Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oceniacie te meble?

Polecane posty

Gość gość

Przeglądam różne strony, chodze po sklepach i nic nie mogę dopasować.Jak coś mi się podoba to cena z kosmosu .Szukam ciekawych charakterystycznych mebli, jednej niewielkiej komody do sypialni i czegoś do salonu. No i wczoraj wypatrzyłam między innymi na alle takie , ale nie wiem ile mogą kosztować, bo nie ma kup teraz, ani czy są faktycznie łądne. interesować się, czy lepiej odpuścić, pytam Was o obiektywną ocenę. //< a href=\"http://allegro.pl/unikatowa-rzezbiona-komoda-retro-shabby-vintage-i5598046749.html"> tekst //< /a> http://allegro.pl/turkus-i-wanilia-retro-shabby-vintage-komoda-i5598052733.html

Gość gość
No nikt nie będzie wiedział jak jest cena minimalna, poza sprzedawcą.Ustal sobie za ilez maxymalnie chcesz kupić i licytuj, skoro Tobie się podobają. JSama nielubie tego typu mabli, ale brzydkie też nie są, co kto lubi.

Gość gość
To są meble nowe ze starych?

Gość gość
Chcesz to kupuj, po co pytasz?

Gość gość
Przecież tych mebli nikt nie licytuje, raczej drogie nie są, góra 200zł.

Gość gość
mi sie podobają, ale trzeba miec dom w charakterystycznym stylu, u mnie w mieszkaniu takie meble wygladalyby smiesznie i kiczowato

Gość gość
A u mnie by pasowały jak i wszystko inne :classic_cool:. Do domu w stylu modern / retro by pasowały, ale trza mieć głowę do dekoracji wnętrz.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, właśnie obawiam się czy nie będą wyglądały kiczowato, mam mieszkanie w stylu nowoczesnym i chciałabym przełamać dodajac ciekawe, charakterystyczne meble, tylko nie wiem jaka może być ich cena, nie potrafię tego ocenić, na jakieś specjalnie tanie chyba nie wyglądają. Ile mniej wiecej może kosztować ta jasna komoda, albo ta turkusowa? Ile warto w razie czego za nie zapłacić tak mniej więcej? Tam nie ma opcji kup teraz, tych nikt nie licytuje, wszystko w trakcie, nie mam punktu odniesienia. Na oko nawet ładnie sa zrobione, kolor ciekawy, tylko czy nie za kiczowate i nie za drogie? Nie potrafię sobie ich wycenić.

Gość gość
Nawet ciekawe takie artystyczne trochę, skoro lubisz takie klimaty to sobie licytuj, najwyżej nie wygrasz, nic nie ryzykujesz. Z tego co tak widziałam, to chyba ta ciemno szara komoda wygląda najnormalniej, krzesła i stołek to już z kategorii"dziwne". Ta jasna z kwiatkiem nie ładna.

Gość gość
dziwne, jak wolę nowe ze sklepu, nowoczesne.