Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kantor wymiany walut

Polecane posty

Gość tomcza31
Na pewno lepszy pomysł na biznes w tej branży to kantor internetowy, widzę po prostu jak wiele osób rezygnuje ze stacjonarnych na rzecz tych online, które są tańsze i wygodniejsze. Sama w ubiegłym roku taką decyzję podjęłam i jestem bardzo zadowolona że kupuję od tamtej pory walutę na Gieldawalut.com. Nie muszę chodzić do kantoru mam g o "pod ręką", oszczędzam sporo bo w przedziale od ok. 80 do nawet 500 zł na jednym przewalutowaniu, a np. duże firmy mogą zaoszczędzić jeszcze więcej.

Gość Copek
Tylko taki online konkuruje ze wszystkimi online, a jest ich już w sieci całkiem sporo. Zobacz np. na Cinkciarza - istnieje na rynku od wiele lat, moloch w tej dziedzinie. Jaka jest szansa, że się ze swoim przebijesz? Moim zdaniem znikoma.

Gość pimpineli
Przebić się pewnie ciężko, ale moim zdaniem rynek cały czas się rozwija i jeszcze sporo grupa osób wymienia pieniądze w tradycyjny sposób - jest więc o kogo walczyć. Popatrz sobie jak działają najlepsze kantory np. Gieldawalut, jakie mają oferty, czym przyciągają klienta (maja np. fajną promocję dla nowych klientów) i wzoruj się na najlepszych a może się uda i tobie.

Gość Runa294
Każdy z kantorów internetowych stara się być tym naj, bo jak inaczej klienta przyciągnąć przy tak dużej konkurencji? Pluskantor. pl mi się podoba spośród tych nowszych na rynku. Bardzo konkretny, nie pobiera prowizji i oferuje wyłącznie natychmiastowe przewalutowania, klient klika i ma walutę jakiej zakup zlecił. Tym na pewno przekona sektor biznesowy.

Gość Luizka33
Co racja to racja. Kantorów internetowych jest masa i każdy ma inną ofertę dla klientów. Ale dla mnie i tak najważniejsze jest to po jakim kursie wymieniają walutę. Zawsze przed wianą zarówna na Cinkciarzu jak i innych kantorach korzystam z kalkulatora (https://cinkciarz.pl/kantor/kalkulator-walutowy) i po prostu sprawdzam gdzie jest najlepiej.

Gość maagni
Wymieniam na stronie Pluskantor i mogę polecić. Dobry kurs, zbliżony do rynkowego. Spread niski, nie większy niż 2 grosze. A i najważniejsze - wymiana bez opłat.

Gość gość
Wybór ogromny, nie sposób było mi przetestować każdy z kantorów (wspomnianych tutaj oraz innych) ale spośród tych w których miałam okazję kupić walutę najlepiej Amronet się sprawdza. Widać na każdym kroku że to poważna firma, dobry kontakt, 100% funkcjonalności dzień i noc.

Gość noribs
Bez sensu testować wszystkie. Wystarczy sobie przetestować kilka najlepszych. Ja właśnie w ten sposób wybrałem Pluskantor. Ich oferta jest dla mnie najkorzystniejsza. A odroczona płatność to już w ogóle rewelacja.

Gość staila
A ja zasugerowałam się promocją-80% zniżki na prowizję przez miesiąc. No i nie żałuje, bo Gieldawalut.com nie bazuje na tym by przyciągnąć klienta rabatem, a na stałe oferuj***ardzo korzystne przewalutowania.

Gość sewerik

Wow, to naprawdę mega wysoka zniżka, w żadnym innym kantorze nie spotkałem się z takim fajnym rabatem i na tak długo. Świetnie się składa, że znalazłem tu tę informację, ponieważ zaraz po nowym roku lecę za granicę i chętnie w takim razie EUR kupię na gieldawalut.com. Zdążyłem się już przyjrzeć że platforma posiada dobre zabezpieczenie witryny.

Gość tudy

Ja też ostatnio skorzystałam z promocji na Pluskantor - pierwsza wymiana do 1000 zł jest zupełnie za darmo. Powiem szczerze, że nawet nie sądziłam, że tyle na tej wymianie zaoszczędzę. A kantor pewny - bo od lat na rynku.

Gość pinezzska

Pluskantor.pl poznałam od bardzo dobrej strony, fajna jest opcja odroczonej zapłaty. Dzięki niej w ogóle człowiek się nie denerwuje, nie ma ryzyka, że jutro czy po jutrze kurs zmieni się na mniej korzystny. Nawet jak się zmieni, to ja rezerwuję aktualny.

Gość Maur

U mnie dobrze się sprawdza kantor Cent z Opola. Solidnie, bezpiecznie, profesjonalnie i do tego miła obsługa. Stawki dobre, fajnie że można negocjować cenę indywidualną. Od dawna u nich wymieniam i jestem zadowolony z ich obsługi.