Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poterman

Kolega wyszedl z kicia i przyznal ze robil laski.

Polecane posty

Gość poterman

On kiedys mial dziewczyny i twierdzi, ze nie jest pedziem ale moim zdaniem skoro robil laski to chyba jest pedziem, nie? Co sadzicie o jego sytuacji?

Gość gość
robil laski w wiezieniu?facetom?wcale nie musi byc pedziem,moze byl zmuszany do robienia lasek?nie wiemy do czego byl zmuszany?napewno mu tez ktos robil laske.

Gość gość
tak, na pewno jest pedziem :O kutwa, a nie przyszło ci na myśl, że go zmusili? zmuszanie do seksu to norma w więzieniach

Gość gość
to jest tylko kolegi problem a nie twoj

Gość gość
tam musialbyc ktos kto juz dluzej siedzial i zadzi wszystkimi i jak mu nie zrobia "nowi "laski to im moze zrobic pieklo w wiezieniu podczas jego pobytu.tak bywa w wiezieniach,dziewczyny kaza sobie tez lizac ciiippyyy-tam nie ma ze niechcesz,nie lubisz ,nie masz ochoty,bo ci moga zaraz gardlo poderznac

Gość gość
czy warto bylo trafic do tego wiezienia? tak juz jest w wiezieniach:-)

Gość gość
Jaka norma ? Naoglądaliście sie filmów amerykańskich i stąd blade pojęcie. Jeśli obrabiał pały, to najprawdopodobniej z własnej woli. Ale administracja wiezienna nie dopuszcza do takich sytuacji, izolując tych z ciągotami homoseksualnymi itp.zboczeńców.

Gość gość
wcale nie ma zadnej roznicy kto robi komu laske(dziewczyny czy chlopaki)mam kolege geja ,on kocha robic laski chlopakom,kiedys na przyjeciu widzialam w ogrodzie jak robil laske chlopakowi.pytalam go na drugi dzien czy pamieta co robil po 24:00 w ogrodzie to mi powiedzial ze za duzo wypil i nic nie pamietal.

Gość gość
ta, gardło poderżną chyba plastikowym nożem :D W najgorszym wypadku pobiją typa jezeli nie zgodzi sie świadczyć usług seks. i wyląduje na szpitalce, a później na tzw. ochronkach.

Gość gość
aha izoluja,pala im stoi 24/h nikt nikogo nie izoluje,nawet ich zostawiaja samych zeby sie mogli "WYZYC SEKSUALNIE"

Gość poterman
On twierdzi ze niby nie chcial ale musial robic laski. Nie wiem czy mowi prawde czy tylko usprawiedliwia swoje pedziowe zachowania. Moze naprawde go zmusili a moze sam chcial.

Gość gość
poterman ,jak sam nie wiesz dokladnie to kurcze nie zgaduj,nie mozesz go do niczego zmuszac na wolnosci,to ze komus w wiezieniu robil to nie znaczy ze ma tobie automatycznie robic laske.Teraz jest na wolnosci i nic nie musi.a ty jestes h::(U)j(E)m a nie kolesiem ,nie wykorzystuj sytuacji.

Gość ona nie zza krat
Nic nie wiecie a się wypowiadacie na tematy o których nie macie zielonego pojęcia. Ja nie byłam w więzieniu ale część młodości spędziłm niestety w poprawczaku i tam jeśli chodzi o seks jest podobnie do więzienia. Jest hierarchia i najniżej stoją ci świeżo przyjęci. Niestety, zmuszanie do praktyk seksualnych to JEST NORMA a opiekunowie nie reagowali. Zresztą opiekunowie pracowali normalnie na etat do 15 a potem do domu i zostawała tylko służba pilnująca. Sama nie jestem i nigdy nie byłam lesbijką i bynajmniej nie uchroniło mnie to przed minetą niestety. Potem już miałm spokój ale pierwsze miesiące to był horror niestety.

Gość gość
Nie lubilas lizania?

Gość gość
Koles siedział na cwelowni z pedałami i innymi degeneratami i jedynie w takiej sytuacji jest to możliwe po apelu wieczorem jak odziałowy nie ma wstępu na cele i jedynie zajrzy przez wizjer co 1 godz. Nawet u frajerów nie jest możliwe aby facet z facetem uprawiał seks. Potrzeby seksualne normalni ludzie tam zaspokajają poprzez odwiedziny z kobietą. Ewentualnie zamyka sie na kiblu i pod gazete z gołymi d****i jedzie na ręcznym. Normalni nie dotykają k***sów ani kibla w środku, bo to jest brudne.

Gość poterman
Kurwa czy ja go wykorzystuje??? Jeszcze nic nie powiedzialem. Nic nie zaproponowalem. Rozwazam tylko czysto hipotetycznie ze jesli jest pedziem i lubi robic laske to moze mi tez robi laske. To wszystko. Mam wrazenie ze on chyba jest pedziem tylko glupio mu sie przyznac przed dawnymi kumplami. Nawet ma wyglad takiego troche pedalka. Moim zdniem nawet jesli w kiciu dostal nakaz zrobienia laski to w glebi duszy mu odpowiadala taka sytucja.

Gość gość
ona -ale nie porównuj kajdanowa z puchą. W puszcze jak wjezdza nowy to ma wybór i może grypsować, frajerzyć, albo lądować najniżej czyli cwel. Jak jest w porządku, nikogo nie sprzedał to jest człowiekiem i nie ma możliwości aby fiuta czyjegoś dotykał. Frajery też nie dymają sie, tylko ci najniżej w hierarchii.

Gość ona nie zza krat
@ gość dziś Nie lubilas lizania? x No chyba jak piszę, że nie jestem i nie byłam lesbijką to ta kwestia jest oczywista, że nie lubiłam. Niestety świat za kratami rządzi się innymi prawami i tam czyjeś lubienia czy nie lubienia nie mają większego znaczenia niestety. Gwoli ścisłości minetę zrobiłam tylko raz. Ale były dziewczyny co robiły praktycznie ciągle.

Gość poterman
Waszym zdaniem zaproponowac mu jutro zrobienie laski czy nie proponowac wcale? Uwazacie ze sie obrazi? Czy moze jednak zrobi?

Gość gość
Ona a Tobie ktoś lizał?

Gość gość
Nigdy więcej w życiu już nie robiłaś minety?

Gość ona nie zza krat
gość dziś Ona a Tobie ktoś lizał? x Gdybym chciała to mogłam mieć taką możliwość ale jak już pisałam nie jestem lesbijką i nigdy nie kręciły mnie takie rzeczy. Nie chciałam. xx xx gość dziś Nigdy więcej w życiu już nie robiłaś minety? x Nie nigdy. Ale po wyjściu też się spotkałam z pytaniami jak tam jest za kratami i czy robiłam dobrze językiem a jak odpowiedziałam zgodnie z prawdą że robiłam to długo nie musiałam czekać na aluzję czy mogłabym zrobić teraz. Oczywiście odmówiłam od razu.

Gość gość
Jak smakowała tamta dziewczyna?

Gość gość
Sarenką byłaś, taki odpowiednik cwela. Przecież mogłaś przestrzegać zasad i nie mogłabyś dotykać czyjejś c**y. Z jakiegoś powodu wrzucili cie na dół hierarchii.

Gość ona nie zza krat
@ gość dziś Jak smakowała tamta dziewczyna? x Jeśli mam być szczera to nawet nie pamiętam bo byłam mocno wystraszona. Przecież ona to na mnie wymusiła. W dodatku nie była w pojedynkę za to ja byłam sama. W końcu zobiłam co chciała i dała mi już potem spokój.

Gość gość
Za co tam trafiłaś?

Gość ona nie zza krat
@ gość dziś Z jakiegoś powodu wrzucili cie na dół hierarchii. x Następny się odzywa co goowno wie. Człowieku tam jak przychodzi NOWY to od razu jest na dole hierarchii. Nie musi go nikt nigdzie zrzucać! Pojmujesz to? Nie chce mi się z wami gadać. Idę spać. Kij wam w oko!

Gość gość
Takie głupoty, to możesz pisać dla naiwniaków co wiedze na ten temat czerpią z filmów. Wystarczy sie postawić, pociąć sie, a nawet dać sie pobić, a nie świadczyć usługi seksualne i masz spokój. Podejrzewam, że nawet nikt cie fizycznie nie zmusił, tylko hukneli zastraszyli cie psychicznie i robiłaś co chcieli. Ch..u..j ci koło d..upy. :D

Gość gość
o kutwa ile znawców więziennego życia :D:D jednak to prawda, że na kafe przesiaduje sama patola i degeneraci :D

Gość gość
a co, miała ryzykować tym, że zrobią jej coś gorszego? :O chyba lepiej polizać niż ryzykować tym, że będa ciągle uprzykrzać ci życie albo pobiją