Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poterman

Kolega wyszedl z kicia i przyznal ze robil laski.

Polecane posty

Gość gość
Lepiej raz oberwać stawiając sie niż być popychadłem ciągle. Tak jak w szkole.

Gość gość
Najlepiej wtedy odgryźć takiej p******e wargi sromowe. Może potem pobiją ale żadna więcej już nie zmusi do takich rzeczy :D

Gość gość
Idź do więzienia i dopiero go oceniaj. sie cież że wyszedł, pomóż mu stanąć na nogi a nie roztrząsasz taki s**t

Gość gość
Co jeden to większy ekspert od pierdla jak widzę :D a co drugi to pewnie grypsuje :D :D :D

Gość gość
Ona - a wspominasz coś miło z poprawczaka? Było coś fajnego co sprawiało Ci przyjemność?

Gość gość
Ona - a tamta gościówa której musiałaś wylizać miała chociaż ogoloną? ;)

Gość gość
Ona - lizałaś ją do orgazmu? Ile to trwało?

Gość gość
Ona - jak ją lizałaś na leżąco? Musiałaś się rozbirerasć? Cycki Ci zmacała?

Gość gość
Kozioł ofiarny, albo pedał, bo normalny nie obciąga. U mnie w gimnazjum był taki pedzio i laski robił w kiblu innym pedałom. :D

Gość gość
Twój koleś to po prostu cwel więzienny. Robił laski i nadstawiał tyłka. Taka prawda.

Gość ona nie zza krat
@ gość dziś Ona - a tamta gościówa której musiałaś wylizać miała chociaż ogoloną? x To było wieki temu i w tamtych czasach nie było jeszcze mody na golenie. Miała obrośniętą. xx xx @ gość dziś Ona - lizałaś ją do orgazmu? Ile to trwało? x Tak do orgazmu. Nie mierzyłam czasu ale na pewno nie krótko. xx xx @ gość dziś Ona - jak ją lizałaś na leżąco? Musiałaś się rozbirerasć? Cycki Ci zmacała? x Żadnego macania i żadnego rozbierania. Wszystko na stojąco. Ona stała nade mną a ja kucnęłam. Jej kumpele to niestety widziały. xx xx @ gość dziś Ona - a wspominasz coś miło z poprawczaka? Było coś fajnego co sprawiało Ci przyjemność? x Tam nie ma nic przyjemnego. Chociaż nabawiłam się pewnych zboczonych fantazji przez tę minetę. Ta mineta była moim pierwszym doświadczeniem seksualnym i chociaż zostałam zmuszona do jej wykonania to potem to wspomnienie wracało. W ogóle mam wrażenie, że przez to zdarzenie jakaś część mnie nabrała chyba masochistycznych cech. Nigdy nie lubiłam lesbijskich zachowań i sama nigdy bym się na to nie zdecydowała ale po tamtym incydencie zdarzało mi się podczas masturbacji czerpać przyjemność z przypominania sobie tego zdarzenia. Mało tego w myślach musiałam robić minety także innym dziewczynom. Ale jak mówię - to tylko myśli i normalnie nigdy by się nie zdecydowała na podobne zachowania.

Gość gość
To jest cwel prawinny. Ubierz go w damskie ciuszki, zlej mu d**e pasem, natrzaskaj po pysku z liści i będzie w 7 niebie, a ciebie zaspokoi i rżnij go w oba otwory, on to uwielbia uwierz i nikt tak nie obciągnie facetowi jak drugi facet sam sie przekonasz i tutaj nie ma co sie zastanawiać. :)

Gość gość
jak już go ośmielisz to rów i jaja niech ci cwel liże

Gość gość
a ze sperma co robil? polykal? pytales go?

Gość poterman
Pytalem. Mowi ze nie polykal ale przyznal ze zawsze konczyli mu w ustach. Moim zdaniem lubil to.

Gość gość
@ ona nie zza krat dziś Nigdy nie lubiłam lesbijskich zachowań i sama nigdy bym się na to nie zdecydowała ale po tamtym incydencie zdarzało mi się podczas masturbacji czerpać przyjemność z przypominania sobie tego zdarzenia. Mało tego w myślach musiałam robić minety także innym dziewczynom. x Fantazjowałaś o tym przy palcówie? :)

Gość gość
ja jestem sam facetem i jaraja mnie faceci, mozesz go spytac czy zrobi ci laske co to dziwnego czy on ci zrobi czy ty sam zwalisz ,przyjemnosc jest przyjemnoscia, ja bym sam chcial komus zrobic laske

Gość gość
13:16 ty z takimi pytaniami i z pomarańczy, a gdzie twój nick ? zeszmacony ? :D

Gość gość
POTERMAN-cos mi sie wydaje ze to ty siedziales w wiezieniu i ribiles laski,spodobalo ci sie i teraz marzysz o starych dobrych czasach w wiezieniu.:-)

Gość gość
ona nie zza krat------> PROWOKATOR, to ty ? :D:D:D znowu te "lesbijskie fantazje" :D

Gość gość
a ja jestem biseksualna i nie rozumiem waszych problemów :D