Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 poterman

Kolega wyszedl z kicia i przyznal ze robil laski.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Lepiej raz oberwa膰 stawiaj膮c sie ni偶 by膰 popychad艂em ci膮gle. Tak jak w szkole.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Najlepiej wtedy odgry藕膰 takiej p******e wargi sromowe. Mo偶e potem pobij膮 ale 偶adna wi臋cej ju偶 nie zmusi do takich rzeczy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id藕 do wi臋zienia i dopiero go oceniaj. sie cie偶 偶e wyszed艂, pom贸偶 mu stan膮膰 na nogi a nie roztrz膮sasz taki s**t

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co jeden to wi臋kszy ekspert od pierdla jak widz臋 :D a co drugi to pewnie grypsuje :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona - a wspominasz co艣 mi艂o z poprawczaka? By艂o co艣 fajnego co sprawia艂o Ci przyjemno艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona - a tamta go艣ci贸wa kt贸rej musia艂a艣 wyliza膰 mia艂a chocia偶 ogolon膮? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona - liza艂a艣 j膮 do orgazmu? Ile to trwa艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona - jak j膮 liza艂a艣 na le偶膮co? Musia艂a艣 si臋 rozbireras膰? Cycki Ci zmaca艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kozio艂 ofiarny, albo peda艂, bo normalny nie obci膮ga. U mnie w gimnazjum by艂 taki pedzio i laski robi艂 w kiblu innym peda艂om. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tw贸j kole艣 to po prostu cwel wi臋zienny. Robi艂 laski i nadstawia艂 ty艂ka. Taka prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona nie zza krat
@ go艣膰 dzi艣 Ona - a tamta go艣ci贸wa kt贸rej musia艂a艣 wyliza膰 mia艂a chocia偶 ogolon膮? x To by艂o wieki temu i w tamtych czasach nie by艂o jeszcze mody na golenie. Mia艂a obro艣ni臋t膮. xx xx @ go艣膰 dzi艣 Ona - liza艂a艣 j膮 do orgazmu? Ile to trwa艂o? x Tak do orgazmu. Nie mierzy艂am czasu ale na pewno nie kr贸tko. xx xx @ go艣膰 dzi艣 Ona - jak j膮 liza艂a艣 na le偶膮co? Musia艂a艣 si臋 rozbireras膰? Cycki Ci zmaca艂a? x 呕adnego macania i 偶adnego rozbierania. Wszystko na stoj膮co. Ona sta艂a nade mn膮 a ja kucn臋艂am. Jej kumpele to niestety widzia艂y. xx xx @ go艣膰 dzi艣 Ona - a wspominasz co艣 mi艂o z poprawczaka? By艂o co艣 fajnego co sprawia艂o Ci przyjemno艣膰? x Tam nie ma nic przyjemnego. Chocia偶 nabawi艂am si臋 pewnych zboczonych fantazji przez t臋 minet臋. Ta mineta by艂a moim pierwszym do艣wiadczeniem seksualnym i chocia偶 zosta艂am zmuszona do jej wykonania to potem to wspomnienie wraca艂o. W og贸le mam wra偶enie, 偶e przez to zdarzenie jaka艣 cz臋艣膰 mnie nabra艂a chyba masochistycznych cech. Nigdy nie lubi艂am lesbijskich zachowa艅 i sama nigdy bym si臋 na to nie zdecydowa艂a ale po tamtym incydencie zdarza艂o mi si臋 podczas masturbacji czerpa膰 przyjemno艣膰 z przypominania sobie tego zdarzenia. Ma艂o tego w my艣lach musia艂am robi膰 minety tak偶e innym dziewczynom. Ale jak m贸wi臋 - to tylko my艣li i normalnie nigdy by si臋 nie zdecydowa艂a na podobne zachowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest cwel prawinny. Ubierz go w damskie ciuszki, zlej mu d**e pasem, natrzaskaj po pysku z li艣ci i b臋dzie w 7 niebie, a ciebie zaspokoi i r偶nij go w oba otwory, on to uwielbia uwierz i nikt tak nie obci膮gnie facetowi jak drugi facet sam sie przekonasz i tutaj nie ma co sie zastanawia膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak ju偶 go o艣mielisz to r贸w i jaja niech ci cwel li偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ze sperma co robil? polykal? pytales go?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poterman
Pytalem. Mowi ze nie polykal ale przyznal ze zawsze konczyli mu w ustach. Moim zdaniem lubil to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@ ona nie zza krat dzi艣 Nigdy nie lubi艂am lesbijskich zachowa艅 i sama nigdy bym si臋 na to nie zdecydowa艂a ale po tamtym incydencie zdarza艂o mi si臋 podczas masturbacji czerpa膰 przyjemno艣膰 z przypominania sobie tego zdarzenia. Ma艂o tego w my艣lach musia艂am robi膰 minety tak偶e innym dziewczynom. x Fantazjowa艂a艣 o tym przy palc贸wie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem sam facetem i jaraja mnie faceci, mozesz go spytac czy zrobi ci laske co to dziwnego czy on ci zrobi czy ty sam zwalisz ,przyjemnosc jest przyjemnoscia, ja bym sam chcial komus zrobic laske

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13:16 ty z takimi pytaniami i z pomara艅czy, a gdzie tw贸j nick ? zeszmacony ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
POTERMAN-cos mi sie wydaje ze to ty siedziales w wiezieniu i ribiles laski,spodobalo ci sie i teraz marzysz o starych dobrych czasach w wiezieniu.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona nie zza krat------> PROWOKATOR, to ty ? :D:D:D znowu te "lesbijskie fantazje" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja jestem biseksualna i nie rozumiem waszych problem贸w :D

Udost臋pnij ten post