Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka męża urządziła spazmy na ślubie...ryczała jak bóbr

Polecane posty

Gość gośćMeksyk
Haha a ja ci napiszę osobo wyżej, że ta moja teściowa co tak mnie gnebila teraz wchodzi mi właśnie w dupke zeby tylko moc widywac wnuczke. A ja wcale nie zamierzam jej tego ułatwiać i tak, mam satysfakcję, czuje satysfakcję że to ona teraz musi się plaszczyc, zasłużyła na to.

Gość gość
karać niedobre teściowe separacją od wnusia :-) to przecież wasze dziecko nie jej,tylko wasze, a ona to obca osoba,to twoja filozofia teściowo stara idiotko ,podoba Ci się?

Gość gość
19:52 jakbym o sobie czytała :( ja dopiero staram sie o dziecko i nagle podejscie tesciowej ktora mnie zawsze gnebila oto zmienia sie na włażenie w d**e. juz sie dopytuje czy bedzie wnuka bawic. a w zyciu! nie po tym co zrobiła

Gość gość
dziś dokładnie, logika chorej starej baby, masz rację :)

Gość gość
Nie kazda tesciowa ma pier/dolca na punkcie wnusia :D Poza tym mam jeszcze córke, jak bede miala ochote na kontakt z malym dzieckiem to bez łaski :D A jesli syn bedzie mia odmienne zdanie ?To tez jego dziecko, nie tylko synowej :D Dobrze wychowane dziecko wybierze na zone normalna dziewczyne, nie idiotke :)

Gość gość
gość dziś karać niedobre teściowe separacją od wnusia usmiech.gif to przecież wasze dziecko nie jej,tylko wasze, a ona to obca osoba,to twoja filozofia teściowo stara idiotko ,podoba Ci się? xx Obca osoba dla synowe :D Z wnusiem łacza nas więzy krwi :P

Gość gość
nic nie zrozumiałaś i już nie zrozumiesz ,pozostawiam Cię z tym tępym uśmiechem

Gość gość
Autorko sama widzisz ze nic dobrego się nie szykuje

Gość gość
Tesciowe to najwieksze poyeeby na tej ziemi! Czytałam kiedyś na kafe temat o wrednych tesciowych i tam laska pisała jak kiedyś jej popyerdolona tesciowka zrobiła scenę zazdrości i położyła się na trawniku pod blokiem! :D Jak jakiś koorva obrażony trzylatek :D :D :D Chyba już nic mnie nie zdziwi jeśli chodzi o te stare raszple :P

Gość gość
Sama siebie zadzwisz jak bedziesz stara rapszla :D

Gość gość
Pudlo, stara raszplo, nie mam dzieci i mieć nie zamierzam, więc teściowa nie będę:D mogę być walnieta starsza panią ale nie skoorviałą teściową :D

Gość gość
gość dziś nic nie zrozumiałaś i już nie zrozumiesz ,pozostawiam Cię z tym tępym uśmiechem xx Nie mam czego, nie jestem tesciową :D Jeszcze.. Mam za to beke i nie zdziwia mnie juz zadne tematy o wrednych tesciowych... Wiekszośc problemów generuja synowe-idiotki..

Gość gość
Synowe tępe idiotki? Teściowe wszystkie zachowują się, jakby one nigdy nie były niczyją synową. Makabra.

Gość gość
ja mam ciocie ktora ma dorosłego syna,wychowywała go sama,co ona wyprawiała po slubie syna to masakra,dziewczyna nie miała życia wyzywała ja od najgorszych,raz zjechali z zagranicy a w domu u ciotki list pożegnalny:/ kuzyn szukał w strachu i w nerwach szukał matki po całej miejscowości a ta schowała sie w lesie,taka zazdrosna o syna jest!! teraz jej troche przeszło ale nie nawidzi synowej.

Gość gość
gość dziś Pudlo, stara raszplo, nie mam dzieci i mieć nie zamierzam, więc teściowa nie będęsmiech.gif mogę być walnieta starsza panią ale nie skoorviałą teściową smiech.gif xx Stara rapszla mozna byc nie bedąc teściową :D Wszystko przed toba :)

Gość gość
Moja teściowa jeszcze lepsza. Obgaduje do mnie drugą synową, mnie do niej. A my potem podczas rodzinnych spotkań "mimochodem" wtrącamy jej teksty na nasz temat, a ona nie rozumie i nadaje dalej :D. Mieszkamy od siebie daleko. Jedna synowa 600 km od teściów, my 700 km od teściów w zupełnie inną stronę. Traktuję fazy teściowej z przymrozeniem oka, bo nasz kontakt jest głównie telefoniczny. Ale pewnie gdybyśmy mieszkali wszyscy blisko siebie byłaby tragedia.

Gość gość
O, dyskusja się rozwija widzę. Chetnie bym się dowiedziała jakie to problemy generowalam ja jako typową synowa-idiotka, czy moją winą było to, że chciałam sama decydować kto z mojej rodziny pojawi się na naszym ślubie?czy może to, że upominalam się o nasze prawo do prywatności zamiast wlazenia o 23 bez pukania do naszej sypialni żeby powiedzieć synusiowi dobranoc?czy może to, że odszczeknelam się dosadnie jak moja idealna i kulturalna teściowa zaczęła wyzywać moja matkę od nierobów i wariatek?czy może to że chciałam decydować kiedy i gdzie idę na spacer z moim dzieckiem, czym i jak je karmię i w co ubieram? Hmmmm?

Gość gość
a u mnie z teściową zrobił porządek mój mąż , po mimo że mieszka blok dalej to nawet nie zagląda ha ha nie pozwolił jej na wtracanie się do naszego małżeństwa

Gość gośćMeksyk
21.13, zazdroszczę...

Gość gość
Ktos sie bardzo nudzi...alebo tak nienawidzi teściowej,że....nie zauwazył ysie ,że od kilku dni ktos zakłada pokrewne teamty o złej teściwej styl pisania taki sam, nawet sformułowania w pierwszym poście takei same..typu....słowa tesiowej,ze "on już nie mój'..jakaś , chora psychicznie be z przerwy jedzie po tesciowej..nie, nie jestem teściową , ale synową...moja nie jest cudowna, ale żeby az tak..? Zrozumcie kwoki,ż ewy też będziecie teściowymi kiedyś..:) Ponadto teściowa- synowa..trudne realcje..od zawsze dwie kobiety kochają tego samego mężczyznę...hm...często to synowe sa w takich sytuacjach bardzo zaborcze..ma słuchac mnie, zero kontaktów z mamusią..bład..nezem waszym na zawsze nie musi być..a synem jej będzie na zawsze..:) Ponadto kij ma dwa końce...prezenetujecie tu swoje stanowieska, a od strony tesciowej moz eto wygladac zupełnie inaczej, ale wy jestecie idealne....:) Wasi rodzice są teściami dla waszego męza i tylko wam się wydaje ,ze sa tacy idealni.....sa luzmi i TEŻ mają wady..:) Zresztą wszytkie dowc**y o teściowych dotyczą mamusiek żon...a nie mężów:) Rozumiem niektóre teściowe, bo jak się czyta niektóre wypowiedzi, to taki jad, nienawiśc z nich bije,że az strach pomyśleć jak wy wychowacie swoje dzieci.....i co z was za osoby....ja takiej synowej bym nie chciała..:) Słoma z butów niektórym wystaje...

Gość gośćMeksyk
No cóż...Ja obiektywnie muszę przyznać, że moja teściowa ma tylko jedną wadę-brak zalet :D Serio, gdybyś spędziła z nią tydzień to już byś tak zazarcie nie broniła tesciowych...

Gość gość
Nikt nie mowi ze teściowa ma kochac synowa i odwrotnie aleee wycie na ślubie syna i odstawianie takich cyrków jest zwyczajnie nie na miejscu . Plakać to sobie moze na pogrzebie syna a nie slubie .

Gość gość
haha stara rozwyła się bo synusia jej odłączyli od cycunia :D

Gość gość
gość dziś O, dyskusja się rozwija widzę. Chetnie bym się dowiedziała jakie to problemy generowalam ja jako typową synowa-idiotka, czy moją winą było to, że chciałam sama decydować kto z mojej rodziny pojawi się na naszym ślubie?czy może to, że upominalam się o nasze prawo do prywatności zamiast wlazenia o 23 bez pukania do naszej sypialni żeby powiedzieć synusiowi dobranoc?czy może to, że odszczeknelam się dosadnie jak moja idealna i kulturalna teściowa zaczęła wyzywać moja matkę od nierobów i wariatek?czy może to że chciałam decydować kiedy i gdzie idę na spacer z moim dzieckiem, czym i jak je karmię i w co ubieram? Hmmmm? xx Generowałas jeden jedyny problem=mieszkałas z tesciową :D Wystarczyło postarac sie o wlasne lokum i problemy które wymieniłas by nie istniały :) Ale jak sie mieszka u kogos w domu..

Gość gośćMeksyk
Mądra inaczej osobom, to nie ja ale teściowa generowala problem, bo to ona mieszkała u nas a nie my u niej :D pisałam o tym wcześniej pod nickiem Meksyk, mój błąd że wysłałam za szybko post a. Tak więc sama widzisz...oczywiście mogłam ja wywalić na zbity pysk, ale było mi jej po ludzku żal, to też błąd, przyznaje...teraz mieszka w wynajętym przez nas mieszkaniu, my płacimy za nią, my mieszkamy w mieszkaniu podarowanym nam przez moja mamę. Jestem naiwna i głupia, wiem, ale mąż ma jakieś skrupuly wobec swojej matki więc już go nie dołuje i godze się na taki układ...

Gość gość
Odnoszę wrażenie,

Gość gość
Odnoszę wrażenie,

Gość gość
odnosisz wrazene ze co? że z tobą niedobrze? masz racje

Gość gość
Mam gdzieś tego chudzielca swoją synowa , jest głupia i histeryczną dziewuchą. Myślała , ze bede skakać koło niej i wnucząt hahahaha, ciezko sie zdziwiła . Nie dzwonię , nie odwiedzam , nie wtrącam sie i mam wyj....ne na nią . Kurek z kasa tez zamknęłam , kupiłam wycieczkę na Dominikanę i nowa garderobę . Nie muszę pisać jaki był foch i płacz bo im by sie " większe mieszkanko przydało "

Gość gość
meksyk Trudno zeby twój mąz nie mial skrupułów wobec wlasnej matki.. W koncu urodziła go, wychowała i to chyba odpowiednio skoro wybralas go na męza ? Nie jesteś zadowolona z własnego męza ? Czy zaraz napiszesz ze wychowala go babcia/ciotka/ ulica/sam sie wychował ? Ty oczywiscie nie musisz miec jakichkolwiek skrupułow wobec wlasnej matki, bo ona jak to mamusia jest swieta :D A to męzus z niedobra tesciowa pod mostem całe zycie mieszkali, ze tesciowa bez dachu nad glowa została ? Skoro tesciowa jak piszesz taka niedobra, to po co ryzykowałas wspólne mieszkanie ? Opcje z wynajmem trzeba było wdrozyc od poczatku:) Ale jak to mówia: madry Polak po.. Ale teraz masz jak w niebie, bez teściówki :P Mnie takie problemy z tesciowymi nie dotyczyly nigdy ! Jak tylko wzielismy slub od razu wynajelismy mieszkanie. Ani dnia nie bylam zalezna od którychkolwiek rodziców :)