Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewela1985

Niespodzianka największa na świecie!!!

Polecane posty

Gość Ewela1985

Piszę to pewnie szukając gdzieś ratunku, wsparcia albo moze po prostu by sie wygadać. W Wielkim skrócie, nie bylismy idealnym związkiem jak większosc zapewne. Nigdy sie nie zdradzalismy. Wiernosc przede wszystkim. Nie bede zganiac na niego winy za to co sie stało. Wychowywalismy moje male dziecko. Zjawił sie jak córka miała 1,5 roku, doprowadził do rozwodu, mimo ze z mezem nic mnie juz nie łączyło, strasznie chciał zebym była wolna. Mijały lata, raz lepiej raz gorzej jak wszedzie. W styczniu uległam wypadkowi, zmienilismy całe zycie. Wyprowadzilismy sie 350 km w góry zeby zaczać od nowa. Otworzylismy firme.Po 3 miesiacach nastapił dzien jak codzień. Zawiezlismy dziecko do przedszkola, jeszcze córka powiedziała " Milego dnia tatusiu, dała mu buzi" . Weszlismy do firmy. Powiedział ze bardzo sie spieszy , wzial z kasy pieniadze na paliwo ......... Dzwoniłam cały dzień. Nie mogłam sie dodzwonic. Po poludniu 16,30 dostałam sms- Odszedłem, Uszanuj to! Zycze powodzenia. Było to dwa dni temu.... Nie moge wyjsc z szoku. Nie zasłuzyłysmy z córka na takie pozegnanie. Nawet sie nie spodziewałam ze widze go ostatni raz. Klucz od mieszkania w skrzynce. Zabrał wszystkie rzeczy. Walcze ze łzami, dławi mnie ból. Musze zyc bo mam dziecko, Ona zapomni a ja przezyje...Tylko nasuwa się pytanie za co i dlaczego?? Kochanka? Nie, kolezanka która zawsze go wspierała i motywowała do odejscia. Nie chodzi nawet w sumie o to. Chodzi o to ,że tak niewiele byłysmy warte......

Gość gość
to on jest niewiele wart,tchórz,uciekl jak tchórz nic nie wyjasniajac nie placz,bo nie warto poradzicie sobie bez niego

Gość gość
to nie meżczyzna, tchórz, szczur kanałowy .... nie mam słów pocieszenia dla Ciebie .... wybacz, nie znam Was, ale nawet k***rwie, zawsze facet tłumaczy dlaczego odchodzi, rozmowa w cztery oczy i k**rwa dowiaduje się, że zostaje sama , bo jest kim jest ...a tutaj, brak słów ....tchórz ....trudno w takie coś uwierzyć, ale się zdarza. Miałam znajomą, co też była w szoku, z dnia na dzień została sama z dzieckiem, gdy przez przypadek nakryła faceta, że prowadził podwójne życie przez wiele miesięcy i jego "druga kobieta" spodziewa się dziecka. - nic jej nie powiedział sam, dopiero gdy go przyłapała na gorącym uczynku :( ..tak nagle, żyjesz sobie z kimś, codziennie śpicie i jecie razem, wszystko fajno jest, a tu nagle bum - nie ma mnie, jestem krasnoludkiem albo piep**rzonym ufoludkiem ... - nie wiesz czy to jawa czy sen, czy może nafaszerowali Cię prochami i jeszcze się nie obudziłaś ...

Gość Jestem autorką
Bardzo dziękuje za posty. Potrzebuje spojrzenia chłodnego obcych ludzi.... Mija prawie tydzień a ja nadal nie spie . Wyglądam jak wampir i nie pamiętam jak się uśmiechać, Dziękuje raz jeszcze i piszczcie proszę... Pomóżcie słowami obcej kobiecie.. Nie raz odpowiadałam na forum, wspierałam ale teraz sama tego potrzebuje;(

Gość gość
Nie jedna kobieta miala taka niespodzianke , znam kilka kobiet z 2 dzieci ,gdzie maz pojechal za granice do pracy i wiecej sie nie odezwal ,nie wysylal pieniedzy , zapomnial o rodzinie bo znalazl sobie tam inna kobiete :(

Gość gość
straszna historia,az sie wierzyc nie chce ze mogl byc taki bezduszny.musial odejsc do innej,ktora go na was zaszczula,innego wyjscia nie widze.a przemyslalas sprawy finansowe?zeby czasem kont nie wyczyscil.

Gość Jestem autorką
Tak. Dziękuję. Pozabezpieczałam wszystko. Wszystko jest teraz na mojej głowie. Dziwi mnie ,że to zrobił. Miał masę długów z przeszłości, myslałam ,że chce się odkuć, że jakos chce życie ułozyc sobie. 40 lat i rozum bardzo nieodpowiedzialnego czlowieka. Kiedyś mi przejdzie, wierzę w to ale zanim to nastapi długa droga przede mną....