Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyny która poderwie mojego syna

Polecane posty

Gość gość

Syn ma 23 lata i jest prawiczkiem, jest wysportowany, wysoki, wykształcony, sam pracuje i sam mieszka, ma samochód. Jest idealnym kandydatem na dobrego faceta, męża. Problem to jego nieśmiałość i słabe kontakty z kobietami, ciągle przebywał w męskim gronie, od dziecka trenował piłkę nożną. Znam go i wiem że jak sie zbliży to sie otworzy, najgorzej w pierwszych dniach nawiązywania kontaktów, bo jest bardzo zdystansowany i sam nie wychodzi z inicjatywą. Taki ma charakter że nie lubi nikogo prosić o pomoc a sam każdemu pomoże...

Gość gość
nie myślałaś o tym, że jest gejem?

Gość zuzanaa123
dawaj fot :D

Gość gość
Nie jest gejem czasami mówi że jakaś dziewczyna jest ładna, nic nie wskazuje na to aby był gejem. Jest normalny jestem pewna na 100% to że nie ma w wieku 23 lat dziewczyny nie kwalifikuje go od razu na geja.

Gość gość
sam sobie znajdzie dziewczyne

Gość gość
Kobieto twój syn ma dopiero 23 lata sam sobie znajdzie dziewczyne czy prędzej czy później. Wyobrażasz sobie jego reakcje gdyby się dowiedział że jego dziewczynę znalazla mu mamusia?

Gość gość
też mam syna 23 lata i nie ma dziewczyny. Do głowy by mi nie przyszło, aby mu jej szukać.

Gość gość
Mój syn ma 24 lata i nie ma dziewczyny. Dałam mu pieniądze i powiedziałam, że zafunduje mu prostytutkę. Nadal nie ma dziewczyny ale przynajmniej regularnie uprawia seks z kobietą. Wg jego kolegów i moich znajomych jestem super mamą.

Gość gość
Moja teściowa szukała dziewczyny dla swojego 21 letniego syna. Wszystkich znajomych pytała czy nie mają jakiejs godnej polecenia Ciągle mu suszyla glowę. Nawet mnie i mojego męza namawiala zebyśmy za wszelką cenę kogoś mu znaleźli. Szwagier na początku nie zwracal na to uwagi aż wreszcie wybuchł i urwał z nią wszelkie kontakty. Najlepiej się nie wtrącać bo po co? Jeżeli będzie chcial to sobie dziewczynę po co ma szukać na siłę ?

Gość gość
Tutaj szukasz ? Tu nie ma normalnych.

Gość gość
Bywają.

Gość gość
chore chore, ja mogę poderwać, ale pewnie znając życie później będziesz mi płacić bym odeszła:D

Gość gość
założę ze sam gość takie ogłoszenie dał, i liczy na numerek

Gość gość
Jak nie poczuje zapachu ci/py to nic nie znajdzie

Gość gość
nie wierze że jako matka dałaś mu na d*****,przeciez wartościowa panna może odrzucić takiego wycier**** burdelowego