Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość91

Mam cudną kobietę ale coś jest nie tak

Polecane posty

Gość gość
podaj przykłady jej sarkastycznych odpowiedzi, bo mnie to ciekawi :classic_cool:

Gość gość91
No znajomi jej nie lubią ale mam wrażenie ze ona Nie chce żeby ją lubili, w sklepie dla pani potrafi być miła ale jak moi kolega zwrócił jej uwagę ze nic nie mówi to mu powiedziała chamsko, że żal jej męczyć usta na pieprzenie o golfie (samochód, akurat między innymi o tym rozmawialiśmy tego wieczora

Zaraz pomyślę, że to prowokacja. A właściwie tak myślę.

Gość gość91
Nie zależy mi na zdaniu innych ale na zdaniu osób mi bliskich zależy mi i chciałbym by się lubili wszyscy, nie potrafię teraz podać przykładów bo niekiedy nawet nie wiem o co jej chodzi a poznaje ze to sarkazm tylko po tonie jej wypowiedzi

Gość gość91
Prowokacja to bardzo ciekawe jak nie chcesz napisać czegoś pomocnego to się nie wypowiadaj

Gość gość
a jaka jest łóżku? też "dziwna"?

Gość gość91
Nie chyba bez znaczenia, ale raczej normalna

Ona nie akceptuje twoich znajomych, oni nie lubią jej i to wyczuwa. Takie oddziaływanie jest obustronne, niczego nie zmienisz. Lepiej poszukaj przyczyny, jednak skoro twoje znajome po zdjęciach stwierdziły, że jest głupia. To szkoda mi twojej dziewczyny, dziwię się, że inteligentna kobieta wytrzymuje z wami:D.

Gość gość
lubi seks ostry czy normalny? jest dominująca czy uległa? wybacz, że tak pytam, ale ciekawi mnie jej osobowość, lubię takie pokręcone

Nie zmusisz jej aby polubiła towarzystwo Twoich znajomych. Nikt Ci tutaj nic nie poradzi. Dorośnij i przestań oczekiwać, że ją zmienisz skoro zawsze taka była.

Gość gość91
To chyba lekka przesada pisać o takich rzeczach, Ty byś pisał jaki seks lubi twoja dziewczyna? Nie jest pokręcona, nie wiem jak ją pogodze ze znajomymi, nie wiem jak to wszystko się potoczy ale dzięki za odpowiedzi

Gość gość
żal jej męczyć usta na pieprzenie o golfie Po takim tekście, nie dziwię się, że jej nie trawią. Inna sprawa, że jeśli czułaby ich akceptację i szanowałaby tych ludzi, nie żal by jej było ,"męczyć usta". Moim zdaniem oni wydają jej się zbyt prości, ona im dziwna i nie pasująca. A takie stadka prostych i podobnych do siebie ludzi zawsze wykluczają tych wyróżniających się. No last but not least: laski są zazdrosne o jej urodę i nakręciły facetów przeciwko niej. Typowe. Jeśli zależy Ci na dziewczynie zwyczajnie nie pozwalaj nikomu mówić zlego słowa

Gość gośćmhmmmmmmmmmmmmmmmm
cóż może to osoba introwertyczna i buntownicza :-) i o taką nie musisz się martwić ,ale też nie zmusisz do uczestniczenia czynnego w zabawach ze znajomymi,koniecznie tego chcesz jak widzę,wiesz taki tekst nic nie mówisz" działa jak płachta na byka,podobnie dlaczego się nie uśmiechniesz,itp teksty,moge powiedzieć o sobie że tylko wyjątkowe osoby wpuszczam do mojego świata ,jeśli ona nie zna kogoś to może nie mieć żadnej ochoty na pogadanki,Twoi znajomi to obcy świat ,ja też nie lubię takich gadek o niczym,myślę że tam chodzi tylko po to by sprawić Ci przyjemność ,ona woli swoje własne towarzystwo swoje myśli,swoją " sadzawkę oczną :-) pewnie typ romantyczki może myśliciela ,lepiej by jej było z kimś podobnym do niej bo koniecznie chcesz ją wdrożyć w życie towarzyskie,nie naciskaj na nic ,ja uciekłam od takiego co ciagle mnie ciągał po znajomych,męczyło mnie to,po prostu nie lubię nie chcę odliczam minuty ,żeby nawiązać kontakt z takim typem osoby zamiast co nic nie mówisz "koleś musiałby powiedzieć coś mądrego np. :-) głębszego,szczerego,ale i tak by nie ufała pewnie bo gdzie inni tam zamęt psioczenie jak wyżej ktoś powiedział ,jak ma intuicję to czuje to

Gość gość
"To chyba lekka przesada pisać o takich rzeczach, Ty byś pisał jaki seks lubi twoja dziewczyna? " x no proszę cię :D i tak jesteś anonimowy, ja tam nie miałbym oporów, przecież to tylko forum zresztą ludzie teraz na co dzień gadają między sobą o seksie, XXI wiek mamy napisz coś, plis, znałem jedną (choć tamta jest starsza) która była cholernie podobna do twojej dziewczyny jeśli chodzi zachowanie i ciekaw jestem czy w łóżku też są podobne, zwykła, ludzka ciekawość ;)

Gość magianamietnosci
prawdziwy facet nigdy nie zdradza spraw łóżkowych ze swoją ukochaną,wsadz sobie swoją ciekawość ,jesteś tworem nieciekawych czasów,paplanie o wszystkim

Gość gość
w realu może nie zdradza, net to co innego

Gość gość91
Zależy od jej nastroju, najczęściej lubi ostro a czasem tak bardziej uczuciowo, ale szczegółów nie zdradze

Gość son_of_svarog
Jeśli masz wątpliwości,czy nie lepiej byłoby z jakąś miłą ,sympatyczną i zwykłą dziewczyną,to ją zostaw.Dla swojego i jej dobra. Skoro tak uwielbiasz znajomych,a za nią się ,,wstydzisz''.

Gość gość
a jest uległa czy dominująca?

Gość gość91
Ty weź się sobą zajmij i swoją dziewczyną

Gość gość
to ostatnie pytanie było, no weeeź

Gość gość
patrząc na jej buntowniczy charakter to pewnie jest dominą