim zachowaniem. dobrej nocy :) 🖐️

Gość gość
Nie byłaś żadną szmatą, byłaś bardzo w porządku. Nie kumam po co to zmieniać. Chcesz się zniżyć do tego żałosnego poziomu kafe? Warto?

Gość gość
00:05 ty już zniżyłaś sie na drugie dno i niżej już nie upadniesz :D

Tak Frido bardzo się zmieniłaś. Kiedyś pokolorowanie rysunku zajmowało Ci pół dnia. Dziś, tylko chcesz spamować na kafe... :O Daj pisać innym :P

Gość gość
Nawet przy ewidentnej wtopie udają głupiego:)

Gość gość
Ktoś wyraźnie napisał, że to był Fridy podszyw. Skończcie te intrygi.

Intrygi ? heheheh Paru szmaciarzy nie potrafiących zawiązać buty, sra z gościa teksty, które przypominają wymiociny. Intrygi to robiła Pewna i jeszcze kilka "wulgarnych" lasek... to są skandalistki :P

Gość gość
Taaa podszyw fridzi coś napisał i momentalnie wszystkie posty zniknęły, a u Wilka np podszywy z "i" wiszą cały czas :D tak się tłumacz fridzia:D

Gość gość
frida ma uprawnienia mod3ratorskie, to i posty szybko lecą...

zamiast,milo,wesolo spedzac czas jaki wam umozliwiono na kaffe:)Ukrecacie sobie karki:(....:)

Gość gość
Desznik, spiertalaj

Gość gość
buhahahahaha ta wredna modełłe :D następny specjalista od funkcjonowania forume i blokad osiołku mój ty różowiutki, a sznurówki widziałeś? czy całe życie w adidaskach na rzepy popierdzielasz?

Gość gość
specem od blokad był Żmij, ale go ukrócili i teraz lize jaja Wilkowi, a ty Frida gnida stul pysk, nudna kurffo :-P 🖐️

Gość gość
01:34 wierzymy, bo ktoś wyraźnie napisał :D coś mi sie wydaje,że wymyślono jakieś "i" aby ratować dupke fridy, bo po co usunięto dowody :D

Gość gość
Uwaga wszyscy Niebiescy! Fridzia wtopiła na logowaniu. Konieczne było szybkie kasowanie postów. Teraz solidarnie bronimy Fridzi. Argumentacja dowolna, ale wskazane jest obśmianie paranoi pomarańczy.